שרשור בעיות

שרשור בעיות

הסבר- תציבו את עצמכם בבעיה שהיתה, יש או תהיה לאחד השחקנים ותגידו מה הייתם עושים במקומו...

התשובה שלי

אם הייתי במקום שירן(חס וחלילה) והייתי חושבת שיש לי "נטיות לסביות" לא הייתי הולכת לזו שאני דלוקה עליה ומנסה לנשק אותה, וגם לא הייתי שוכבת עם בן שאני לא אוהבת בשביל לראות אם אני ארגיש משהו, אלא היתי נותנת לעצמי קצת זמן לבד לחשוב באמת תה אני רטצה וולפנות קצת את הראש, ואח"כ הייתי רואה! סתם לרחתי את הדוגמא הראשונה שהיתה לי בראש, תביאו דברים מעניינים...

../images/Emo3.gifקצת תיקונים...

בגלל שאני כותבת מהר אז בורחות לי אותיות
אז הנה התיקונים- תה= מה רטצה=רוצה וולפנות= ולפנות לרחתי= לקחתי אנ חושבת שזהו...

yuli c

New member
מורן...

אני חושבת שבעיקרון את צודקת אבל זה טבעי שאם שירן התאהבה קשות בבת היא תרצה לנשק אותה כדי לבדוק את הנטיות שלה. בקשר לזיו אני באמת חושבת שזה לא יפה שהיא משחקת בו ומשתמשת בו ובכלל מתנהגת אליו בצורה מגעילה בזמן שהוא באמת אוהב אותה. אני חושבת שמגיע לו מישהי שצאהב אותו באמת כמו רותם. בקיצור אני חושבת שזה טבעי ששירן תרצה לבדוק את שני המינים כדי לדעת את הנטיות המיניות שלה.

../images/Emo41.gifעם הייתי במקום רם...../images/Emo41.gif

הייתי על היום הראשון שפגשתי את זיו מספרת לו שאני בת

yuli c

New member
צודקת...

אני אולי לא הייתי מספרת לו על היום הראשון... אבל גם לא הייתי מושכת את זה כל כך הרבה זמן כמו שרותם עשתה...

עדן לוי

New member
../images/Emo4.gifדווקא אני חושבת...

שזה טוב שהם משכו את זה ככה
כי ככה זה היה יותר מעניין בשבילנו הצופים
חוצמזה היא בטח פחדה מהתגובה שלו כי היא אוהבת אותו
והיא לא רצתה שהוא יכעס עליה וישבור לה את הלב
אז היא חיכתה
עד שהיא תהיה חייבת לספר לו........ אני שמחה
שמשכו את זה כמה שיותר וחבל שלא משכו את זה עוד
כי אני מתגעגעת לרמו'ש
אני דורשת שהוא יחזור
וזהו

yuli c

New member
מסכימה עם עדן...

קודם כל גם אני מתגעגעת לדמות של רם... ואת צודקת שזה באמת היה יותר מעניין בשביל הצופים שכולם חשבו שרותם היא רם...

אבל..........

היא לא יכולה לבוא לרותם ופשוט להתנפל עליה! אפילו אם זה טבעי -בשבילה- גם אם היתה לסבית היא לא יכולה לנשק את רותם! היא חושבת רק על עצמה! מה אם רותם לא רוצה?!(מה שנכון) ומה שהיא עשתה לזיו זה כבר ממש חסר מילים...

yuli c

New member
תראי...

זה ששירן דמות אגואיסטית למדי אני מסכימה איתך. אבל במצב שהיא היתה בו זה טבעי שהיא תחשוב קודם על עצמה ותרצה לבדוק את הנטיות שלה בעיקר שהיא התאהבה ברותם. כמו שכבר אמרתי היחס שלה לזיו באמת מגעיל ובאמת מגיע לו מישהי שבאמת תאהב אותו כמו רותם. אבל שוב, זה טבעי שהיא מנסה לבדוק את הנטיות המיניות שלה לשני הצדדים.

למעלה