שרשור- גאמא או שחקים

Morden

New member
נראה

שאם כל המאמצים לגרום לאנשים להפסיק עם המשחקי כבוד, נכנסת לזה בעצמך. מה זה משנה מסלול סודי עם שלושים איש? ביג דיל. לממ"ס התקבלו השנה 41 (לא עבירה על בטחון שדה). לאר"מ (גם מסלול בגאמא) הרבה פחות אפילו. למי אכפת? זה עושה מסלול יותר טוב? לא בהכרח. למרות שאני לא מסכים עם הרעיון הכללי מאחורי השרשור (כי באמת אין סיבה להשוואה), מותר לאנשים להיות גאים במה שהם עושים. גאוות יחידה זה משהו שמטופח בכל מקום בצה"ל. ואני בטוח שהאנשים האלו שהתקבלו למסלולים הסודיים לא צריכים אותך בשביל שישוויצו בשבילהם. נ.ב - זה ממש לא נאמר בכעס או במרירות, או משהו בסגנון. באמת שיהיה בהצלחה.

וואי

איזה כיף זה להגיד שטויות שאי אפשר להפריך אותן דרך אגב, מחר יש סיכוי של 99.99% שירד גשם, תכינו מעילים...

leeziv

New member
לפני שתגיד משהו כדאי שתדע על מה אתה

מדבר.. כי מי שמדבר פה שטויות זה אתה... נכון- אני לא אוהבת משחקי כבוד, ובסה"כ ההודעה שלי נראית ככה כי הכוונה הייתה להראות שכל אחד יכול לשחק משחקי כבוד, אבל בתאכלס- זה לא עוזר לאף אחד.. אז מספיק עם ה-גם את עושה אותו דבר, וכל המתחכמים למיניהם.. ותתפלא- אני יודעת על מה אני מדברת, ואני יודעת שאתה לא מבין אפילו טיפה ממה שכתבתי עליו, ואני יודעת על מה אני מדברת. אין לי כוונה להגרר כאן לשרשור של ויכוח, זה לא המטרה. אז בלי רוע, פשוט אל תגיד דברים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר כי אני כתבתי את מה שכתבתי ב-100% ודאות.. אולי קשה לך להאמין שבאמת יש מסלולים יותר בכירים משחקים או מגאמא, או מסלולים סודיים שלא תשמע עליהם.. וזהו. אין לי כבר כוח יותר להגיב, כי הבהרתי את הנקודה, ובאמת בלי קטע של התנשאות למי שכתב פה שזאת הכוונה שלי- לא אני לא מדברת על עצמי ולא באה לפאר את החברים שלי...

סליחה לא הבנת אותי

לא אמרתי שאת מתנשאת או משחקת משחקי כבוד - כתבת לאן את הולכת בשרשור אחר לכן ברור שאין לך מה להתנשא.. התכוונתי שזה נורא כיף לכתוב דברים שאי אפשר להגיד שהם לא נכונים, כי נגיד ואגיד שאין מקומות כאלו את כמובן תגידי שלא שמעתי עליהם, ואם אגיד שיש מקומות כאלו איזה כיף לך אני מחזק את מה שאמרת. קיצר אני בטח לא מבין אפילו טיפה ממה שכתבת עליו כי אני סתם עוד מלש"ב פעור, אבל ניראה לי שאת אוהבת לכתוב דברים שמראים שאת מאאאגניבה, ואם זה דברים שאי אפשר להתווכח איתם - מה טוב. בכל מקרה, בהצלחה בשירות....

leeziv

New member
אין לך מושג למה אני הולכת

ועוד פעם אני מציעה שפשוט תדע על מה אתה כותב לפני שאתה כותב... אתה אולי יודע את שם המסלול- כל הכבוד לך! קיבלת 100 בחקירה... אבל אתה לא יודע מה אותו מסלול, איזה קורס, אנשים וכו'... חוץ מזה, אתה יכול לנסות לעקוץ כמה שתרצה (בטח תיתן לעצמך להתפרץ גם בהודעה הבאה), אתה פשוט לא הבנת את הכוונה שלי- למה "להליב להבות" כמו שמי שפתח את השרשור כתב... פשוט מיותר... לבריאות...

