*עם רקע שקוף*
ט טווידלדי New member 6/11/02 #46 ../images/Emo41.gifלמישהו יש את הבייסים האלה../images/Emo41.gif../images/Emo186.gif את כל הבייסים האלה נראה לי שזה "מנגה"... אמיתית... ו.... הבובות של סול!!!!!!!!
../images/Emo41.gifלמישהו יש את הבייסים האלה../images/Emo41.gif../images/Emo186.gif את כל הבייסים האלה נראה לי שזה "מנגה"... אמיתית... ו.... הבובות של סול!!!!!!!!
ט טווידלדי New member 7/11/02 #50 ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo186.gif אבל בעיקר רציתי את ה"מנגות"... לא נורא
T tiptip4u New member 6/11/02 #48 [email protected] כתבתי לי מייל/מסנג´ר, ואני כבר אשלח לך את כול ה200 אוקיי?
T tiptip4u New member 7/11/02 #51 למי שרוצה בייסים... רוצה? תשלחי? ´ימית מוכנה לחלוק...´ (רואות את זה? זאת החתימה הבאה שלי!)
T tiptip4u New member 7/11/02 #52 סליחה על חוסר הקשר אבל אני צריכה עזרה בהצללה של בייס. מישהו מוכן לתת לי יד? אני לא יודעת למה לא יוצאת לי הצללה טובה- זה מעצבן!!!
סליחה על חוסר הקשר אבל אני צריכה עזרה בהצללה של בייס. מישהו מוכן לתת לי יד? אני לא יודעת למה לא יוצאת לי הצללה טובה- זה מעצבן!!!