בתאבון
ר רעות האכלנית New member 15/12/05 #22 ערב טובבבבב../images/Emo9.gif המבחן בערבית היה פסדררר מזל שכבר עברתי אותו מיכל - שוב תודה ערב טוב לכולםםםםם=]
ערב טובבבבב../images/Emo9.gif המבחן בערבית היה פסדררר מזל שכבר עברתי אותו מיכל - שוב תודה ערב טוב לכולםםםםם=]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/12/05 #23 חיחיחיח הלוואי 100../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 15/12/05 #25 שששששש../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif על האותיות שלע חזרתי איתך התכוננת?
י ילדה שח2ל על הזמן New member 15/12/05 #27 ../images/Emo39.gifשאלוםםםםםםם../images/Emo70.gif היוושש אוףף אני מרגישה כמו אמא ל-6 ילדים לא אני לא בהריון(זה לא|סדגש אמור להיות קשור ) אני שקועה בתוך המבחנים והשעורים היום היה לי מבחן במתמתיקהה לפני זה תנ"ך יום ראשון שוב מבחן אוףף ואני מתגעגעת אליכםםםםםםםםם אוהבת'תכםם הכי שבעולםםם - - נופרר.
../images/Emo39.gifשאלוםםםםםםם../images/Emo70.gif היוושש אוףף אני מרגישה כמו אמא ל-6 ילדים לא אני לא בהריון(זה לא|סדגש אמור להיות קשור ) אני שקועה בתוך המבחנים והשעורים היום היה לי מבחן במתמתיקהה לפני זה תנ"ך יום ראשון שוב מבחן אוףף ואני מתגעגעת אליכםםםםםםםםם אוהבת'תכםם הכי שבעולםםם - - נופרר.
י יהודה לוי מושלם שלי New member 15/12/05 #31 ערב טוב לכוווולם../images/Emo29.gif הלכתי ב- 5 לקניון פה ליד הבית שלי והצטלמתי עם שמחקני בית"ר יש שמה כמה חתיכים ... שהיה לכולם המשך יום מקסים
ערב טוב לכוווולם../images/Emo29.gif הלכתי ב- 5 לקניון פה ליד הבית שלי והצטלמתי עם שמחקני בית"ר יש שמה כמה חתיכים ... שהיה לכולם המשך יום מקסים
ש שריתוששששש New member 15/12/05 #35 לילהההה טוב לכוווולםםםם חחח איזה מצחיק היה... סיוןןן איזה בובה אחותךךךך יווו איזה מתוקה.... חחח היא הרגה אותי... מצחיקה... רעותתת מזל טובבב בהצלחה לכולםםם
לילהההה טוב לכוווולםםםם חחח איזה מצחיק היה... סיוןןן איזה בובה אחותךךךך יווו איזה מתוקה.... חחח היא הרגה אותי... מצחיקה... רעותתת מזל טובבב בהצלחה לכולםםם
י יהודה לוי מושלם שלי New member 16/12/05 #38 זה המצלמה הרגילה הדיגיטלית ינעל אחותה הצולעת היא לא מתחברת לי לא נפתח לי הקובץ של התמונות דל סה במחשב
זה המצלמה הרגילה הדיגיטלית ינעל אחותה הצולעת היא לא מתחברת לי לא נפתח לי הקובץ של התמונות דל סה במחשב