שרשור ג'י ספוט!

Buzzkilon

New member
היה טוב!

מדהים איך רוב הקהל בגילי (23) לא מתחבר לאולדסקול ודווקא הקהל הצעיר נהנה מזה יותר. נהניתי מאוד! כבוד לכל הדיג'ייס!

L O L As Thing

New member
מגיבה באיחור

כי ישר אחרי הג'י,6 וחצי בבוקר,רצתי להרצאות ברחובות וסגרתי משמרת לילה בבסיס
היה ממש אחלה לדעתי...ליאוריקל שם ב-דיוק את מה שרציתי לשמוע,רקדתי עד שלא הרגשתי תרגלים. אלארם היה קצת מבולגן,אבל היה באמת בסדר. אורי שוחט זכה ובצדק-פשוט מלך
את השאר לא אהבתי בכלל אפילו. הבאסה האמיתית (שהעלתה דיי גיחוך בזמן המסיבה עצמה) זה השירים שחזרו על עצמם. פעם חצי שיר,פעם מלא,פעם רק הקדמה-לדעתי לא לעניין בכלל. לא אחת התחרות-דיג'ייז-חנוכה בג'י הטובות שהייתי,והייתי ברובן. אבל המסיבה עצמה הייתה טובה לדעתי,אולי בגלל שפשוט היו פחות ערסים הפעם,או בגלל ששירה ושירן היו כוסית מתמיד
סתם,היה ערב ענק אוהבת את כולכם (ואת אהובי
) 3>

kendog keds

New member
סיקור המסיבה בוידאו מאתר היפ

באדיבות עבדכם הנאמן. אני נורא נהניתי במסיבה, גיוון מצויין (למעט כמה שירים שחזרו על עצמם) והכי חשוב- וייבים מצויינים (למרות שמרגישים את ההבדל כשיש שם פחות "אנשי פורום")

Da Judge

New member
היה כיף

למרות שעדיין לא התרגלתי לעובדה שאני מגיע לג'י ויכול לספור על יד אחת את הפרצופים שאני מזהה
. מילה על הדיג'ייז: ליאוריקל - חזק ביותר. הסלקשן הכי טוב מבין 5 המתחרים. הרבה שירים שהמון זמן לא שמעתי במסיבה. אורי שוחט - אחלה טכניקה, כצפוי. שם דגש בעיקר על מיקסים ומאש-אפס. שמחתי לראות שאני לא היחידי שקפץ בספיישל של אלפרבר:) מזל טוב על הזכייה. מיצי וברק ווייס - לא אהבתי במיוחד. לרוב שירים מגעילים, אבל קטעים מגניבים עם סופר מריו אצל אחד ו"הדוגמניות" אצל האחר. Ring The... - כצפוי הציג את הטכניקה הטובה ביותר. פשוט לבהות בעבודת הידיים שלו (NO HASSID). מילה לסופרים: זוכר את מסיבת Back To The Oldschool בג'י הישן? בחייאת אבא'לה, תארגן עוד אחת בהזדמנות. אני מבטיח לך שתראה נוכחות הרבה יותר גדולה מהפורום, וגם כמה וכמה פרצופים שכבר הרבה זמן לא רואים יותר מדי.

מזל טוב לאורי שוחט .

קודם כל אני חייב להודות לניר ולכל מי שלקח חלק בבחירת הדי ג'יים על ההזדמנות שניתנה לי לקחת חלק בתחרות הזו ,בקרב הדי ג'יים המכובדים שהשתתפו . אני ממש מודה על כך . ואני מודה לכל אותם אנשים אשר נכחו במסיבה ונהנו ופירגנו על הסט ,זה עבורי המקום הראשון ,כי אני נהנתי לנגן את אותם שירים ולראות אתכם נהנים מהם . תודה רבה והמשך שבוע מהנה .

DJpipe

New member
תגובה על התחרות

ואווו , אני לא יודע מי זה הדי ג'יי הראשון אבל הוא פינק בשירים שגרמו לי להתרגש ! FUCKING BENJAMINS !!! ו- NAS וכל מני ....נראה לי שאורי היה זה ניגן את TOUCH IT ב-45 RPM וואווו , השיר נהיה כל כך יותר טוב !!! ברק וג'וסי היו נחמדים ואלארם ...מסכן ... הפאטיפון הימני כל הזמן עשה בעיות אבל הוא התמודד עם זה באחלה VIBE וזה מאוד חשוב ! אגב , ניתן להיכנס ללינק מתחת ולראות את הסט שלי ממוקדמות פריסטייל 2006 ...מי שזה מעניין אותו .. http://www.muzik.co.il/news.asp?type_id=449&news_id=1791&archive= הלינק לסרט בתחתית הכתבה ,מקווה שתאהבו

למעלה