שרשור בלינקיז: אני חושבת שככה קוראים לזה... כל אחד, בלינקיז או סוייסז (ככה?) על עצמו. Go!
M Mooa-Numi New member 14/7/02 #1 שרשור בלינקיז: אני חושבת שככה קוראים לזה... כל אחד, בלינקיז או סוייסז (ככה?) על עצמו. Go!
M Mooa-Numi New member 14/7/02 #10 טוב אין לי כל כך זמן... צריכה ללכת להתלבש ואז לחברה... אז-לכל מי שאין הל מושג מאזה בלינקיז-או-אין לה על המחשב-אתרים. טינק, את מוזמנת להוסיף משלך. ג´וזי-שיש שם גם הרבה אחרים. קמילה ובונדצ´יק-שאין יל כוח לחפש עכשיו. אנג´וי!
טוב אין לי כל כך זמן... צריכה ללכת להתלבש ואז לחברה... אז-לכל מי שאין הל מושג מאזה בלינקיז-או-אין לה על המחשב-אתרים. טינק, את מוזמנת להוסיף משלך. ג´וזי-שיש שם גם הרבה אחרים. קמילה ובונדצ´יק-שאין יל כוח לחפש עכשיו. אנג´וי!
T Tinke®Bell New member 14/7/02 #4 מיכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל!! !! אני חולה על בלינקים!! (*אהם* חתימה *אהם*) טוב,אני הולכת למצוא כמה בלינקים.. גם אני עשיתי אחד בעצמי,אבל הוא לא יפה
מיכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל!! !! אני חולה על בלינקים!! (*אהם* חתימה *אהם*) טוב,אני הולכת למצוא כמה בלינקים.. גם אני עשיתי אחד בעצמי,אבל הוא לא יפה
T Tinke®Bell New member 14/7/02 #12 ../images/Emo15.gif גם אני רציתי לשים דוילישס,אבל מיכל כבר שמה ובמילא יש לי אותו בכרטיס האישי..