שרשור גאלה.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif|תות../images/Emo170.gif ../images/Emo41.gifיחצ"נית לגאלה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לכל מי שדוגא שלא יכניסו אותו או כל השטויות האלה, חברה שלי יחצ"נית לגאלה, היא תכניס אתכם לרשימות ואתם תיכנסו בטוח. קוראים לה צ'אקי, מסנג'ר: [email protected] כל בעיה או שאלה או משו תשאלו אותה ואם יש בעיות שאתם לא מצליחים לתפוס אותה או משו, אתם יכולים לשלוח לי מסר ואני אביא את המסנג'ר שלי ואנסה לעזור. ואני עדיין חושבת שאין הגבלת גיל בהופעות של ביט69, אבל אתם בכל מקרה למי שלא בטוח. אגב, למי שברשימות הכרטיס הוא 40 במקום 45 [נראלי ככה זה בד"כ..] קיצר, דברו איתה היא תסביר לכם הכל.

לא צריך כרטיסים..

ואם את מתחת ל-16 סביר להניח שלא יכניסו אותך.. כניסה לגאלה עם רשימות הנחה - 40 שקל בלי רשימות לא יודעת כמה זה בדיוק..

souva

New member
חחחח :]

אני וחברה שלי גם נבוא וזה כנראה דרכה... היא בבצפר שלי פשוט :]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif טוב דיי@%&$^*#%^)

נמאסתם עליי כל מי שאומר שמתחת ל16 לא מכניסים לגאלה! פאקינג הופעה של ילדים בני 14 אז לא יתנו לילדים בני 14 להכנס?! אל תיהיו מפגרים! בהופעות של ביט אין הגבלת גיל! תחשבו בהיגיון שנייה! גם ילדים שהם פחות מ16 יכולים להכנס להופעה של ביט69!!!!1111111111 תתחילו להפנים את זה! פאק%&*@$. [סליחה שיצאתי עלייך ככה, זה לא היה אישית אלייך זה היה לכל מי שאמר את זה. ><]

שמעו כל אלה שחושבים שאין שם הגבלה.

אני בגאלה כל שבועיים, כבר כמה חודשים בריאים, ובזמן האחרון ידידיי, בגלל שנכנסו מלא חמישיסטיות וזה אמור להיות כביכול מועדון של "תיכוניסטים" החליטו, שילדים שהם מתחת לשישיסטים ל-א נכנסים. עכשיו עומדים בכניסה שומרים ומכניסים את מי שבא להם, זה יכולה להיות ילדה שהיא שביעיסטית והיא נראית קטנה והיא לא תכנס, וזה יכול להיות ילד שהוא נראה גדול אבל הוא חמישיסט, ואם אף אחד מהיחצנים לא מכיר אותו הוא יכנס. ככה זה - העולם אכזר. יש הגבלת גיל, ביררתי עם הראש יחצנים של איזור הקריות, ועם מתן - המנהל של המקום. אם את/ה מתחת ל16, אבל נראה/ת גדול/ה, ולא יזהו אותך היחצנים אפשר להניח שתכנס/י. בהצלחה.. עוד שאלות? שלחו לי מסר.

souva

New member
יש הגבלת גיל

ולא משנה בני כמה חברי הלהקה בגאלה זה תמיד ככה אבל אני למשל מתחת ל16 אבל אני נכנסת כי אותי מכניסים פעם את חברה שלי לא הכניסו כי היא הייתה מתחת ל16 והיא יעני רצתה להכנס "רגיל"

עדי D

New member
את מכירה יחצן ..

ואז מבקשת שירשום אותך ברשימות שלו.. מתוחכם.

shirush1112

New member
שרשור גאלה.

דיוק בקשה תעביר את כל ההודעות שקשורות לגאלה אם אתה יכול לפה. כי זה ממש בלאגן שלם, חלק אומרים שמתחת 16 לא נכנסים חלק כן ..הסתבכתי !

למעלה