** שרשור בוקר - היום ה112 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אופה קטנטנה

Well-known member
סבאח אל ווארד.

אין לי יותר מדי מה לומר,
למעט תקווה לבשורות טובות
בכל אספקט, ושמורבי שלנו ירגיש טוב.

שיהיה יום עסאל, אנה עארף.
ושירזי, אני שרופה עלייך.

נערך לאחרונה ב:

ziniozi

Well-known member
שמחתי לראות שהאח הראה קצת יותר מהאופי האמיתי של הדיירים, שרף שווה בשווה את כולם:

איסקוב שמגזלט את תרצה בלי בושה
שני שנמרחת על יובל אחרי שנפרדה ממנו
יובל שעוקץ בלי רחמים
תרצה מביכה בסיסמאות גלידה מטומטמות
יוכי ושירז מרגשות, נפתחות ויוצרות קשר יפה
ושון בא להעביר את הזמן, בלי יותר מדי מעבר...

KAPSULA1

Well-known member
שמחתי לראות שהאח הראה קצת יותר מהאופי האמיתי של הדיירים, שרף שווה בשווה את כולם:

איסקוב שמגזלט את תרצה בלי בושה
שני שנמרחת על יובל אחרי שנפרדה ממנו
יובל שעוקץ בלי רחמים
תרצה מביכה בסיסמאות גלידה מטומטמות
יוכי ושירז מרגשות, נפתחות ויוצרות קשר יפה
ושון בא להעביר את הזמן, בלי יותר מדי מעבר...
אני חושבת שבונים פרק עבור מישהו אז ברור שזה מה שיבלוט.
שמראים את שון עצבני בלי להבין למה ייצא לך טיפוס לא נעים.
שמראים את שני רק ברגעים הרעים ויובל מלאך לידה למרות שלא הפסיק לעקוץ ולהשמיץ זה מה שנראה.
שבונים פרק עבור שירז ויוכי על טראומות העבר זה נקבל אותן חשופות, במקרה של שירז הוא לא פיספס אף נשימה שלה, ברמה שעצר שיר כשנשפך הקפה והמסוק הכנראה מתוזמן שעוד רגע היו מצלמים ממנו להראות את ההתלהבות והרגישות שלה.
במקרה של ארז ותרצה התעלמו משיחות יפות שלהם בשבוע האחרון וחזרו לנרטיב המשפיל ביחסים ביניהם.

בכל מקרה רייטינג 15.2 זה מה שהם קיבלו. עדיף להם לשדר פרקי משימות ולא את המצב בבית כשכבר אין כוח לאף אחד וכולם על הקצה

ziniozi

Well-known member
אני חושבת שבונים פרק עבור מישהו אז ברור שזה מה שיבלוט.
שמראים את שון עצבני בלי להבין למה ייצא לך טיפוס לא נעים.
שמראים את שני רק ברגעים הרעים ויובל מלאך לידה למרות שלא הפסיק לעקוץ ולהשמיץ זה מה שנראה.
שבונים פרק עבור שירז ויוכי על טראומות העבר זה נקבל אותן חשופות, במקרה של שירז הוא לא פיספס אף נשימה שלה, ברמה שעצר שיר כשנשפך הקפה והמסוק הכנראה מתוזמן שעוד רגע היו מצלמים ממנו להראות את ההתלהבות והרגישות שלה.
במקרה של ארז ותרצה התעלמו משיחות יפות שלהם בשבוע האחרון וחזרו לנרטיב המשפיל ביחסים ביניהם.

בכל מקרה רייטינג 15.2 זה מה שהם קיבלו. עדיף להם לשדר פרקי משימות ולא את המצב בבית כשכבר אין כוח לאף אחד וכולם על הקצה
:oops:...
שיגמר כבר, אלוהי

KAPSULA1

Well-known member
:oops:...
שיגמר כבר, אלוהי
זה נגמר ברגע שהעיפו את מאי. הבחורה שאשכרה הוציאה משהו מעצמה. שהיה לה שם רגש אמיתי בכל מה שסבב אותה.
בגלל שלא הסכימה למכור את הנשמה ולייצר פרק עבור עוז עם אבא שלה הוא כבר לא מצא בה שימוש יותר. היה ברור מהשיחות עם איסקוב שהם דוחפים אותה לזה והיא מסרבת .

ליידי מחבת22

Well-known member
אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.

אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"

תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.

מביך,מביך,מביך.

שונית1234

Well-known member
אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.

אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"

תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.

מביך,מביך,מביך.
היה אתמול אח לילה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה