שרשור דוד לוי הגדול!

sevelin3

New member
עזוב אותך עכשיו../images/Emo86.gif

אנחנו בתקופה לא טובה. אבל זה יעבור מהר, ואני מבטיח לך שזה יעבור לפני ה-23.2, כשאנחנו משחקים באולד טראפורד. אבל אצלכם כל הזמן זה תקופה קשה. חוץ מזה האוטו הזה זה דגם 2005...

yaaarin

New member
דוד לוי

דוד לוי נוסע עם אישתו לארה"ב והם עוברים ליד הבית הלבן. אישתו אומרת לו "דוד תראה הבית הלבן הוא לא לבן!", אז דוד אומר לה "שנייה אני הולך לשומר להגיד לו את זה...", הוא מגיע לשומר ואומר לו "Do you know that the white haouse is not white?" השומר אומר לו "Yes, I do", דוד חוזר לאשתו ואומר לה "אל תדאגי, י-סיי-דו.

ובאותו ביקור בארה"ב

הוא מחייג הביתה לילדיו המתגעגעים, ואורלי שואלת אותו מה הכי מגניב בארצות הברית. אז הוא עונה לה "אורלי, ארצות הברית נהדרת, אבל את יודעת ממה הכי התלהבתי? את לא תאמיני ,אבל כל ילד בן 3 מדבר אנגלית..."

N1ck0

New member
אני רואה שאתה לא יותר חכם מדוד לוי.

.... haouse=house

Oren G

New member
טוב..

לא ממש מצחיק אבל בשביל השרשור.. אשתו של דוד לוי שמה לב שכל בוקר הדבר הראשון שהוא עושה זה הולך למטבח, עומד מול המקרר ומצדיע. אז היא שואלת אותו : "דוד למה אתה מצדיע מול המקרר כל בוקר?" אז הוא אומר לה : "מה את רוצה..? זה ג'נרל אלקטריק"

chinuk

New member
....

בזמן הביקור של דוד לוי בארה"ב, הוא נפל לבור. באו מכבי אש להציל אותו, והם שואלים אותו "sir, what is the matter?" אז הוא אומר להם "i think it's 2 meters!"

juggernaut

New member
לא מספרים את זה ככה..

בזמן הביקור של דוד לוי בארה"ב הוא נפל לבור. באו מכבי אש להצילו ואז הם שואלים אותו sir what is the matter?! אז הוא עונה להם "2-3 מטר לא יותר"

sevelin3

New member
ועדיין באותו הביקור בארה"ב...

מגיע דוד לוי לבוש. שואל אותו בוש:"how are you ?" מתעצבן דוד ועונה לו:"אוואר אבא ש'ך!".

דוד מלך ישראל

דוד לוי נוסע בכביש ובדרך עוצר לטרמפיסטית, אחרי נסיעה ממושכת של מבטים אירוטים עוצרים השניים בצד ועושים מה שעושים. אחרי כמה דקות שואלת הבחורה: " נו, דוד, אתה מגיע לאורגזמה?" דוד עונה לה : "לא, באור יהודה אני פונה ימינה"

למעלה