שרשור ברכות של גורים

שרשור ברכות של גורים

לכבוד השנה החדשה גם הגורים רוצים לברך. אז בואו נתחיל בשרשור ברכות חגיגי.

אני אתחיל

אני רוצה לברך את אמא ואת כל המשפחה לכבוד השנה החדשה. אני מאוד מבקשת מאמא שתניק אותי כמה שיותר, כי אני לא מאוד אוהבת את התחליף שהיא שמה לי בבקבוק. אני מאחלת לכל האחים שלי הצלחה בלימודים לאחותי פז שתהיה בריאה לכולם - שימשיכו להחזיק אותי כמה שיותר על הידים למטפלת - שתהיה לה עוד פרנסה, אבל לא עוד ילדים לטפל בהם. לדודות שלי שצריכות ללדת - שיהיו לידות טובות. וכאן בפורום:
למופלטה ולרותם מזל טוב ליום ההולדת
ליהב - ברכות להולדת בת הדודה
ליוגי - המון שנים שבהן תעמוד על שתי רגלים
ללאון שלא תעשה צהרים באמצע הלילה
לנועם שאמא ואבא ימשיכו להיות רגועים ואוהבים
לעומר שימשיך לתזז את אמא שלו למעלה ולמטה במדרגות
ליהלי שמונעת מאמא גישה למחשב
לשחר שאמא תמשיך להיות איתו במשרה מלאה, ולהינות מכל רגע
למילקי שתהיה במהרה אח/ות חדשה, וגם אמא נוהגת ומפנקת את עצמה
לדורון שיבוא לארץ במהרה
לבר שינצל את החודשים האחרונים שהוא בן יחיד. למתן, לליהי, לעדן, לאלירן, לתאומים של זהרה, לשוקולדה של טינקר, לגורים של ויוי ושל תקוה זהירה, ולכל מי שאמא שכחה - המון המון שנה טובה, שנה של התקדמות, של התפתחות, של עליה במשקל (כל עוד מותר לנו, כדאי לנצל) - שנה טובה של
ב-
(לגדולים שמותר להם) ולכל אלה שעוד לא הגיעו ונמצאים בפורום ההכנה - אני מחכה, יש לי זמן

7נתי7

New member
אני אמשיך

אני רוצה לברך את אמא שלי שבשנה הבאה תישן קצת יותר
שאני אהיה בריא יותר ואדאיג אותה פחות
שאוכל לאכול את כל מה שאמא מכינה כי זה נראה טוב יותר מהחלב ומהגרבר
מצד אחד אני רוצה אח/ות חדשה ומצד שני אולי לא כדאי לי? אבל אני אאחל לאמא שלי שזה יצליח ואם אפשר אז בלי טיפולים,כמו שאני הצלחתי.
ולכל החברים שלי כאן אני מאחל שנה טובה,מתוקה, עם הרבה בריאות,אושר,אהבה שגשוג והצלחה
שנדע רק צחוק כי מספיק עם הבכי,את זה אנחנו מכירים והיה לנו מספיק שנה טובה

1ויוי

New member
גם יהלי מברך:

קודם כל לכל הגורים בפורום ומשפחתם שנה של הריונות קלים ולידות קלות , שנה שנשמע צחוק של ילדים ונדמע רק מאושר. שנה של שלום בטחון פרנסה וכל שאר המילים של הגדולים. שנה שיקנו לכם הרבה צעצועים ותכירו חברים חדשים, שנה של קליטה קלה לכל אלה שהתחילו גן/מטפלת . שנה של שינה טובה בלילה וצמיחת שיניים קלה. שנה של צעדים ראשונים ומילים ראשונות ולאמא שלי אני מאחל : שנה ללא דאגות ומחלות ילדות מעצבנות שנה שהיא לא תרוץ אחרי עם האוכל שנה שבסופה היא תקבל כוחות לנסות להביא לי אח או אחות

פלגיה

New member
שנה טובה לך יהלי

אתה ממש נראה ילד מתוק. ואני מבקשת סליחה ששכחתי איך קוראים לך.

