שרשור ברוכים הבאים

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך

miri

New member
היי!אני חדשה בפורום אז כנסו!!!

הדבר הראשון שהכי חשוב לדעת עלי הוא שאני
,פשוט חולה,מתה על טיילור ההורסת! מתרוצצות שמועות שטיילור תחזור כי היא רק ביימה את מותה והיא תחזור בדמות גבר ותתחיל עם ברוק כדי להפריד בינה לבין רידג'.לי זה נשמע מאדמופרך ומומצא אז אם למשהו בפורום יש מידע כלשהו על מה שקורה בסדרה שיכתוב! עוד דבר מאד חשוב עלי זה שאני שונאתאת רידג'!!! ואם כבר הזכרתי שמועות אז קראתי[באתר אחר,מאחת שטוענת שהיא ראתה בארה"ב] שדיקן אומר לג'קי שהוא זייף את התוצאות של בדיקת ההריון של ברוק והילד הוא של רידג',אז ג'קי מחליטה לספר לניק את האמת. בינתיים ברוק מקבלת צירי לידה בבית כשרידג' נמצא לידה ומחליט ליילד אותה.לאחר הלידה ניק נכנס לבית שבו ברוק ורידג' נמצאים ורידג' אומר לניק שיבוא לראות את הילד שלו[נולד בן]ואז ניק אומר שזה לא הילד שלו אלא של רידג' ושג'קי ידעה כל הזמן וספרה לו רק עכשיו.ברוק ורידג' מאושרים ומחליטים להתחתן.[איזה מעצבן!ניק וברוק הרבה יותר חמודים יחד] זה נשמע כבר הרבה יותר הגיוני,לא?! אז כל מי שיש לו מידע בקשר לפרקים הבאים רק שיכתוב!! מקווה ש-
פה שהצטרפתי

12ShakirA12

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifשלום לכולםםם

אני מפורום שאקירה (מי שמערית אותה מוזמן לבקר באתרhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=658 ) אוקיי אז ככה.. פה אני חדשה... ואין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני רואה היפים והאמיצים מכיתה ג' ד' משו כזה.. ובחופש לא ממש יצא לי לראות.. אז אם מישהו יכול לעדכן אותי אם היה משו חשוב אני אודה לו.. תודה רבה..!

KaRiN88

New member
היייי../images/Emo70.gifאני חדשה פה../images/Emo70.gif

אני פשוט מתה על הסידרה הזאת! לא ידעתי שיש לה פורום... אני מקווה להשתלב פה. ד"א מישהו יודע מה היה בפרק של יום שני
כי לא הייתי בבית ופיספסתי.

Guy K

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תוכלי לקרוא כאן על הגילוי שניק הוא לא האבא של התינוק של ברוק. אם את רוצה לראות תמונות מהחתונה - הציצי פה. והנה - עוד ספוילרים. בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום - אני מבטיח לך שתקראי אצלנו בפורום את כל החדשות המרעישות לפני כולם

Guy K

New member
שלום וברכה

בחופש היפים והאמיצים יצאו לחופשה כך שלא הפסדת כלום

NarihS

New member
ברוכה הבאה לך!!!

אני שירן, ואני חולה על ברוק. איך קוראים לך? את מי את אוהבת? תספרי תשתפי חח ואממ אני ראיתי כל השבוע פרקים אבל אני לא זוכרת ספציפי מה היה ביום שני.. sorry..

יניב1

New member
היי שרית, ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

למיטב ידיעתי, מעולם לא היה ביקור מסודר של צוות שחקני היפים והאמיצים בארץ. אם אני לא טועה, ואם כן יתקנו אותי חבריי, היחיד נדמה לי שכן טרח לבקר בארצנו הקטנטונת הוא דן מקויקר שמגלם בסדרה את דמותו של קלארק גריסון . מלבדו, לא זכור לי אף אחד מהסדרה שביקר בארץ. אני יודע שבאיטליה ודרום אפריקה הסדרה היא להיט גדול והם כמובן ביקרו בצורה מסודרת בשתי הארצות, פעמיים או שלוש באיטליה, שם הם גם צילמו פרקים לסדרה והיה גם ביקור של רון מוס (רידג') ו קתרין קלי לאנג (ברוק) בדרום אפריקה. נדמה לי שהם התארחו גם פעם בטורקיה - אבל לגבי זה אני לא בטוח. אגב, לפני שנתיים או שלוש וינזור הרמון (ת'ורן) ו בובי איקס (מייסי) הצטלמו לברך את קוראי "פנאי פלוס" לאחר שאלו בחרו ביפים לאופרת הסבון הטובה ביותר במסגרת טקס "מסך הזהב". אני חושב שהיו אז דיבורים על ביקור גם בארץ, אבל שום דבר לא יצא מזה, וחבל. מי יודע, אולי יום אחד כשלא יהיה פה "כל כך מסוכן" הם יגיעו - ואפילו יצלמו כמה פרקים בארץ הקודש. הלוואי!

יניב1

New member
היי שרית, ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

למיטב ידיעתי, מעולם לא היה ביקור מסודר של צוות שחקני היפים והאמיצים בארץ. אם אני לא טועה, ואם כן יתקנו אותי חבריי, היחיד נדמה לי שכן טרח לבקר בארצנו הקטנטונת הוא דן מקויקר שמגלם בסדרה את דמותו של קלארק גריסון . מלבדו, לא זכור לי אף אחד מהסדרה שביקר בארץ. אני יודע שבאיטליה ודרום אפריקה הסדרה היא להיט גדול והם כמובן ביקרו בצורה מסודרת בשתי הארצות, פעמיים או שלוש באיטליה, שם הם גם צילמו פרקים לסדרה והיה גם ביקור של רון מוס (רידג') ו קתרין קלי לאנג (ברוק) בדרום אפריקה. נדמה לי שהם התארחו גם פעם בטורקיה - אבל לגבי זה אני לא בטוח. אגב, לפני שנתיים או שלוש וינזור הרמון (ת'ורן) ו בובי איקס (מייסי) הצטלמו לברך את קוראי "פנאי פלוס" לאחר שאלו בחרו ביפים לאופרת הסבון הטובה ביותר במסגרת טקס "מסך הזהב". אני חושב שהיו אז דיבורים על ביקור גם בארץ, אבל שום דבר לא יצא מזה, וחבל. מי יודע, אולי יום אחד כשלא יהיה פה "כל כך מסוכן" הם יגיעו - ואפילו יצלמו כמה פרקים בארץ הקודש. הלוואי!

miri

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

הם לא הגיעו לארץ וכנראה גם לא יגיעו! ויש לי שאלה אליך:מי השחקנית האהובה עליך?ברוק או טיילור? עלי כמובןטיילור
מקוה שתהני פה בפורום

Guy K

New member
ברוכה הבאה שרית!

מי יודע, אולי יום אחד נצליח להביא את היפים והאמיצים לכאן

יניב1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אני לא עוקב אחרי הפרקים המשודרים בשידור חוזר, אבל אני בטוח שבסקירה מהירה כאן בהודעות הפורום תמצאי שרשור של אותו פרק. בהצלחה , ותיהני.

Guy K

New member
ברוכה הבאה קארין!

את מוזמנת לספר לנו מי הדמויות האהובות עלייך (ולמה!)

miri

New member
תודה גיא!אבל השאלה שלי היא

איך לעזאזל פספסתי את הפרק?!!!!! אני כ"כ מבואסת...

miri

New member
תודה על קבלת הפנים../images/Emo70.gif קבלו ../images/Emo25.gif

למעלה