שרשור גיוס...

shi1she

New member
שרשור גיוס...

צריך להחיות קצת את הפורום... אז מה דעתכם שכל אחד יגיד מתי ולאן הוא מתגייס?? ומה הוא מתכוון לעשות בחופש שנשאר לו עד אז....

בכייף :)

אני מתגייס כנראה בספטמבר / אוקטובר... אני עדיין לא קיבלתי תשובה מהמודיעין לגבי התפקיד... מקווה שזה יגיע יותר מהר... החופש? עדיין חושב על דברים מיוחדים שאפשר לעשות... חחח מה עם אחרים?

צודקת...../images/Emo3.gif

התאריך גיוס שלי נכון לעכשיו הוא 29.4 (והבנתי שהסיכויים שהוא ישתנה הם אפסיים) שזה האזנות מקווה להתגייס לשם למרות שעדיין אני מועמדת גם לתרגום. יש לי 10 חודשים עד אז והחל מאוגוסט אני הולכת לשמור על האחיין הפשושי שלי בן 4 חודשים, ללמוד לפסיכומטרי ולעשות רישיון.

Itay Simons

New member
אמממ

אז ככה: או ב-28.10 למודיעין האזנות או מתחיל טר"צ לאולפן תרגום ב-11.11 ומתגייס בתחילת אפריל. כמובן שהמודיעין (וצה"ל בכללי) לא יעיל אז אני כבר חודשים לא יודע.

היי

גם אני אמור להתגייס ב-28.10 למודיעין האזנות...!!!!!!!! :) אלא אם יהיה שינוי (מה שאמור להיות - דיברתי עם המודיעין והם רוצים אותי למשהו נוסף/אחר)

כן, בערך...

תרגום ופענוח מודיעין גלוי... הם בטח בקרוב ישלחו לי איזה מיון (הם אמרו לי שאני אמור לקבל מיון שכזה).

אה אתה ממשיך במודיעין בגלל זה אתה עדיין פה../images/Emo12.gif

מה אני עושה פה בכלל? סתם באתי לראות אותך מנהל פה איתי
אותי העיפו ממודיעין בשלב הראשון של השאלון 300 וה6 אנסינים
וגם זה היה באמצע המלחמה
אני כבר מתה לדעת כמה קיבלתי בשתי הבגרויות בערבית... עד כמה גרוע זה יהיה

מתוך קבוצה של 13 במגמה... אחת התקבלה.

חלק (שזה 5) אפילו לא ניסו ללכת למיונים.... כל השאר ניסו ורק ממש בודדים נפלו בשלב האחרון ... אני ניסיתי ועפתי בשלב הראשון.... עכשיו אתה מבין למה האדישות? כי אני יודעת שמאוד מאוד קשה להגיע לשם במיוחד בשלבים המאוחרים יותר... חברים שלי בכו שלא התקבלו כי הם רצו את זה והם נפלו בשלבים האחרונים... אני נפלתי בשלב הראשון שבמילא לא הייתי בטוחה שאני רוצה להיות שם... ואנחנו לא קבוצה גרועה בכלל... הציונים של המגמה מאוד גבוהים... אבל עובדה שגם הילדים הטובים והמשקיעים אצלינו ביותר נפלו בשלב זה או אחר... וחבל.

למעלה