1234aaa

New member
ערבית,לא?

בכל מקרה אני מתקשה להבין את המסר שעומד מאחורי ההודעות שלך.. השרשור עכשיו לא עוסק ב"התלהבות" אלא בשאלה המהותית למה לחייב לכבול את עצמך בשלשלות הקבע לפני שאתה יודע מה אתה הולך לעשות.

אוף את ממש טובה בזה

שוב טענה שאי אפשר להפריך אותה. אם אגיד שאני יודע לאן את הולכת תגידי שאני טועה (וכמובן שאי אפשר לכתוב את זה על גבי דפי הפורום כי אני ממש לא הולך לעבור על ב"ש בשביל ויכוח עם ליצנית כמוך). קחי בחשבון שאני יודע... שימי לב גם שאני לא מתווכח איתך פה, לא אמרתי אם שחקים יותר טוב, או גאמא (ולא, לא בגלל שאי אפשר להשוות). כל מה שאמרתי שאת ילדה קטנה שאוהבת לשחק אותה הבוגרת (אוו איזה בוגרת את את לא מתווכחת איזה מסלול יותר טוב ויודעת על מסלולים שאף אחד אחר פה לא יודע עליהם). אז עיצה - פשוט תפסיקי, לאנשים יש גאוות יחידה\מסלול, תני להם להינות מזה, ושימי לב שרוב האנשים לוקחים פה את זה בקלות ובכיף. יום טוב

Walter Sobchak

New member
צה"ל מתחייב לאנשים חברותיים ?

מאיפה אפשר לדעת אם האנשים "חברותיים " .מה צה"ל מתחייב לאנשים טובים או נחמדים ? זה עניין של מזל . לא כל מי שיש לו איטלגנציה גבוהה יש לו גם אינטלגנציה רגשית גבוהה . אז יכולים ליפול בגאמא על סויציומטים או כאלו שנראים כמו המחשב שלהם , כלומר שזה כל עיסוקם בחיים הוא המחשב , וביחידה פחות "איכותית" למצוא אחלה חבר'ה שאפשר לארגן טיולים איתם או סתם לבלות בכיף . לי יש חברים מאוד קרובים שהיו במגמות סוציולוגיה כלכלה והזמן שאני איתם הוא הנאה צרופה . אני לא צריך שכולם יהיו נורא מוכשרים ועם קבא גבוה כמו שלי . לפעמים זה יותר מעניין .

לפחות ממה שאני יודעת

כי אני התמיינתי רק לשחקים. במסלולים שעובדים הרבה עם אנשים, אז עושים מבדקי מצב. והם בודקים רמת אנטיפתיות מסויימת. עובדה שמתוך המבדקי מצב שעשיתי עברנו 4. היחידים שאני אישית סימנתי במקומות הראשונים.. כי הם באמת היו הכי חברותיים. שאר האנשים נופו, כי לא היו להם היכולות החברתיות הנדרשות כנראה. חוצמזה. שאני גם חושבת שלא חייב שכולם יהיו 100%. הכי כיף מגוון של אנשים. ובאמת שבאמת שיכולות שכליות הן לא כל מה שאדם משדר ומקרין. היכולות החברתיות חשובות יותר.

מצחיק אותי...

לא שאני מבין משהו-אבל מאיפה אתה יודע מה עושים שם?מאיפה אתה יודע באיזה ישיבות משתתפים ומה עושים שם בדיוק? תתפלא-אבל אנשים שהם בוגרים של הפרוייקטים האלה מספרים (עד כמה שהם יכולים לספר) שזה ממש כמו בסרטים-ושאלה דברים שלעולם לא תוכל לעשות באזרחי. אני אישית לא חושב שאחד הפרוייקטים עדיף(כי הרי כל דבר תלוי בתחום ההתעניינות של האדם),אולם במידה ואנחנו מדברים על אנשים מאוד ריאלים. הייתי אומר להם שכדאי להם ללכת לגאמא (וממה שהבנתי לאר"מ).

