היא כועסת שהדיחו אותה ראשונהירדן אדרי וגלעד פרץ לא יהיו בגמר האח הגדול
גלעד זה ברור ומובן כי מי שמסולק לא מגיע לגמר
ירדן, מוזר שלא מגיעה נראה לי משהו קרה עם ההפקה עם ההדחה שלה.
אולי היה שם משהו מעבר עם ההפקה. באמת עדיף עבורה שכולם ישכחו שהיא הגיעה לעונה הזאת שוב כמתמודדת.היא כועסת שהדיחו אותה ראשונה
כנראה שהיה, היא טענה באיזה ראיון שהיא ביקשה לצאת מהבית בגלל הריב עם מאור יום לפניאולי היה שם משהו מעבר עם ההפקה. באמת עדיף עבורה שכולם ישכחו שהיא הגיעה לעונה הזאת שוב כמתמודדת.
גם לי אין כוח להגיע לצפות בטלוויזיהירדן אדרי וגלעד פרץ לא יהיו בגמר האח הגדול
ירדן, מוזר שלא מגיעה נראה לי משהו קרה עם ההפקה עם ההדחה שלה.
נראה לי שהיא קיבלה מידע שהודחה בגלל שסשא רצו אותה מודחת ולא כי קיבלה הכי מעט קולותירדן אדרי וגלעד פרץ לא יהיו בגמר האח הגדול
ירדן, מוזר שלא מגיעה נראה לי משהו קרה עם ההפקה מאז שהודחה.
וואלה סלבס פירסמו באינסטגרםנראה לי שהיא קיבלה מידע שהודחה בגלל שסשא רצו אותה מודחת ולא כי קיבלה הכי מעט קולות
אם זה נכון, לגיטימי לגמרי שלא תבחר
ואני שמחה שגלעד לא מגיע
אגב מסקרנות
מאיפה המידע מי מגיע לגמר ומי לא?
אני חושבת שצריך להיות קצת לא מציאותי למי שחושב עדיין שאיסקוב ינצח. לא בסוג הצבעה כזאת, לא בזה שלמתמודדים יש קבוצות אחריהם. לא בזה שארז לא מקבל אף קולות מהדיירים שאיתו.דמיינו את התגובה של שלקה אם איסקוב יושב ב2 האחרונים ובדיוק מכריזים על המנצח..
ברור שהוא לא ינצחאני חושבת שצריך להיות קצת לא מציאותי למי שחושב עדיין שאיסקוב ינצח. לא בסוג הצבעה כזאת, לא בזה שלמתמודדים יש קבוצות אחריהם. לא בזה שארז לא מקבל אף קולות מהדיירים שאיתו.
יש לו את הקבוצה של מאי, חן, מוגרבי ושלקה אך כולם הודחו כך שכוחם לא מספיק לנצח את אלה שנשארו.
ושלקה בסופו של דבר תשמח גם בשביל שון, יובל ויוכי שהיא אוהבת ואפילו בשביל תרצה.
דווקא התגובות עליו טובות מאתמול..משהו מוזר בסקרים. אתמול הוא עקף את יוכי אפילו ששירז עוד היתה.
עכשיו הוא אחרון ויוכי עוקפת אותו ביותר מ 5%. אפילו בסקר במעריב שלא נשען על הצבעות חוזרות אלא על הצבעה בודדת.
ואני קוראת לזה - עריכה!!! היתה לו עריכה נוראית ב 3 פרקים האחרונים. האח כיוון לזה שהוא ייצא ולא שירז (יוכי לדעתי סגורה בגמר או שנהנית מכל חבורת המשפיענים).
או שיש ערך הצבעה לחלק מהם או שהשאר הצופים שהם לא אנחנו שרואים אותו בלייב מושפעים מהעריכה שמורידה לו, שנותנת בשאלה אליו להציג אותו כרכלן, חסר עמוד שדרה, נגרר ואחד שתופס טרמפ על חזקים ומתעמר בחלשים.
אפילו אתמול אחרי שהראו שהם מדברים על יובל הראו שהוא כאילו מנסה להתחנף אל יובל ולהסביר לו שהאחרים דיברו ולא הוא בשביל להוציא אותו פחדן. אני ראיתי את השיחה ביניהם והוא דוקא הסביר לו שהיה מוזר לכולם אחרי שהוא יתרחק מהם ביודעין ולא ניסה להתקבל שפתאום הוא כועס שלא באים אליו ולא מכיניסם אותו לחברה בשניה. ומה הראו מהשיחה את שון כביכול "מלשין, על חברים ומוציא עצמו נקי.
עוז לא תיאר ולא פילל כנראה כמה שון חזק בהצבעות וזה מאיים לו על הנרטיב שבנה לגמר.
בגלל שיטת ההצבעה.קפסולה, מאמי,
מניין לנו שאיסקוב לא ינצח?
הלוואי וזה נכון,
אבל, אנחנו לא יודעים בוודאות כלום.
אצל עוז הכל יכול להיותתודה על ההסבר.
ותגיד,
רק האפשרות הזו קיימת?
בגלל שלמרות שיש לו מסת אוהדים גדולה, למרות שיש לו הרבה עוקבים באינסטגרם, למרות שלצערי יש הרבה שמתחברים לדרך שלו ואף מעריצים אותה בשיטת הצבעה כזאת הוא לא יכול לנצח כי הוא לא מקבל שום קולות מדיירי הגמר שאיתו.קפסולה, מאמי,
מניין לנו שאיסקוב לא ינצח?
הלוואי וזה נכון,
אבל, אנחנו לא יודעים בוודאות כלום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.