שרשור ג'ון סינה..

שרשור ג'ון סינה..

לפני יומיים או שלושה כתבתי פה על זה שאתם לא מעריכים את HHH כמו רוקי ואוסטין (ואתם טועים בגדול !!).. "בחורציק" אחד (כמו שהוא קרא לי) פתח על זה שרשור, במהלך השיחה דיברו על זה שסינה מזכיר את טריפל אייץ בהרבה דברים אז רציתי לשאול אתם חושבים שבעתיד אותו אנחנו דווקא כן נעריך אותו כמו דה רוק ואוסטין (יש כאלו שיוסיפו לרשימה את פולי. ואני כמובן מוסיף את טריפל אייץ) ונדבר עליו בנשימה אחת יחד עם הענקיים האלו ?..?

סליחה..

אני חדש והיתבלבלתי ...זה לא שירשור ..אלה דיון ג'ון סינה ...סליחה אם טעיתי..

תראה..

קודם כל מדובר בדברים שונים...רוק ואוסטין נוצרו בעידן שונה בנסיבות שונות והשפיעו בצורה לגמרי אחרת. ומאוד מוקדם בשביל לקבוע דברים שכאלה. HHH עשה הרבה יותר בקריירה שלו,בנה לו שם של מתאבק ברוטאלי,מתוחכם,שקשה לצפות מראש מה יעשה,כהיל או כפייס. סינה לעומת זאת ייזכר תמיד כמתאבק מאוס ומלוקק ואני אתן לו צ'אנס להיחשב אצלי כמשהו אחר רק אחרי שייבנו אותו בצורה הכי נכונה לו,וזה אומר לעשות אותו היל שלא דופק חשבון,ולא תינוק מגודל שמחזיק חגורה מצועצעת. בכל מקרה קצת קשה להשוות,אבל הזמן יגיד הכול

נכון..

ובגלל זה שאלתי מה אתם חושבים שיהיה לא אם הוא כבר עכשיו ....ואני חושב שזה לא מוקדם שהוא כבר 3 או 4 .(שחכתי) פעמים אלוף הWWE...אתם רואים אותו מיתפתח ויכול להגיע לרמות שלהם...? ואני גם חושב שבתור היל הוא יהיה ענק ענק!

הבנתי

את הכוונה שלך רק הבעתי את דעתי ואמרתי שאני רואה אותו מגיע לרמה הרבה יותר גבוהה במקרה ויבנו אותו נכון,והוא 3 פעמים אלוף אגב.

Dream Tim

New member
כדי להיכלל באותה רשימה כמו רוקי ואוסטין,

הוא צריך לשנות את הרסלינג. אני לא רואה את זה קורה, ולכן אני חושב שהוא סתם ייזכר כמתאבק טוב מאוד, מאוד כריזמטי ו-DRAW גדול, אבל לא הולופיימר עתידי.

KentaFuji

New member
לא הולופיימר?

כמו שיש כאן עדיין אנשים שאוהבים את קווין נאש לדוגמה, יהיו אנשים שיאהבו את סינה. סינה יהיה הולופיימר, ואם עוד 10 שנים המוצר אפילו ידרדר יזכירו את שמו כמו שאחנו מזכירים היום את טריפל.

Dream Tim

New member
לטעמי,

HOF הוא אחד שבלעדיו המוצר לא היה נראה אותו דבר. הביזנס לא היה נראה אותו דבר. הוגאן, אוסטין, מייקלס, רוקי, פלייר קופצים לראש שלי ישר (ובטח שכחתי כמה). סינה, טריפס וקווין נאש ייזכרו, אבל לא כהולופיימרים.

BeN ShaDe

New member
אני בטוח

שלא כל ה-HOFיימרים שינו את כל עולם הרסלינג , אלא גם שמות גדולים שהיו להם קריירות מפוארות. סינה יהיה שם בעוד עשור - אין מה לדאוג.

Dream Tim

New member
ה-HOF האישי שלי, כולל רק אנשים מעטים.

כאלו ששינו את הרסלינג. אוסטין ורוקי שינו, סינה וטריפס לא. הם בחוץ.

BeN ShaDe

New member
ואיך

סינה וטריפס יגרמו לך לשנות את החלטך? תוכל לתת דוגמא לשינוי העסק?

Dream Tim

New member
שאלה טובה.

הוגאן אחראי באופן ישיר להעברת ההיאבקות למיינסטרים (שינה את העסק), רוקי ואוסטין הם הגורמים הישירים לעידן האטיטוד (שינוי העסק), העסק לפני ההגעה של טריפס וסינה, ואחרי ההגעה נשאר אותו דבר או לחילופין: השתנה, אך הם לא היו הגורמים הישירים אליו.

ואתה באמת חושב

שכשיגיע הזמן לא יכניסו את טריפל אייץ' וסינה להול אוף פיים? טריפל עשה מספיק בקריירה בשביל להיות הול אוף פיימר..לא צריך להוביל עידן בשביל לקבל מקום שם ככה אנדרטייקר,שון מייקלס,ריק פלייר ועוד.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

זה מה שאני ניסיתי להגיד לו. לא צריך לשנות עידן כדי להיות ב-HOF. מספיק להיות "רק" כוכב ברמה כמו של סינה ואייץ'.

גם Wild Samoans לא היו גורמים ישירים...

סינה ו-HHH ימצאו את עצמם בעוד 30 שנים ב-HOF על בליינד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
כמה כבר אפשר להשתנות

אפשר לחשוב ש-HOF של ענפי ספורט כוללים רק כאלו ששינו את הספורט. רחוק מזה. HOF צריך להכיל את הכוכבים הגדולים של הספורט (ואני אומר ספורט והכוונה ספורט או WWE) - כאלו שהצטיינו בצורה כזו שייזכרו שנים קדימה. אין לי ספק שה-WWE פספסו ב-HOF שלהם שהכניסו לשם סתם אנשים רק כדי למלא איזו מכסה שלהם או להראות הוקרה כלפי כאלו שלא ממש הצטיינו או בלטו באופן מיוחד.

שי מילר

New member
מנהל
אני כבר מעריך אותו

לא בתור וורקר או משהו כזה, וממש לא כמו רוקי ואוסטין, אבל בהחלט בתור ה- Draw הגדול ביותר של WWE מאז עזיבתם של רוקי ואוסטין, ובחור שמחזיק את החברה על כתפיו במשך כמעט שנתיים וחצי רצופות. הבחור נועד להיות הדליינר ופרפורמר, למרות שאני רחוק מלהיות מארק של דמותו.

למעלה