איך מעקרים ?
R Riki10 New member 20/3/06 #11 היי פייה, אני זרעתי גמבה בשנה שעברה מזרעים של גמבות שקניתי בסופר, השתדלתי לבחור את הגמבות הבשרניות והטובות, ייבשתי קודם את הזרעים, ופיזרתי אותם בעציץ גדול. אגב, יצאו לי כל כך הרבה גמבות, שהספיקו לי ל-4 סירים של פלפלים ממולאים... והנה התוצרת בצילום המצורף, גמבות בשני העציצים.
היי פייה, אני זרעתי גמבה בשנה שעברה מזרעים של גמבות שקניתי בסופר, השתדלתי לבחור את הגמבות הבשרניות והטובות, ייבשתי קודם את הזרעים, ופיזרתי אותם בעציץ גדול. אגב, יצאו לי כל כך הרבה גמבות, שהספיקו לי ל-4 סירים של פלפלים ממולאים... והנה התוצרת בצילום המצורף, גמבות בשני העציצים.
R Riki10 New member 21/3/06 #43 איזו הפתעה עשיתם לי ../images/Emo24.gif כרגע חזרתי מקורס "העצמה אישית" שאני עושה, ואיזו שרשור יפה עשיתם בעקבות הגמבות שלי....
איזו הפתעה עשיתם לי ../images/Emo24.gif כרגע חזרתי מקורס "העצמה אישית" שאני עושה, ואיזו שרשור יפה עשיתם בעקבות הגמבות שלי....
R Riki10 New member 21/3/06 #44 יש לי גם זרעים של "קוסא מחשי".. ../images/Emo6.gif ובתירגום.. קישואים ממולאים....
R Rוני New member 20/3/06 #24 איך יוצאות לך כאלה גמבות נפילות בעציץ כזה קטן ולי יוצאים פלפלים מיניאטורים בעציץ גדול פי ארבעה? את זה אני לא מבינה. את משקה אותם בחילבה?
איך יוצאות לך כאלה גמבות נפילות בעציץ כזה קטן ולי יוצאים פלפלים מיניאטורים בעציץ גדול פי ארבעה? את זה אני לא מבינה. את משקה אותם בחילבה?
פ פיית מרציפן New member 20/3/06 #28 יאלה ריקי , גלי סודות מקצועיים וברותה הזדמנות איך את עושה קופוסט על הגג? איפה?
R Riki10 New member 21/3/06 #46 הסוד...מסג' הוליסטי לכל גמבה ../images/Emo6.gif את הקומפוסט אני מכינה בתוך המיכלים השחורים, שקניתי בהם עצים מהמשתלה. את הקומפוסט אני מכינה לפי בית מדרשו של רופן יקירנו.
הסוד...מסג' הוליסטי לכל גמבה ../images/Emo6.gif את הקומפוסט אני מכינה בתוך המיכלים השחורים, שקניתי בהם עצים מהמשתלה. את הקומפוסט אני מכינה לפי בית מדרשו של רופן יקירנו.
פ פיית מרציפן New member 21/3/06 #54 אבל המיכל של הקומפוסט הוא קטן מאד דווקא הייתי שמחה אם היית מפרטת את התהליך ואת גודל המיכל . כמה זמן ? האם את מערבבת?
אבל המיכל של הקומפוסט הוא קטן מאד דווקא הייתי שמחה אם היית מפרטת את התהליך ואת גודל המיכל . כמה זמן ? האם את מערבבת?
R Riki10 New member 21/3/06 #45 Rוני, אני עושה להם רייקי כל בוקר../images/Emo6.gif וכפי שכולנו אומרים..."הכל תלוי בטיב המילוי" אדמה טובה.. דישון טוב.. קומפוסט מתוצרת בית... אגב, העציצים הם די גדולים.
Rוני, אני עושה להם רייקי כל בוקר../images/Emo6.gif וכפי שכולנו אומרים..."הכל תלוי בטיב המילוי" אדמה טובה.. דישון טוב.. קומפוסט מתוצרת בית... אגב, העציצים הם די גדולים.
ה הגננית המקורית New member 20/3/06 #29 ידי הזהב של ריקי,קורותיו של פלפל פנטסטי,מה שאת מצליחה לגדל במרפסת שלך
מ מייקלה1 New member 20/3/06 #33 הירקות שאת מגדלת בעציצים ריקי, הם משו-משו.כל הכבוד לך ואיזה כייף לבשל מיבול עצמי.
R Riki10 New member 21/3/06 #47 ../images/Emo51.gif גננית את מקסימה../images/Emo24.gif אבל ה"מרפסת" שכולכם קוראים לה, הוא גג.. שנמצא מעל הדירה שלי, גודל הגג הוא כ- 100 מ"ר...
../images/Emo51.gif גננית את מקסימה../images/Emo24.gif אבל ה"מרפסת" שכולכם קוראים לה, הוא גג.. שנמצא מעל הדירה שלי, גודל הגג הוא כ- 100 מ"ר...