שרשור בוקר טוב אנשים שיהיה לכולנו יום קסום LOVE U פורום אמ"ל
א אמיר גרסי New member 23/6/05 #1 שרשור בוקר טוב ../images/Emo13.gif אנשים שיהיה לכולנו יום קסום LOVE U פורום אמ"ל
ח חופיתוש של הפורום New member 23/6/05 #3 בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוףףף קמתי מוקדם ואני מתץה מעייפות...(אני מקווה שזה לא ישפיע עלי שאני בפורום כי אני לא יודעת לאיזה תגובות זה יוביל...חחחח) שיהיה לכולם את היום הכי מקסים שיש
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוףףף קמתי מוקדם ואני מתץה מעייפות...(אני מקווה שזה לא ישפיע עלי שאני בפורום כי אני לא יודעת לאיזה תגובות זה יוביל...חחחח) שיהיה לכולם את היום הכי מקסים שיש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/6/05 #18 חיחי תודה קרןן../images/Emo110.gif שמתי את 2 הכתבות לפני כמה זמן (ימים לאדעת ) אבל תוודהה
S shany17 New member 23/6/05 #7 בוקר../images/Emo10.gif../images/Emo86.gif אוף... זה ממש מעצבן לדעת שחופש ואת צריכה לחרוש לבגרות מחר... אוווווווף... אין לי כוח ללמוד
בוקר../images/Emo10.gif../images/Emo86.gif אוף... זה ממש מעצבן לדעת שחופש ואת צריכה לחרוש לבגרות מחר... אוווווווף... אין לי כוח ללמוד
S shany17 New member 23/6/05 #11 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo86.gif למרות שלא נראה לי שאני אצליח
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/6/05 #19 את תצליחייי.. בהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/6/05 #13 אוווף קמתי שוב מוקדם.... אתם מכירים את זה שאתם קמים ומרגישים שאתם עוד שניה חוזרים לישון ואז שומעים רעשים במטבח וקמים לראות מי זה ? (אולי גנב חחחח) הדס!
אוווף קמתי שוב מוקדם.... אתם מכירים את זה שאתם קמים ומרגישים שאתם עוד שניה חוזרים לישון ואז שומעים רעשים במטבח וקמים לראות מי זה ? (אולי גנב חחחח) הדס!
ה הודיוש המאמוש New member 23/6/05 #15 בוקר טוף..../images/Emo70.gif אמממ.. מיכלוש אני מקווה שאת מרגישה טוב ((חחחח ובבקשה תחסמי סתאםם)) קרן היום ההללוויה ((תעדכי אותי)) חחחח סתם נשמה חולה עלייך.. שיהיה יום טוב לכולם.. אוהבתכם הודי
בוקר טוף..../images/Emo70.gif אמממ.. מיכלוש אני מקווה שאת מרגישה טוב ((חחחח ובבקשה תחסמי סתאםם)) קרן היום ההללוויה ((תעדכי אותי)) חחחח סתם נשמה חולה עלייך.. שיהיה יום טוב לכולם.. אוהבתכם הודי