שרשור גלגלצ

וואו

עבר כבר כמעט חצי ספיישל..הלוואי שהיה יותר ארוך. בלע אני מהפלא וזה קשה

אסף צרנילס כרגע אמר

שעד האלבום אוסף רן היה דומיננטי יותר מיורם. לדעתי יורם שר את רוב השירים גם לפני אוטו`` והוא בלט יותר מרן. דרכאגב- כל מי שמפספס אני אעלה פלייליסט בסוף ושאפחד לא יעיז לעשות זאת במקומי! :-[

IkMfNiY

New member
גמני תכננתי! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אני אפילו כותבת את הרשימת שירים P: זה נכון, מה שאת אומרת, יורם כמובן יותר בולט כי הוא שר כמעט את כל השירים [רק בדברים בלחש הם התחלקו ביניהם בשירה וגם זה לא בהכל...]. אבל לפי דעתי יחסי הכוחות ביניהם שווים, רן כותב את רוב השירים ויורם מלחין את רובם. יעל

IkMfNiY

New member
ואסף צ'רלינס סתם דביל :X ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הוא אומר כל מיני שטויות :/ והוא נותן הרגשה כאילו הוא בכלל לא מכיר אותם ולא שמע שירים שלהם חוץ מהשירים שהתחנה שלו אוהבת :/ יעל

למען הסר כל ספק-

התגובה הייתה על המשפט "אומר כל מיני שטויות". יש לי המון הערכה לאסף אחרי שנה וחצי שאני מאזינה לו.

IkMfNiY

New member
אני אוסיף עליה תגובות ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בסדר? P: יעל

האמת...

שאמרתי שעד האלבום "כנסיית השכל" רן היה יותר דומנינטי מבחינת השירה, לא עד האוסף. אחרי "כנסיית השכל" (כולל) יורם נהיה יותר דומיננטי. אני טועה? ואגב - אני מאוד שמח שאת נהנת

אני נהנת מכל השידורים שלך

בשיא הרצינות. הקול שלך מדהים בעיניי ואני שמחה שיצא לי להגיד לך! קיפ אפ דה גוד וורק!

IkMfNiY

New member
לא, על מה שאני אמרתי. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא התכוונתי לפגוע! יעל

אני ככ נהנת מהשידור

אבל קצת חבל לי שאין כאן קהל של הכנסייה שיראו נוכחות. המנהלים בקושי פה מסיבותיהן שלהם-וככה פני הפורום גם:/

הפלייליסט כמעט מושלם לטעמי

[החידוש של "היינו עושים אהבה" במקום המקור?! ניגאא פלייייז] מי העורכ/ת, שוב?

chen2390

New member
אחלה פלייליסט :)

החידושים מעולים!!! אבל עדיין עדיף את המקוריים

למעלה