שרשור ג'י ספוט!

ALMOG T

New member
שרשור ג'י ספוט!

אז ככה היה תחרות דיג'י נחמדה שנה שעברה שרף יותר סט נחמד של ג'ובי אופן מייק מסריח שלי אנשים טובים שלא ראינו הרבה זמן ואחלה אווירה מחכה לפורים! פיס ]ליז אני אוהב אותך!!!]

Funky Giraffe

New member
דוגרי סתם מעפנה

DJ$upreme

New member
בוקר טוב

היתה אחה תחרות אתמול, לדעתי השנה הופגנה OVERALL הרמה הגבוהה ביותר מבין התחרויות הקודמות. אני חושב ששוחט היה גאון ולא צריך להכביר מילים, הוא זכה בצדק. אלרם גאון בפני עצמו אבל היה לו סט עם בעיות טכניות לא ברורות...אורי היה טוב יותר. אני הופתעתי מאוד לטובה מהסט של ליאוריקל - שנתן בראש על ההתחלה, ולדעתי אם היה יותר מאורח בסדר של המופיעים היה יכול לתת פייט חזק מאוד לשוחט.. ברק וייס וגו'סי היו מצוינים, האמת שאתמול בעיקר ברק וייס, שלדעתי השקיע המון בסט ונתן בראש לגמרי. מבחינתנו היה אחלה אירוע וגם האופן מייק היה לא רע בכלל. תודה גם לקנדוג על ההנחיה... הערה לפורום / למנהלי הפורום... הפורום הזה טיפה רדום, וחלק מהעניין בעיני זה גם שהוא לא נפגש במסיבות בג'י כפי שהיה בעבר. זה לא שאין אנשים בג'י, בהחלט היו אתמול ודי הרבה, פשוט נראה לי שאחוז הגולשים מביניהם בפורום הוא קטן מאי פעם. ואני אומר - לא חבל? פעם מנהלי הפורום (נניח דהלורד) היו באים למסיבות, מדברים עם אנשים, ויוצרים בהעדר מפגשי פורום מסודרים סוג של הווי. עצם קידום הפורום במסיבות עצמן -דבר שאני לגמרי תומך בו - יכול להביא המוני אנשים חדשים לפורום הזה, ולהחיות אותו. אני יכול לשלוח אותם לאתר של הג'י אבל נראה לי נכון שהקהילה הזו תמשיך כאן. אז אם בא לכם, תגיעו למסיבות, עם איזה פלאייר של פורום מוזיקה שחורה של תפוז, ותתחילו להעיר את העניינים. הקהל שם, מחכה לכם. ואני לא מתכוון בכלל "להחזיר" את אנשי הפורום לג'י, זה לא הדיון הזה, זה דיון אחר. להביא אנשים חדשים לפורום. מצידי, תביאו אותם מטימבוקטו, אבל אני סה"כ מציע את המסיבות שלי ככר מרעה לעניין הזה. נ"ב סט נחמד לג'ובי? ג'יזס כרייסט! אתה באמת גרופי.

hermoni

New member
מה אתה אומר בעצם?

שאתה מסדר לי כניסה חינם עם אני מגיע זכר לימים הטובים של יואל? סקר: כמה אנשים פה מכירים את יואל?

כ"כ נהניתי..... :)

היה ממש כיף. בעיקר בזכות זה שראיתי את כל האנשים המדהימים שבאו אתמול (אלמוג,שאנט,שנטלללל כ"כ אוהבת אותך!, קרן יא מדהימה, שאק, אליאור,לולה,חיישנס וכל מי ששכחתי-כנראה אתם לא מספיק חשובים=] ) כ"כ התגעגעתי אליכם...

2DEE

New member
כל כך נהנתי במסיבה :D

חייב לציין לטובה את ברק וויס מזור שלא שמעתי עליו לפני =\

LizArD g

New member
היה ...

ממש טוב D= ממש נהניתי מהכל, אחלה אנשים, אחלה מוזיקה ליאוריקל בהחלט הפציץ-אהבתי ! אלמוג תפסיק להיות צומי, אתה יודע שהיית טוב D= גם אני אוהבת אותך.. ! נ.ב תודה שלא סיפרת לאף אחד שמחר אני הולכת לפסטיגל.. =]

TheTIKIMAN

New member
היה בנזונה

לגלות שלא משנה מה אני עושה החום ממשיך לעלות, הגרון כואב ושהשרירים תפוסים. הכי חוויה זה שאי אפשר היה לישון יותר מ 20 דק' ברצף... פארטייי. חג שמח אנשים, מקווה שנהנתם =]

skretch

New member
שוחט היה הכי טוב

אלארם טיפה התבלגן לטעמי, ברק וייס היה סבבה, ג'וסי לא היה לטעמי, ליאוריקל השתמש באחלה שירים - הרבה אולדסקול וכמו שהוא אמר באמצע הסט - ריל היפ הופ, רק שלדעתי זה נשמע כמו סט רגיל שקוצר ונדחס ל20 דקות מאשר סט של תחרות שבא אתה אמור לתת את המקסימום ב20 דקות. וולטר נורא חסר לי. הדבר שמאוד איכזב אותי - היו לפחות 5 שירים שחזרו על עצמם, לדעתי זה מראה על כך שהדיג'ייז מעדיפים ללכת יותר על להיטים חרושים שמצליחים לרצות את הקהל, אבל בסופו של דבר לשמוע את אותו השיר פעמיים לפחות באותו ערב ברווחים של 20 דקות לכל היותר זה די מבאס. בריינדד אומנם לא התחרה, אבל היה נורא כיף להיות לצידו במהלך התחרות, ומידי פעם לדבר איתו קצת, אחלה בחור ואחלה דיג'יי!
חנוכה שמח

למעלה