גמני רוצה ../images/Emo9.gif

לעצמי אני מאחלת בריאות ואושר, שאני אמשיך לגרום אושר לכל הסובבים אותי ואמשיך להיות ילדה שהחיוך פרוס לה על הפנים. לאמא ואבא אני מאחלת שימשיכו לאהוב אחד את השני (גם אם הם לפעמים רבים) ושיצליחו בדרכם החדשה השנה. אני מאחלת כולכם הרבה אושר ובריאות והרבה הרבה אחים קטנים שיתרוצצו בבית.
רותם

ariane

New member
עדן

מאחלת לכל החברים שלה שנה טובה ומתוקה. שנת אושר עם עוד הרבה חברים חדשים שיגיעו לפורום הזה.

המופלטה מברך ../images/Emo74.gif

שתהיה לכל הגורים שנה נפלאה, של גדילה וצמיחה. שנה בה נחנך את ההורים היטב ונראה להם "מי הבוס".
שנה של חברות והרבה מפגשים.
של בה יצטרפו אלינו המון המון חברים וחברות חדשים, בריאים, מתוקים ומקסימים.
שנה שבה אמא שלי תהיה אמיצה ואולי תכין לי איזה אח או אחות קטנים (אבל לא קטנים מידי! מעל 3 ק"ג בבקשה) ואז אני אהיה אח גדול כמו גומבוץ וסופגניה.
שנה שבא יהיו לי עוד בני דודים ובני דודות, ואני אוכל להסביר להם הכל הכל על מהות החיים ועל חינוך הורים.
שנת בריאות לכולם כולם כולם ובעיקר לסבתא שאני כל כך אוהב.
ולא פחות חשוב, שנה של אהבה ומשפחתיות.

פלגיה

New member
וטל שואלת: יש לך משהו נגד תינוקות

שנולדו קטנים? טל נולדה במשקל 2.700 והיה יופי.

דברים טובים באים באריזות קטנות

ואני (המופלטה) כנראה דבר משובח מאוד, כי אני נולדתי 2500 גרם, אבל הרופא אמר לאמא שיש כנראה סיבה לא הכי נחמדה שאני וגם הסופגניה נולדנו כך, ואמא תשמח אם הסיבה הזו לא תבקר אותנו בהריון הבא. כך או כך כל בן בריא או בת בריאה, באריזה קטנה יותר או פחות, יתקבלו בשמחה ובאהבה

תמי ס

New member
גם יהלי מברכת

שתהיה לכולנו שנה נפלאה, של בריאות והצלחה, קידום וגדילה בכל המישורים, אושר (וגם עושר לא יזיק) והכי חשוב שנה של המון שמחה.
מברכת את האחים המקסימים שלי, שתהיה לכם שנה נפלאה של הצלחה בלימודים והצלחה במישור החברתי, ושתישארו אחים נהדרים, אוהבים, משקיעים ומטפחים בדיוק כמו שאתם.
מאחלת לאמא שנה בה ימשיך ויגדל הטוב החברתי, שאמא תוכל להיפגש עם החברות שלה בשלווה ובנחת במפגשי מבוגרים בלי מישהי שצמודה לה לציץ. ואז אולי היא תוכל גם להתחיל לחשוב על חזרה למעגל העבודה...
מאחלת לאבא שנה נפלאה, שנה בה יוכל להגשים את עצמו ולמצוא את עצמו, ושימצא סופסוף עבודה אחרת שמתאימה לכישוריו הנפלאים ותביא גם רווחה כלכלית...
מייחלת שתהיה זו השנה בה יצטרפו אל הפורום הזה כל החברות האהובות שאנו כל כך מצפים לשמוח בשמחתן. ואמא מבקשת להוסיף שהיא מקווה ומאמינה שהחברות הנפלאות האלה, ממש עוד מעט יצטרפו לכאן (ומוכנה להתפשר על כך שקודם ישהו כתשעה חודשים בפורום הריון).

למעלה