Rodrik Harlaw
Well-known member
קיים חשש ששני תלחץ לה סייבלמה האח כבר לא עושה את ההדחה שלא היתה?
תארו לכם מאי יוצאת ורואה מחדר המשימות את כל הטינופת ואז חוזרת להם כמו עצם בגרון.
קיים חשש ששני תלחץ לה סייבלמה האח כבר לא עושה את ההדחה שלא היתה?
תארו לכם מאי יוצאת ורואה מחדר המשימות את כל הטינופת ואז חוזרת להם כמו עצם בגרון.
קיים חשש ששני תלחץ לה סייב
הסייב באמת מתנגש עם הדחה מזויפת מצד אחד (ההדחה המזויפת תתבטל ואבד האפקט) ומגביר את האמינות שלה מצד שני (יוכלו להשתכנע שזה אמיתי כי היה סייב פעיל, ו"לא הגיוני" שהאח יעשה הדחה מזויפת כשיש אפשרות לסייב)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אבל באמת חבל שהאח לא עושה את זה......
האח שולט בסייב, לא בכל הדחה יש סייבהסייב באמת מתנגש עם הדחה מזויפת מצד אחד (ההדחה המזויפת תתבטל ואבד האפקט) ומגביר את האמינות שלה מצד שני (יוכלו להשתכנע שזה אמיתי כי היה סייב פעיל, ו"לא הגיוני" שהאח יעשה הדחה מזויפת כשיש אפשרות לסייב)
בהנחה שלא נשאר מי שיעשה סייב למאי, זה יכול לעבוד
לכאורההאח שולט בסייב, לא בכל הדחה יש סייב
לא נראה לי שמאי מספיק עמידה לכך גם מה שהיא יודעת מוריד אותה. האשליה שתהילה חברה התפוגגה. מאי שימשה מקפצה לימים הראשונים של תהילה שאמנם ורבלית אבל מתגלה ככלי ריק שנטמע בסביבה בהצלחהלמה האח כבר לא עושה את ההדחה שלא היתה?
היא יותר חזקה ממה שאנחנו מבינים, מהלך כזה אולי יוריד אותה רגעית אבל יחזיר אותה סופר וומןלא נראה לי שמאי מספיק עמידה לכך גם מה שהיא יודעת מוריד אותה. האשליה שתהילה חברה התפוגגה. מאי שימשה מקפצה לימים הראשונים של תהילה שאמנם ורבלית אבל מתגלה ככלי ריק שנטמע בסביבה בהצלחה
אם זה יקרה אז עוד שבועיים לפחותלמה האח כבר לא עושה את ההדחה שלא היתה?
עוד שבועיים זה כבר כמעט נגמר לא?אם זה יקרה אז עוד שבועיים לפחות
לא יקרה עכשיו
לאעוד שבועיים זה כבר כמעט נגמר לא?
מבליטה את העגילוואי וואי,
הגופיה של תרצה שקופה כדמעת תנין.
כןהם עדיין מדברים על הדחה בפרומואים ?
אני חושבת שהעובדה שחושבים שהוא צל איסקוב טלטלה אותו מעט.
מוגרבי עשה סיבוב פרסה לאחרונה, אני בוחנת אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.