שמע ,
לאף מפלגה אין באמת ייחוד ורעיון שאף אחד אחר לא מציע , לכל המפלגות הימניות יש אותו רעיון בגדול , וכך גם השמאל. ורעיונות משותפים - יש לכולם . וטעמי אין אף מפלגה שבאמת יכולה לגרום לכך שהכל יהיה יותר טוב ושיהיה אפשר לסמוך עליה . ועוד אני אגיד לך , שאין אף מפלגה שאני מסכימה לגמרי עם כל הדעות שלה ועם כל ההשקפות עולם שלה בכל הנושאם והתחומים . כולם בתכלס מבטיחים הבטחות שנשמעות טוב , ואף אחד לא באמת מפרט את כל התוכנית המדינית שלו ואת כל מה שהוא מתכון לעשות בכל חלק ובכל יום מתך ה4 השנים הבאות . אני לא רוצה שהדיון הזה ימשיך להיות ויכוח של "איזו מפלגה כדאי לבחור " , אני רק אומרת שכל המפלגות הגדולות היו מספיק זמן בכנסת, ולא הוכיחו בינתיים שום דבר . "מפלגה שגוזלת רבבות קולות ומפחיתה את יציבות השלטון , ובתכלס אין לה שום ייחוד חוץ מזה שהיא בקטע של איכות הסביבה " - זה לדעתך , אני חושבת למשל - שיש עוד נושאים שצריך לשנות בארץ הזאת חוץ מהנושא המדיני שכולם מתעסקים בו כל הזמן . אמנם הנושא המדיני הוא הכי חשוב כרגע , אבל אסור לשכוח שיש עוד המון תחומים שצריך להתעסק בהם. אני מעדיפה להצביע למפלגה קטנה שתואמת יותר את הרעיונות שאני תומכת בהם , ,למרות שהמפלגה הזאת גוזלת רבבות קולות ומפחיתה את יציבות השלטון - מאשר להוסיף את הקול שלי לכל 20 ומשהו המנדטים ורבבות הקולות שמקבלת מפלגה גדולה אחת שמגיעה לשלטון ולא באמת מחדשת משהו .