שרשור ג'י..יאלה!

ALMOG T

New member
שרשור ג'י..יאלה!

היה ג'י מטורף קוטג' וקוואמי שרפו אחושרמוטה לדעתי אם קוטג' היה עולה עם סידקיק היה לו יותר טוב ואם ההופעה הייתה יותר ארוכה היה יותר ענין אבל כל הכבוד היה מצוין סופרים אחלה תחפושת...אם אני לא טועה זה בוראט גם ג'ובי שיחק אותה בתחפושת..ניראה לי התחפש לדיג'י הלך לך דווקא אחלה..סט מצוין:):):) אופן מייק..מקווה שהיה לי טוב רביד אני גרופי שלך ידידי וסופרים דונט לשכוח תוציא אותי זכאי:):):)

DJ$upreme

New member
i like you, how much?

יהיו הרבה תמונות בהמשך השבוע, היו המון, המון, המון אנשים. גם מוכרים והרבה חדשים. קוטג' שרף בהחלט, רק הוא ואני מתנצלים על פדיחה בשיר האחרון שקפץ לו... כבוד גם לרביד וSEENI שעשו שמח בחוץ. נ"ב לפני שאני מוציא זכאי, אני מוציא חשבונית. לא שווה לך.

באנה ניר!

אתה חייב להסביר לי איך אתמול הוצאתי פאקינג 40 שקל על וודקה רד בול! ועוד על וודקה רד? אמאלה. מה זה המחיר המטורף הזה? ולמה העלאק ברמנית שלך שמה יותר מחצי כוס קרח, מילימטר של וודקה וכל השאר מוהלת ברד בול? ולמה היא לא הסכימה לחזק לי?!? לא בסדר.

Schizo Haji

New member
את רואה...

אם היית מקשיבה פעם לחפירות שלי במקום להתעצבן היית יודעת עכשיו את כל עקרונות השיווק, המיתון והיצע וביקוש. זאת בדיוק הסיבה שאחרי מלחמת העולם הראשונה אמריקה שקעה לשפל כלכלי, בעוד שהמערב-אירופאים יצאו ממנו בצורה דיי יעילה. ושלא לדבר על הכשל הכלכלי של הקומוניזם ויש הרבה פילוסופיה מסביב למוסר ההשכל של זה, שלא לדבר על מה שקרה בעיקבות זה עם מכירת הציוד הצבאי אבל זה כבר סיפור אחר. אני אפרט בהזדמנות
...

TheTIKIMAN

New member
../images/Emo72.gif

וודקה רדבול זה הבזבוז הכי גדול שיש. הכי טוב לשבת על איזה בירה-שתיים וזהו.

אני יודעת,

אבל היה בא לי לתפוס ראש ולהתפרק. מה שקרה שבסוף ישבנו על וודקה ב20 שקל מחוץ לג'י

Queen D

New member
וודקה זולה מחוץ לג'י..

צעירים. ולתפוס ראש ולהתפרק זה בטח לא מוודקה רדבול. ובטח לא בג'י. ידוע שזה אחד המקומות הכי יקרים בת"א.

kapoya

New member
אוי, אל תקחי אותי לשם

יש לי הרבה מה להגיד על תמונות שלך שראיתי והרבה קישורים לנושאים שדיברת עליהם בפורומים מסויימים. אל תתני לי להביך אותך.

KarenTheGoddess

New member
אם הייתי מתביישת לא הייתי מפרסמת

דברים בכרטיס האישי שלי. חוצמזה שבכלל צחקתי... קח את זה בקלות. בחיים לא ראיתי אותך אפילו.

והפסדת../images/Emo99.gif

קפוי פוי מושי מושלמי
והוא לא צריך בנות שיכורות כדי לזיין.... יש לו אותי

kapoya

New member
שששששששש. גם את למטבח

אבל עם המיני שאני אוהב!

למעלה