שרשור ברוריה

mayansis

New member
ברוריה השחקנית ה-כ-י ט-ו-ב-ה

אני מת על ברוריה נשמה!! היא השחקנית הכי טובה בתוכנית ואני הכי אוהב אותה.. היא גם יפה

Alladin007

New member
ברוריה לא נראית כמו בת 35

כמו שכתוב בקורות חיים שלה באתר. וחוץ מזה, אם היא בת 35 אז זה לא נחשב למבוגר אז מה הקטע שלה שהיא מספרת על דברים שקרו לה בטיסה מלפני עשרים שנה..?

mayansis

New member
מי רוצה לטוס איתי לחו"ל ביום שלישי?

חח אני רואה את הסדרה כדי ללמוד גם על נמל התעופה! אני טסה ביום שלישי טיול מאורגן עם פארקים לשוויץ גרמניה צרפת בלגיה והולנד לעשר ימים.ץ אני אהיה ביורידיסני אירופה פארק ווליבי פארק.!

mayansis

New member
אני מזה אוהב את ברוריה

היא כזאת ביצית ואיך שהיא מדברת זה מעניין .. חחחחח ואיך שהיא מנסה לעשות מבטא אמריקאי שהיא אומרת טרנס

inout2005

New member
נכון!! היא באמת השחקנית הכי טובה..

הקטעים שיש איתה קורעים מצחוק!!

שושו 15

New member
ברוריה מצילה את פיק אפ!

רק בגללה אני רואה תסדרה המדהימה הזאת! :D

mayansis

New member
ברוריה הייתה נראת כמו איזה אחת

שנפל עליה שואב אבק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא גם מקללת.. בין המשפטים שאני אוהב "האנשים קופצים מהמטוס מתוך רעב, שירה: יש מצנחים לכולם? ברוריה: לא משנה מצדי שיתרסקו. "היום המטוס מלא בבנות 15 מחוצ'קונות בטיול שואה לגרמניה"

וזה כל החן שלה!

לא מדקלמת את הטקסט, ממש אפשר להאמין שהיא כל כך ביצ'ית. אגב, גם רבקה מיכאלי נותנת משחק נפלא.

חחחח רעיון ענק לתסריטאים ../images/Emo6.gif

פייסו בין "נועה" ל"ברוריה" והפכו אותם לחברות טובות ונועה, כדי לנקום בהלנה, תכיר בין אבא שלה לברוריה...
ההוא כמובן יתאהב בה (אוהב נשים שולטות) הטמבל והשתלטנית... הוא יממן לה את כל המתיחות פנים... שבצו גם סצינת הכרות בין אימא של ברוריה לשלמה... אוי סטנד אפ, בחיי.

חחחחח אני אוהבת שהיא מדברת גם עברית

ביחד..זה ממש יוצא לה יפה אפילו עם מבטא

למעלה