** שרשור בוקר - היום ה113 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

רות 1234

Well-known member
דעה לא פופולרית כנראה, ובכל זאת: בתור אמא לא מושלמת בכלל (יש דבר כזה אמא מושלמת?) צרם לי לשמוע מיספר רב של פעמים (כבר מת"ז בערב הכניסה, ומאז עוד מיקרים) את שירז "פותחת" על אמא שלה והיחסים הטעונים ביינהן. גם אם הכל בטון יצוק נכון: אני לא בטוחה שזה המקום לפתוח הכל מול העולם. שאמא מקנא בה, מקנאה ביופי שלה, מקנאה ביחסים שלה עם אבא, לא העניקה לה יחס, חום....

צופה15

Well-known member
מאד כאב לי.
גם זה שאמא שלה בחרה להבין אותה ורק להחמיא לה אחרי הת.ז רק הוכיח לי כמה הכל נעשה מכוונה טובה ולא חלילה לפגוע בבת שלה.

פאף פה

Well-known member
דעה לא פופולרית כנראה, ובכל זאת: בתור אמא לא מושלמת בכלל (יש דבר כזה אמא מושלמת?) צרם לי לשמוע מיספר רב של פעמים (כבר מת"ז בערב הכניסה, ומאז עוד מיקרים) את שירז "פותחת" על אמא שלה והיחסים הטעונים ביינהן. גם אם הכל בטון יצוק נכון: אני לא בטוחה שזה המקום לפתוח הכל מול העולם. שאמא מקנא בה, מקנאה ביופי שלה, מקנאה ביחסים שלה עם אבא, לא העניקה לה יחס, חום....
גם לי זה הפריע ועדיין מפריע ובכלל כל תעודת הזהות שלה עוררה בי המון אנטגוניזם
עד עכשיו אני רואה בה צדדים ביצ׳יים שאני לא אוהבת ולא משנה מדוע ולמה הם קיימים
היא לא תמימה בכלל
יחד עם זאת אני מאמינה לה לגבי כל מיני התעללויות שעברה ושעברה לא מעט סבל

אופה קטנטנה

Well-known member
סתם כדי שיובן,

יוני הגאון הקטן שלי,

השווה את מה שעושים למאי בבית,
למה שעושים האנטשמים בעולם,
לעם היהודי.

כן, כן,
פרופורציות ויוני, זה מן המפורסמות.

אופה קטנטנה

Well-known member
השתוללתי עליו באותיות עזראלי,
כי יש גבול לכל ג׳נון.

ואני מתה עליו,
ושמרתי עליו עונות שלמות
מ ח ס י מ ה.

ואחכ, בשרשור תוכנית,
הוא גם תקף את רימון.

אז, מריאני שלחה אותו לתיאלנד להתנפש.

ואגב,
ביקשתי עבורו חנינה,
גם אחרי המתואר כאן.

המנהלה, היא ה י ח י ד ה
שקובעה.

פאף פה

Well-known member
צריך לשטוף חזה עוף לפני השימוש לא?
כי יובל ערבב עם פפריקה ושמן מבלי לשטוף (גם לא את הידיים)

anthropologist

Well-known member
לגבי יובלי זה רק משום ששני "הסתירה" כביכול ממנו על מישהו מעברה :ROFLMAO: זה דבק בו ולא משחרר כולל נטילת ידיים וכד. זה הקלף המנצח שלו.

svtar25

Well-known member
ראיתי אצל בטטה שיש בבית דייר שבעי, ג'קי הג'וק הדיירים אפילו לא שנים אליו לב. נשאלת השאלה האם הוא יגנוב את הזכייה לתרצה 😜

anthropologist

Well-known member
אני ממש חייבת להוסיף עוד פרט קטנצ'יק ומינורי על יובלי. הרי גם הוא וגם משפחתו ראו בשני את הכלה המושלמת עבורו וזה עוד נדבך שמצטרף למשחק שלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה