שרשור גמדים

ננס 47

New member
אילנית - תראו כמה שהיא גבוהה../images/Emo45.gif

אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית אילנית עכשו כבר אי אפשר להתווכח שאת הכי ענקית כאן

אילנית03

New member
וואו תודה רבה לגמד הנפלא

או אולי לגמדת, העלת חיוך על פניי במשך היום איזה כייף

ננס 47

New member
אילנית - לילה טוב במיוחד../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

חלומות פז. לך ולמשפחה המקסימה שלך.

../images/Emo124.gif אימרו נא בנות, ענו גם בנים

לא ידעתם שלא מתעסקים עם שדונים?
הרי זה לכל ברור וגם ידוע לפורום יש רק תותח אחד קבוע תגובות ממזריות מפזר הוא לכל עבר תסכימו איתי שמדובר פה בגבר גבר מעיר את השמש ואת הציפורים פוגש הוא בדרך את אחרוני הבליינים הוא רענן בדרכו לעוד יום עבודה והם קצת שיכורים בדרכם למיטה מצלמה שווה הוא רכש אצל הגויים אז עם בנג'י משווה הוא עכשיו ביצועים לאחרונה הוקמה בעירנו איזו קבוצה מצהיר הוא על חברותו בה קבל עם ועדה אז מה אוסיף עוד מבלי לקלקל הוא פשוט מלאך (ושמו לא גבריאל)

מה שמיוחד בענקית שלי..

מלבד שצבע ורוד חובבת ועל כך קיבלנו הוכחה מהלכת היא פרח בפני עצמו ואין אפשרות על כך לחלוק ורדה שלי.. פרח שלי את החדר את מאירה, את האויר את מבשמת את כולם את מפעימה באצילותך הורדית. שיהיה עכשיו לילה טוב יקירתי

ועכשיו הגיע הזמן...../images/Emo29.gif

לאחל לילה טוב ומבורך לענקית אכפתית ובעלת לב רך
מלאת אנרגיות חיוביות וחוש הומור משובח מה אגיד ומה אומר? הבחורה פשוט מלאך...
אז לילה טוב יקירתי, ניפגש כאן מחר ומחרתיים (מתי שתרצי)...

ספייקי, אני מקווה שאת לא מאמינה להם

לרגליך כולם רוצים להיות גמדים אך אל תאמיני לכל החיקויים יש לך גמד אחד מקורי איזה כיף לי, זה אני!

גמדים עלובים!

אתם לא ראויים להעניק מתנות לספייקי. אתם סתם גמדים בעוד אני ננס רציני!

spiky1

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif../images/Emo178.gif

רגע רגע, הולכת להעיר את ספייקי שלי (החתול הכי הכי) שיעזור להבין מה פה קורה פה.....

רואים שאתה לא הגמד המקורי

אתה עושה לעצמך בושות רציניות "מקורי" זה שמי השני בתעודות כולם פה יודעים וכולן פה יודעות שאני אביא לספייקי את המתנות הכי שוות אז חבל לך בכלל לנסות

spiky1

New member
אני מתחילה לחבב

גם את החיקויים, אויה! גם אתם חמודים

spiky1

New member
שיוו ריגשת אותי כל כך ../images/Emo140.gif

גור קטן ואני שבויה שלך. מקסים!

למעלה