לא מעניין אותי וגם בעינויים לא אצפה בזה. בטח בתוכניות קשת. 2 האנשים שהתעללו, קיללו ומיררו את החיים למתמודדת.מישהו הבין בדיוק מה זה הספיישל גמר עם מאור ודרור?
מתי זה ישודר ואיפה?
זה ספיישל כלוב הזהב מאור ודרור. חן ולורן היום בערבמישהו הבין בדיוק מה זה הספיישל גמר עם מאור ודרור?
מתי זה ישודר ואיפה?
זה 2 תוכניות שונות.זה ספיישל כלוב הזהב מאור ודרור. חן ולורן היום בערב
פירסומות שוות כסף צופים פחות אבל אם לא יהיו צופים לא ישקיעו בפירסומותלעורץ 13. אם אתה קורא פה
כמות הפירסומות כל כך מזעזעת שנירדמתי וישנתי כמו תינוק בערך מאמצע התוכנית. תמשיך כך ואנשים ירדמו גם בגמר. אני בוודאות.!!
בתקנון שלהם כתוב, שזה ההצבעה אחת, לכל השלושה ימיםמישהו מבין איך עובדת ההצבעה? האם אחת ל- 24 ש' ?
אפשר היום ובשבת. שישי לאמישהו מבין איך עובדת ההצבעה? האם אחת ל- 24 ש' ?
הצבעתי אתמול וגייסתי עבור שון כבר אתמול בלילה הצבעות. היום ומחר לא ניתן שוב, רק בשבת בתחילת המשדר?אפשר היום ובשבת. שישי לא
יובל או מקום רביעי (אם תרצה/שון מנצחים) או מקום ראשון אם הוא ב 2 האחרונים מול איסקוב. נראה מה עוז יעדיף, אותו או את תרצה.נראה לי שכך יהיה הסדר
צפה בקובץ המצורף 136947
מה? איפה? מה פספסתי ולמה פספסתימריאני,
שופי על הפריים, והתקריב.
אספשלי פור יו.
שון מניח תפילין.
![]()
מ 17:30, המצלמה על שון מקרוב ומרחוק, מניח תפילין. עם הכיפה הורדרדה שמאירה אותו.מה? איפה? מה פספסתי ולמה פספסתי
ט י ז י נ גמ 17:30, המצלמה על שון מקרוב ומרחוק, מניח תפילין. עם הכיפה הורדרדה שמאירה אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.