שרשור גמ"ל

feline9

New member
שרשור גמ"ל

ביום הולדת 3 הודיעה הקטנה שהיא רוצה לישון ללא חיתול. זה קרה אחרי שבועיים שסיפרנו לה שבגיל 3 היא כבר גדולה יכולה אם היא רוצה לישון ללא חיתול. היא שותה מים לפני השינה. מאז עברו כבר שבועיים וחצי והיא עדיין מרטיבה כל לילה וכל צהריים בגן. זה מחרפן אותי בטירוף בגלל הבכי והקימה בלילה. מה עושים? מחזירים לחיתול? מחכים עוד? מה הכי פחות יבלבל אותה? מחכה לתשובות

liat ziv

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - גמילה ממוצץ../images/Emo41.gif

אז אחרי שחגגנו 3 שנים, הגיע הזמן להגמל מהמוצץ סיפרתי לה על פיית המוצצים שלוקחת את המוצצים (אז היא נכנסה להסטריה - הפיה נכנסה לנו הביתה???) אז הסברתי לה שהפיה רק אמרה לי לעשות הוקוס פוקוס והמוצצים מגיעים אליה אז היא אומרת "אמא תתקשרי לסינדרלה שתכעס על הפיה ושתחזיר את המוצצים) לילה ראשון - רצתה ללכת לישון בלי מוצץ (רק שיהיה מתחת לכרית) היה קשה לה להרדם (בלילה התעוררה ולקחה את המוצץ ממתחת לכרית) בגן - נרדמה ללא בעיה ללא מוצץ לילה שני - בכי קורע לב שהיא רוצה מוצץ (בעלי נתן לה - ישנה עם מוצץ) איך ממשיכים מכאן? לציין שבמהלך היום היא ללא מוצץ למעט בקשות למוצץ שמיד עוברות.

אוקי - לא קראת את האזהרה שלי, פעם אחרונה

שדיברו על גמילה ממוצץ... אז הנה - שוב - במיוחד בשבילך... אם הילד רוצה ומשתף פעולה ולילה אחד או שניים (או אפילו ארבעה) עוברים בשלום, לא להכנע
יגיע הלילה שהוא יבקש, יתחנן, יתנהג כמו מכור לסמים בקריז (ציטוט: "אמא, רק מציצה אחת ודי ואני שמה בצד").... צריכים לעבור את זה
ממני, שגמלה כבר שניים, ונותרו לה עוד שתיים...

מתקנת את עצמי../images/Emo6.gif

גמל זאת קופת הגמל שבתוכה שמים את הכסף לטיטולים של גיל הזהב...

למעלה