סבאח אל ווארד.
אין לי יותר מדי מה לומר,
למעט תקווה לבשורות טובות
בכל אספקט, ושמורבי שלנו ירגיש טוב.
שיהיה יום עסאל, אנה עארף.
ושירזי, אני שרופה עלייך.
ענוג על הבוקר שיהייה כך כל היום עם בשורות טובות - אמן
שמחה...הוא רצה לבוא לבקר בארץ אך חשש למשפחתו שנמצאת בלבנון. יש לו יצירה מופלאה שנקראת ביירות לפני כל הבלגן כשהוא חוזר למחוזות ילדותו שם.ב י ו ט י פ ו ל.
תודה, סטירקון הנהדרה.
זה עודו ברקע.
זה בוקר של ורדים?סבאח אל ווארד.
אין לי יותר מדי מה לומר,
למעט תקווה לבשורות טובות
בכל אספקט, ושמורבי שלנו ירגיש טוב.
שיהיה יום עסאל, אנה עארף.
ושירזי, אני שרופה עלייך.
אני חושבת שבונים פרק עבור מישהו אז ברור שזה מה שיבלוט.שמחתי לראות שהאח הראה קצת יותר מהאופי האמיתי של הדיירים, שרף שווה בשווה את כולם:
איסקוב שמגזלט את תרצה בלי בושה
שני שנמרחת על יובל אחרי שנפרדה ממנו
יובל שעוקץ בלי רחמים
תרצה מביכה בסיסמאות גלידה מטומטמות
יוכי ושירז מרגשות, נפתחות ויוצרות קשר יפה
ושון בא להעביר את הזמן, בלי יותר מדי מעבר...
אני חושבת שבונים פרק עבור מישהו אז ברור שזה מה שיבלוט.
שמראים את שון עצבני בלי להבין למה ייצא לך טיפוס לא נעים.
שמראים את שני רק ברגעים הרעים ויובל מלאך לידה למרות שלא הפסיק לעקוץ ולהשמיץ זה מה שנראה.
שבונים פרק עבור שירז ויוכי על טראומות העבר זה נקבל אותן חשופות, במקרה של שירז הוא לא פיספס אף נשימה שלה, ברמה שעצר שיר כשנשפך הקפה והמסוק הכנראה מתוזמן שעוד רגע היו מצלמים ממנו להראות את ההתלהבות והרגישות שלה.
במקרה של ארז ותרצה התעלמו משיחות יפות שלהם בשבוע האחרון וחזרו לנרטיב המשפיל ביחסים ביניהם.
בכל מקרה רייטינג 15.2 זה מה שהם קיבלו. עדיף להם לשדר פרקי משימות ולא את המצב בבית כשכבר אין כוח לאף אחד וכולם על הקצה
זה נגמר ברגע שהעיפו את מאי. הבחורה שאשכרה הוציאה משהו מעצמה. שהיה לה שם רגש אמיתי בכל מה שסבב אותה....
שיגמר כבר, אלוהי
מקווה מאוד!סשא לא יצביעו לתירצה בגלל עמדתה שאין שוויון בין גבר לאישה , והאישה צריכה להיות שפחה של הגבר...
או ליוכי לצערנו, ואז שון יילךמקווה מאוד!
הן יצביעו לשירז נראה לי
היה אתמול אח לילה?אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.
אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"
תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.
מביך,מביך,מביך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.