שרשור ג'ון סינה..

לא סובל אותו !!

הדמות שלו פשוט מעצבנת אותי וכל פעם שהוא פותח את הפה בא לי לחתוך את הוורידים. הוא הפך את ה-WWE לערוץ הילדים, הוא הוגאן של שנות האלפיים שכנראה יחזיק את החגורה כל העשור. הגימיק של הגיבור האמריקאי שתמיד מנצח את כל המפלצות כנגד כל הסיכויים יצא לי מכל החורים. אני בעתיד יעריך אותו כמו שאני מעריך עכשיו את הוגאן (אין שום הערכה).

הוא דווקא

מספק את הסחורה לאחרונה..תנו לבנאדם צ'אנס ואולי תופתעו לטובה נכון שהוא ילדותי,ונכון שמוציאים אותו אובר הרבה מעל מה שמגיע לו אבל הוא משתדל והוא סוחב את החברה כרגע וזה לא מובן מאליו

אורון V1

New member
כל דור והכוכבים שלו

סינה הוא אחד הכוכבים הגדולים, אם לא הכי גדול, של ה-WWE הנוכחי שפונה לקהל צעיר יותר. אי אפשר להתעלם מהאוירה שסינה מעורר בקהל ואני מתאר לעצמי שהוא מוכר גם לא מעט מרצ'נדייזינג. יאמר לזכותו של סינה שהוא גם מראה סימני שיפור מבחינת ההיאבקות ומתחיל להרוויח את הכבוד שלו.

BeN ShaDe

New member
בפעם האחרונה... ולתמיד.

סינה הוא אלוף מצויין ל-WWE. נכון , בהתחלה סינה היה די ירוק , אבל עם הזמן הוא השתפר עוד ועוד ויש לזכור שהוא אלוף בארגון שמי שלא הבין מזמן לא מתבסס על אלוף עם יכולת היאבקות נדירה. אבל... סינה אחלה בזירה , מעולה על המיקרופון , נותן פרומואים מעולים , כריזמטי ואובר בטירוף ואף מספק לנו קרבות מעולים וראינו את זה הרבה יותר מפעם אחת או פעמיים. עוד נקודת חיובית אצלו - הוא לא מתנשא וצנוע והוא עובד מאוד קשה כי זה בטוח לא קל להיות אלוף ה-WWE למשך שנתיים וחצי ולדעתי הרבה אנשים נסחפו עם הגל של מתי שהוא זכה באליפות של "ג'ון סינה סאקס" בלי לבחון אותו קודם וישר להגיד - איכס... תראו את האלוף של ה-WWE האלה. סינה מכניס כסף לוינס , סינה מביא הנאה לנו , סינה אלוף מעורר מחלוקת ואחד מגדולי הדור והוא עוד יהיה גם הכי גדול ועד אז... אתם מוזמנים ליילל על כל שמירה על התואר של סינה.

Sid

New member
*תיקון- מביא הנאה לך

אני ממש מתאמץ בשביל להעריך אותו אבל אני לא מצליח, הוא ממש כמו המוסיקה שלו, חוזר על עצמו כמו פטיפון.

../images/Emo45.gif

מסכים,אני ממש לא נהנה וכל הקרבות שאתה אומר שמעולים אני רואה אותם כסבירים והכי חשוב-מאוד צפויים..פאק כל הקרבות שלו הם בדיוק אותו דבר! בקרב מול אורטון היה ברור כל הזמן מה הולך לקרות!! אני לא טעיתי..וגם אין מתח כי בכל מצב ידעתי שהקרב יגמר או לא יגמר.

הרבה "בחורצ'יקים" פה ../images/Emo13.gif

לא נראה לי שאי פעם אני אזכיר את HHH וסינה באותה הנשימה עם רוקי ואוסטין. בעוד שרוקי ואוסטין הביאו משהו נוצץ ומרענן לזירה, HHH וסינה, לפחות כפי שהם נראים היום, יוצרים רושם של בובות שמקריאות מתסריט קבוע. זה כבר נהיה מאוס לדבר עד כמה HHH מאוס. ולגבי סינה - בניגוד לאוסטין ו-HHH - הוא לא מעורר התלהבות. כן, הוא מוציא תגובה מהילדים שבקהל של WWE (ומכמה ילדים מגודלים כאן בפורום
), אבל הדמות שלו היא די אפורה היום. לאחרונה יצא לי לראות כמה סרטוני יוטיוב על קטעי הראפ שלו, כשהוא פשוט קטל את היריבים - אז הוא בהחלט היה מוצלח. היום... הוא סתמי. גם HHH הוא סתמי. הכל צפוי אצלם, כל מילה, כל ירידה, כל מהלך. אולי זה לא רק הם, אולי זה כל הארגון, לא יודע. זה יכול היה להשתנות אם היו מחזירים את הכתיבה הנועזת והחופשיה שהייתה בתקופת האטיטיוד.

תחליט...

אמרת שHHH מאוס אבל אחרך כך אמרת שסינה לא מעורר היתלהבות כמו אוסטין וHHH ..ניראה לי שהיתבלבלת

למעלה