** שרשור בוקר - היום ה68 בבית - עדכונים *

מצב
הנושא נעול.

ניצןן1

Well-known member
הכותרת של ישראל היום(סוויסה)

"הפיצוץ עם החברה הטובה שהוביל לפרישה" - תמונה של מאי ונתנאל

עוד שקר.
לא פרש בגללה
נמאס לי מהם

haya sol

Well-known member
הכותרת של ישראל היום(סוויסה)

"הפיצוץ עם החברה הטובה שהוביל לפרישה" - תמונה של מאי ונתנאל

עוד שקר.
לא פרש בגללה
נמאס לי מהם
לפעמים בא לי שמאי כבר תצא איכשהו
ואז הפרצופים של הבית ובחוץ יתגלה בשיא תפארתו

מרגיש שהיא חזקה יותר ממה שכולנו חושבים ופשוט עושים הכל כדי להנדס תודעה.

וזה מה שקורה שהאח לא הראה במשימת ההודו שנתנאל רצה לצאת ומאי זו שניסתה לשכנע אותו להשאר.

Tallo_M

Well-known member

וזה מה שקורה שהאח לא הראה במשימת ההודו שנתנאל רצה לצאת ומאי זו שניסתה לשכנע אותו להשאר.
לדעתי בפרק של היום בשיחה של נתנאל עם האח יציינו משהו בסגנון של הנוהל ושזאת פעם שלישית שהוא מבקש לפרוש אז אין צורך בלחכות 24 שעות ויבינו שזה לא קשור למאי

בכללי ראו בפרומו שנתנאל יצא מחויך לדיירים
קרא להם חברים שלי
דיבר ברוגע עם מבט אופטימי בעיניים
ויש את עניין הטבעת, שיראו היום או בפרק של ראשון שנתנאל השאיר לה טבעת- דבר שמראה שגם אם השיחה האחרונה ביניהם הייתה על ריחוק, הם לא שומרים אחד לשני טינה ואוהבים זה את זה
התיאוריה שלי שכשהוא ייפרד מכולם ויבוא ויפרד ממנה יהיה ביניהם חיבוק מאוד חם וחברי, והוא יגיד לה שהוא לא פורש בגללה ושזה לא קשור לשיחה שהייתה להם בערב.
לדעתי יהיו ההייטרים שיבואו ויאשימו אותה, אבל הרוב השפוי יבין שנתנאל פרש פשוט כי הוא לא בנוי לבית

ועוד שבוע או שבועיים יהיה ריאיון שלו אצל סוויסה בפודקאסט שיבהיר בדיוק את התחושות שהיו לו בבית, כולל הקשר עם מאי

KAPSULA1

Well-known member

איכס סוויסה. איכס.
בתאכלס שימשיך הוא רק גורם לאמפתיה מולה עם העיוותים שלו

סטיריקון9

Well-known member
דרורע מתעניין ב tint שתירצה שמה על השפתיים ושם על הלחיים היא אומרת שיש לה משהו טוב יותר הוא מורח ומרוצה שואל איזו חברה היא מזיזה את המדבקה ואומרת לו milca זה של milucca מה עם האנגלית שלה, זה בסיסי אף פעם לא טרחה לצאת מהמשבצת ממנה הגיע,לדעת יותר זה כח לא רק צבא ,צבא...

ליידי מחבת22

Well-known member
דרורע מתעניין ב tint שתירצה שמה על השפתיים ושם על הלחיים היא אומרת שיש לה משהו טוב יותר הוא מורח ומרוצה שואל איזו חברה היא מזיזה את המדבקה ואומרת לו milca זה של milucca מה עם האנגלית שלה, זה בסיסי אף פעם לא טרחה לצאת מהמשבצת ממנה הגיע,לדעת יותר זה כח לא רק צבא ,צבא...
בגדול תרצה די טיפשה

Hagarrrrr

Well-known member
בוקר טוב
ההצעות שלכם לעוז - מזכיר לי את המופע של טרומן/וסטוורלד/מראה שחורה אם זה קצת יותר קיצוני משחקי הרעב ומשחקי הדיונון

ניצןן1

Well-known member
עוז יערוך לטובת הרעים היום.

אל תגידו שלא הזהרתי..
לא לצפות כי נתאכזב

KAPSULA1

Well-known member
עוז יערוך לטובת הרעים היום.

אל תגידו שלא הזהרתי..
לא לצפות כי נתאכזב
היום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
אני שמחה שחיפשו אותה לחינם, אין לה יותר מדי עלילה עכשיו שהקרובים שלה יצאו אז יראו את הרדיפה שלהם עליה בבית.
אולי זה הפרק שיפיל את שני היום

סטיריקון9

Well-known member
היום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
אני שמחה שחיפשו אותה לחינם, אין לה יותר מדי עלילה עכשיו שהקרובים שלה יצאו אז יראו את הרדיפה שלהם עליה בבית.
אני מאמינה שכך

סטיריקון9

Well-known member
בטח, נראה לך האח יוציא מישהי גנבת? ועוד בגלל ההזיות של שני. כמה בקלות ותעוזה אפשר לנסות להדביק למישהי תווית
אין מצב כזה, כתבתי מעל שני לאורך כל הפרקים מציגה אישיות כוחנית אלימה בעיני לא רק במילים באיומים בשפת הגוף היא בריונית במלוא מובן המילה. זה לא קשור לפיתוח הגוף במקרה שלה הבחירה היא חלק מזה.

ניצןן1

Well-known member
אני בספק.
אפס נשאר אפס
מאמינה שיגן על שני.

עדגיל

Well-known member
אם מתעמרים בה על לא עוול בכפה היא תוכל לתבוע דיבה!!!

Tallo_M

Well-known member
מסכימה
זה יהיה פרק מעולה למאי
וגם הפרישה של נתנאל תסייע לה בסוף- יראו כמה הייתה לה אהבה טהורה אליו
כמה היא רגישה
וזו אחת התכונות הכי יפות שלה

סטיריקון9

Well-known member
איפה זאת עם השפתיים המשורבבות והעיניים היוצאות מהחורים הרושפות אש, הפחדן עם פרצוף "נעבעך" מחכה לה במטבח?

מצב
הנושא נעול.
למעלה