1234aaa

New member
קודם כל..

דברתי בציניות כי הרבה אנשים שמתמיינים למסלולים האלה חיים בסרט וחושבים שזה שהם עברו מבחנים + ראיון אז הם הולכים לעשות את הדברים שאמרתי.. עזוב רגע מה שאני יודע ומה שאני לא יודע ,אתה באמת חושב שקורס של כמה חודשים יתן לך לעשות דברים "שלא יוצא לעשות באזרחות"? אף אחד לא אמר על פקידים,אבל אם אתה חושב שתהיה בשחקים ותעבור על תוכניות הגרעין של איראן ותתלבט אם להנחית יחידה מובחרת באזור H1 \H2 אז אתה טועה.. אני מנסה להבין את ההגיון של לקנות חתול בשק. שנה וחצי קבע לא הולך ברגל.

Mr Snufkin

New member
אבל פה הטעות שלך....

אתה מבין כמו שאנחנו לא יודעים איך יהיה השירות... גם לך אין מושג.... החתול נמצא בשק בשביל שנינו..... אז אתה מוכן לסכן שירות מאתגר באמת, רק כדי ללכת על העתודה "הבטוחה" לכאורה שלך שתציב אותך באיזה חור שכוח אל??? וחוץ מזה - היינו בכנסים, נפגשנו עם בוגרי הקורס, אנשים שאין להם שום סיבה להיות "נערי הפוסטר" של חמ"ן - והם אמרו לנו כמה שזאת הייתה חוויה, כמה שזה משהו שהם לא זכו לראות באזרחי, סיפרו על האנשים על השירות - אז כן אנחנו באים עיוורים למסלול, אבל יש לנו כלב נחייה.... (יאא איך אני אוהב מטאפורות!
)...

1234aaa

New member
נתחיל מזה..

שבמקום שעכשיו אני עובד יש כמה וכמה בוגרי שחקים..(בזמנם זה עוד נקרא חמ"ן תלפיות) ולא סתם העלתי את השאלה הזאת. אני באמת יודע בקווים כלליים מה בגדול עושים בחלק מהמסלולים אבל זאת לא הנקודה.. יש אנשים שלא שרתו בצבא בכלל שיודעים פי 2 ממך וממני ,אז מה? בקשר לעתודה אתה צודק במאה אחוז!! יכולים לתקוע אותי בחור יקום אבל את זה כולם יודעים! כל מי שהולך למסלול מודע לאפשרות הזאת וזה כל ההבדל! ללא קשר יש שיפור עצום בתנאים של העתודאים היום מבחינת שיבוץ, בייחוד במקצועות ה"גדולים" [חשמל\מכונות\מדמ"ח] - אבל לא נכנס לזה. ב.בקשר ל"נערי הפוסטר" אתה באמת חושב שיביאו לך לכנסים הללו מדגם מייצג? מביאים תמיד את המצטיינים שהסתדרו הכי טוב. היית בכנס עתודה נכון? גם שם מביאים תמיד את אלה שהתסדרו הכי טוב [גם מחמ"ן] ואת אלה שמרוצים ועושים דברים מעניינים ,אז זה אומר משהו? ההבדל ,שכמה שחרא לא ידפקו אותי התואר מהטכניון [
] הם לא יקחו לי, אם אתה תדפק [נדמה לי שאצלכם יש שיבוץ לבסיסים בסוף ,לא?] את יוצא ערום.. [בלי תואר בלי כלום]. עזוב תדפק ,תגלה שמה שאתה עושה לא מעניין אותך או לא שווה מבחינתך את הקבע..אפילו אם השיבוץ טוב..

the new L

New member
לא נכון

לא מביאים לכנסים את המצטיינים, מביאים את מי שרוצה/ יש לו כוח לבוא.

למעלה