בוקר טוב לכולם ובעיקר ל
ג גמדמד New member 5/3/06 #2 בוקר טוב לענקית הכי חמודה ../images/Emo140.gif בינתיים, אני לא אגלה לכולכם למי הכוונה
ה הגמד השובב New member 5/3/06 #8 גם לי אין סבלנות ../images/Emo123.gif בוקר טוב ושבוע נפלא לחביבת הפורום - דנה שלנו...
ה הגמד של אנגליקו New member 5/3/06 #11 ../images/Emo46.gifחביבת הפורום? לפורום הזה יש חביב אחד. ובמקרה אתם מסתכלים על הגמד שלו
ג גמדמד New member 5/3/06 #14 בלי לקנא בנות ... לכל אחת יש את הגמד שלה לכל אחד יש את הגמדה שלו ואם מישהו קיבל בטעות גמד ... שיתחיל לדאוג (למי שלא הבין שיחשוב על הבדל הגבהים)
בלי לקנא בנות ... לכל אחת יש את הגמד שלה לכל אחד יש את הגמדה שלו ואם מישהו קיבל בטעות גמד ... שיתחיל לדאוג (למי שלא הבין שיחשוב על הבדל הגבהים)
י יוסף שליטה New member 5/3/06 #15 אמאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאני בפורום אחר בהתחלה איזה מפחיד לראות את כל הגמדים פה הייתי בטוח השתלטו על הפורום.. בוקר טוב כולם.. ושבוע טוב..
אמאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאני בפורום אחר בהתחלה איזה מפחיד לראות את כל הגמדים פה הייתי בטוח השתלטו על הפורום.. בוקר טוב כולם.. ושבוע טוב..
ה הגמד של בנגי New member 5/3/06 #18 גם לבנג'י יש גמד../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif במזל גדי הבחור נולד מכל ה בעולם מצלמה אהב קבלו אותו את הצלם המדהים ואיש המחשבים הלא הוא Banjyman שלנו!!! שבוע נפלא שיהיה ממני הגמד
גם לבנג'י יש גמד../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif במזל גדי הבחור נולד מכל ה בעולם מצלמה אהב קבלו אותו את הצלם המדהים ואיש המחשבים הלא הוא Banjyman שלנו!!! שבוע נפלא שיהיה ממני הגמד