שרשור דוד לוי הגדול!

sevelin3

New member
שרשור דוד לוי הגדול!

יאללה כולם - לכתוב את כל הבדיחות על דוד לוי... ישנות וחדשות, אבל שיהיו מצחיקות! אני אתחיל... דוד לוי חוזר מביקור בגן החיות. שואלת אאתו אשתו: "נו דוד, תספר איך היה ואיזה חיות ראית". "ראיתי כזאת חיה עם אוזניים גדולות וחדק, והיא היתה בצבע אפור כזה". -פיל ? "לא לא, זה היה דנגרואוס.בזה תהיי בטוחה." -נו, מה ראית עוד? "ראיתי חיה צהובה שרצה בכל הכלוב ממש מהר." - נמר. "לא לא, זה היה דנגרואוס." - אני לא מבינה כלום.. טוב תמשיך תמשיך. "היתה שם חיה צהובה עם כתמים חומים, וצוואר ממש ארוך". - זה ג'ירפה, דוד. "לא לא, גם זה היה דנגרואוס." -נו דוד אולי תגיד מה זה לעזאזל דנגרואוס ?? "לפני הכניסה לגן החיות היה שלט גדול, ובו נכתב:" אול דה אנימלס אר דנגרואוס!" דוד לוי מספר למשפחה איך על הביקור באוסטרליה :"הצלחתי לצוד 20 נמרים, 30 ארנבות ובערך 50 דונשוטים!" -אבל דוד, מה זה דונשוטים ? "זה מין שחורים כאלה, שתמיד קופצים וצועקים 'דונשוט, דונשוט'...".

V e n e r a

New member
השנייה טובה! במקור זה על צ'וקצ'ות..

אבל אם כבר בדיחות צ'וקצ'ה מתורגמות לדויד לוי... דויד לוי בא לחנות למוצרי חשמל : "שלום יש לכם טלוויזיות צבעוניות?" -"כן" "תביאו לי בבקשה אחת ירוקה." דויד לוי נכנס למונית מרצדס, תוך כדי הנסיעה שואל את הנהג מה הסמל הזה בקדמת האוטו, הנהג מופתע מהשאלה, עונה שזו כוונת והוא צייד... דויד לוי מתרשם ורוצה לראות הדגמה. המונית נוסעת כשעל הכוונת אישה זקנה עם סלים (לא , סלים לא מתפוצץ...) ברגע האחרון מסיט הנהג את ההגה ועוקף את הזקנה. דויד לוי בתגובה :" אדוני לא צייד כל כך טוב, אם לא היתי פותח את הדלת הזקנה הייתה מתחמקת..."

beatman

Member
לפרס יש ב.מ.וו 745i

גנגסטר אוריגינל

sevelin3

New member
עזוב אותך... זה מה שקורה כשאתה חושב

והמסקנה - אל תחשוב. זה לא התחום החזק שלך.

dark dumb

New member
כשיש ממוצע של 97

המסקנה היא שאני כל יכולה לחשוב, ושזה כן התחום החזק שלי

sevelin3

New member
טוב בסדר קח את הקקמייקה שלי

לסיבוב אבל אל תשכח לי הרבה תאמת...
http://www.fast-autos.net/saleen/s7tt.html

למעלה