תמונה ראשונה :
ג גיושש LOVE אושרי New member 5/7/06 #44 צלילוש כנסי שנייה ../images/Emo70.gif אני רוצה שתעשי לי גם בבקשה
ג גיושש LOVE אושרי New member 5/7/06 #46 תודה והינה : אני רוצה שבתמונה הזאת יהיה כתוב * שנולדת סוף סוף הבינו ששוקולד זה לא הדבר הכי מתוק אוהבת גיא ** ראיתי את זה אצל איזה ילדה חחח צבעים : לא משנה לי סומכת עלייך
תודה והינה : אני רוצה שבתמונה הזאת יהיה כתוב * שנולדת סוף סוף הבינו ששוקולד זה לא הדבר הכי מתוק אוהבת גיא ** ראיתי את זה אצל איזה ילדה חחח צבעים : לא משנה לי סומכת עלייך
ג גיושש LOVE אושרי New member 5/7/06 #48 ובזה : שיהיה כתוב : אתה זקוק למים אני זקוקה לך אוהבת גיא צבעים : לא משנה לי סומכת עלייך
י ירדנוש LOVE אושי New member 5/7/06 #50 חחחח גיוש לא אומרים ככה אומרים לפני שהכרתי אותך חשבתי ששוקולד זה הדבר הכי מתוק בעולם
ג גיושש LOVE אושרי New member 5/7/06 #57 כן ツ... כנסי שנייה ירדן ../images/Emo70.gif זאת לא צליל עשתה זאת ילדה אחרת שעשתה ツ פשוט רציתי להראות לך מה היא כתבה
כן ツ... כנסי שנייה ירדן ../images/Emo70.gif זאת לא צליל עשתה זאת ילדה אחרת שעשתה ツ פשוט רציתי להראות לך מה היא כתבה
צ צלילוש וזהוו New member 5/7/06 #58 אוקיי זה הנה ההזמנות שלכן... שרון .. מאמי עשיתי לך ואני לא מוצאת את זה על המחשבב..( אני יחפשש שובב ואם לא אני יעשה לך חדש..
אוקיי זה הנה ההזמנות שלכן... שרון .. מאמי עשיתי לך ואני לא מוצאת את זה על המחשבב..( אני יחפשש שובב ואם לא אני יעשה לך חדש..