שרשור ברכות לחג ! ! ! חג שמח לכ-ו-ל-ם ! ממני, תבלו תהנו בסוכה ושיהיה לכם אחלה חג
C CarolineKinney New member 20/9/02 #1 שרשור ברכות לחג ! ! ! חג שמח לכ-ו-ל-ם ! ממני, תבלו תהנו בסוכה ושיהיה לכם אחלה חג
L Lolly pop2 New member 20/9/02 #2 חג שמייח לכוווווווווולם!../images/Emo24.gif טוב...אני עכשיו נוסעת לאמירים (אין לי מושג איפה זה..זה איזה כפר נופש..) אז כנראה שאני גם לא אהיה במפגש.... אז תספרו לי הכל!!! בה ביי - - ירדן!
חג שמייח לכוווווווווולם!../images/Emo24.gif טוב...אני עכשיו נוסעת לאמירים (אין לי מושג איפה זה..זה איזה כפר נופש..) אז כנראה שאני גם לא אהיה במפגש.... אז תספרו לי הכל!!! בה ביי - - ירדן!
E enya New member 20/9/02 #3 חג שמח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif תהנו בסוכה עם המשפחה ואל תשכו לראות ביום שבת ... וכל הכבוד לקרוליין על ההשקעה
חג שמח ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif תהנו בסוכה עם המשפחה ואל תשכו לראות ביום שבת ... וכל הכבוד לקרוליין על ההשקעה
M maayan15 New member 20/9/02 #4 חג שמח לכולם!!! תאכלו הרבה רימונים (רגע..אני לא מתבלבלת בחג?)...ותעשו חיים..... שיהיה לכם חג שמח ומלא בהכי גאים שיש...
חג שמח לכולם!!! תאכלו הרבה רימונים (רגע..אני לא מתבלבלת בחג?)...ותעשו חיים..... שיהיה לכם חג שמח ומלא בהכי גאים שיש...
T the silence girl1 New member 20/9/02 #5 חג שמח לכם תעשו חיים... ותשמרו על עצמכם!!!(מפחיד בחוץ......) וכמובן כמו שמעיין אמרה: חג מלא בהכי גאים שיש!!!
חג שמח לכם תעשו חיים... ותשמרו על עצמכם!!!(מפחיד בחוץ......) וכמובן כמו שמעיין אמרה: חג מלא בהכי גאים שיש!!!