ליידי מחבת22
Well-known member
מה זה הסיפור ההזוי הזה של שון....
לפעמים בא לי שמאי כבר תצא איכשהוהכותרת של ישראל היום(סוויסה)
"הפיצוץ עם החברה הטובה שהוביל לפרישה" - תמונה של מאי ונתנאל
עוד שקר.
לא פרש בגללה
נמאס לי מהם
לדעתי בפרק של היום בשיחה של נתנאל עם האח יציינו משהו בסגנון של הנוהל ושזאת פעם שלישית שהוא מבקש לפרוש אז אין צורך בלחכות 24 שעות ויבינו שזה לא קשור למאילפעמים בא לי שמאי כבר תצא איכשהו
ואז הפרצופים של הבית ובחוץ יתגלה בשיא תפארתו
מרגיש שהיא חזקה יותר ממה שכולנו חושבים ופשוט עושים הכל כדי להנדס תודעה.
וזה מה שקורה שהאח לא הראה במשימת ההודו שנתנאל רצה לצאת ומאי זו שניסתה לשכנע אותו להשאר.
איכס סוויסה. איכס.לפעמים בא לי שמאי כבר תצא איכשהו
ואז הפרצופים של הבית ובחוץ יתגלה בשיא תפארתו
מרגיש שהיא חזקה יותר ממה שכולנו חושבים ופשוט עושים הכל כדי להנדס תודעה.
וזה מה שקורה שהאח לא הראה במשימת ההודו שנתנאל רצה לצאת ומאי זו שניסתה לשכנע אותו להשאר.
בגדול תרצה די טיפשהדרורע מתעניין ב tint שתירצה שמה על השפתיים ושם על הלחיים היא אומרת שיש לה משהו טוב יותר הוא מורח ומרוצה שואל איזו חברה היא מזיזה את המדבקה ואומרת לו milca זה של milucca מה עם האנגלית שלה, זה בסיסי אף פעם לא טרחה לצאת מהמשבצת ממנה הגיע,לדעת יותר זה כח לא רק צבא ,צבא...
זה מסוכן מידי להפוך דיירת לגנבת מאשר דיירת שיש לה אינטרס לשקר לצורך קנוניה. יש גבולעוז יערוך לטובת הרעים היום.
אל תגידו שלא הזהרתי..
לא לצפות כי נתאכזב
היום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.עוז יערוך לטובת הרעים היום.
אל תגידו שלא הזהרתי..
לא לצפות כי נתאכזב
אני מאמינה שכךהיום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
אני שמחה שחיפשו אותה לחינם, אין לה יותר מדי עלילה עכשיו שהקרובים שלה יצאו אז יראו את הרדיפה שלהם עליה בבית.
אולי זה הפרק שיפיל את שני היום
בטח, נראה לך האח יוציא מישהי גנבת? ועוד בגלל ההזיות של שני. כמה בקלות ותעוזה אפשר לנסות להדביק למישהי תוויתאני מאמינה שכך
אין מצב כזה, כתבתי מעל שני לאורך כל הפרקים מציגה אישיות כוחנית אלימה בעיני לא רק במילים באיומים בשפת הגוף היא בריונית במלוא מובן המילה. זה לא קשור לפיתוח הגוף במקרה שלה הבחירה היא חלק מזה.בטח, נראה לך האח יוציא מישהי גנבת? ועוד בגלל ההזיות של שני. כמה בקלות ותעוזה אפשר לנסות להדביק למישהי תווית
אני בספק.היום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
אני שמחה שחיפשו אותה לחינם, אין לה יותר מדי עלילה עכשיו שהקרובים שלה יצאו אז יראו את הרדיפה שלהם עליה בבית.
יגן עליה? לדעתי היא היתה צריכה לקבל אזהרה או נזיפה. תוכנית או משחק היא עשתה דבר חמור. העלילה, רדפה, חיפשה, הפיצה דברים.אני בספק.
אפס נשאר אפס
מאמינה שיגן על שני.
אם מתעמרים בה על לא עוול בכפה היא תוכל לתבוע דיבה!!!היום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
אני ממש רוצה שהיא תתבע בחוץ את שלי אבנשטייןאם מתעמרים בה על לא עוול בכפה היא תוכל לתבוע דיבה!!!
מסכימההיום יהיה פרק מעולה למאי. שמאשימים מישהו ללא בסיס על סמך מחשבות בראש זה הזוי. שני תתגלה במלוא הרוע שלה והאובססיה שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.