שרשור- גאמא או שחקים

SoapSeller

New member
זה ממש, אבל ממש ממש עצוב,

לא קראתי את את כול השרשור הזה, אבל הבנתי את הרעיון הכללי. שוב אותם משחקי כבוד מטומטמים של מי יותר סודי ומאגניב וכו' מה שבאמת עצוב, זה שחלקכם הולכים להתגייס ליחידות האלה ואחרות, ואתם תמשיכו עם השטויות האלה לפחות עד סוף השרות שלכם, וכנראה שגם אחריו. זה סתם פלצני, ומרגיז. בטח יש לכולכם חברים, חברות שילכו לקרבי, או סתם להיות פקידים, גם לידם אתם מתווכחים על זה? יש לי חברים שמשרתים בשחקים, וחברים שבקרבי, אני חושב שזה מגעיל כאשר אלה שבשחקים מתלהבים מכמה היה להם כף ביום הזה והזה והזה ליד אלה שבקרבי. כול עוד התפקיד שלך משמעותי(נו באמת, מדריכה במוזאון ח"א זה לא תפקיד משמעותי, אבל פקידה של סגן אלוף זה כן), הוא שווה לכול תפקיד אחר. לכן, אין אפשרות בכלל להשוות בין תפקידים. כמובן שניתן להשוות סוביקטיבית, נניח שלי, יותר טוב להיות ג'ובניק מלהיות קרבי. ולחבר מורעל שלי עדיף להיות קרבי. אז בבקשה, למען הסרת הפלצנות האלטיסטית המגעילה מעל פני כדור הארץ, תעשו את ההשוואות שלכם לבד, ולא על חשבון אחרים.

1234aaa

New member
../images/Emo45.gif

בגלל זה ניסיתי לקחת את זה לכיוון קצת אחר..

shlomov2001

New member
לא מדוייק

לקוקות כאל, למשל, יקולים לשנות דברים גם אקרי שאם קרו. בדיעבד-רקרואקטיבית! (מצטער, הייתי חייב) אני דווקא מאוד מרוויח מהשרשור הזה, בתור אחד שמתמיין לשניהם. אני לא מחפש משהו סודי או מאגניב או וכו', אני מחפש לאן ללכת. אני לא חייל שיכול לקשקש איך המסלול שלי יותר טוב, אני כרגע בשלב שיש לי בחירה (מוגבלת, אבל יש בחירה) ומה שכותבים פה עוזר לי להחליט..... אם כי עניין ההשוואה פה אכן מטומטם. תביאו טיעונים בעד ונגד אבל אל תנסו להשוות....

SoapSeller

New member
רוב מה שכותבים פה,

הוא שטויות, מכיוון שהרוב הוא בשטאנץ של "יש לי חבר שמשרת במסלול X והוא אומר שאצלם הכי כף והכי טוב". כמובן שהחבר הזה מזיין ת'שכל, ומילת המפתח היא מ-י-ד-ו-ר.

teacup

New member
איך?

איך זה יכול לעזור לך להחליט משהו, אם כל הפרטים הבאמת חשובים שנוגעים למסלולים האלה הם חסויים ולא ניתן לדון בהם כאן? את הדברים המשמעותיים באמת תוכל לדעת רק כשתתגייס לאחד המקומות הנ"ל. קיצור, זה שרשור מיותר וויכוח מיותר. כל עוד בן אדם מרגיש שהוא עושה משהו ותורם זה מה שחשוב, ולא איך קוראים לפרויקט/יחידה שהוא משרת בה, כמה זה יוקרתי וכמה חודשים ארוכים ומייגעים של מיונים הוא עבר בשביל להגיע לשם. אני אישית פגשתי הרבה יותר אנשים איכותיים וטובים ששירתו בתפקידים "נחותים" יותר כמו פקידות, אפסנאים, חימושניקים וכו' מאשר אנשים ממודיעין, שלרוב היו האנשים הכי מתנשאים שיצא לי להתקל בהם אי פעם.

1234aaa

New member
טוב עלית עליי..

אני מקנא בך שאת מכירה כ"כ הרבה מסלולים ותוכניות סודיות שאף אחד בפורום הזה לא מכיר ורק את כי את כ"כ מאאאאאאגניבה! וואי אני בטוח שאת מאלה שיודעים מהר"ת של המסלולים של שחקים וגאמא אומרים
.

למעלה