** שרשור בוקר - היום ה112 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

תותיא.

New member
בחיים האמיתיים, נתקלתי בעשרות קורבנות, שקיבלו תגבות קשות, מאין אלו.

אני יודעת שאין טעם לכתוב. כי זו טבעה של המניפולציה,שהיא אינה מאפשרת למתבונן מבחוץ, להבין את הכבלים. ואת דרכי הפעולה שהביאו אליהן.

זה בעיקר כואב לקרוא, כי משתקפת כאן חברה, שמקרבנת את הקורבנות, ומאדירה את הדמויות הפוגעניות (הזמר הכי מצליח במדינת ישראל- אייל גולן).

מהמקום האישי והמקצועי, ממש מוכנה באהבה, לעבור עם כל אחד, על העונה הזו, ולסמן, במקומות הקטנים- שטיפת מוח, צעד, אחר צעד, כיצד היא נראת.
יש כאן דפוסים מאוד ברורים ונהירים, כשמתבוננים בעין אחרת.
אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.

אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"

תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.

מביך,מביך,מביך.

בחיים האמיתיים, נתקלתי בעשרות קורבנות, שקיבלו תגבות קשות, מאין אלו.

אני יודעת שאין טעם לכתוב. כי זו טבעה של המניפולציה,שהיא אינה מאפשרת למתבונן מבחוץ, להבין את הכבלים. ואת דרכי הפעולה שהביאו אליהן.

זה בעיקר כואב לקרוא, כי משתקפת כאן חברה, שמקרבנת את הקורבנות, ומאדירה את הדמויות הפוגעניות (הזמר הכי מצליח במדינת ישראל- אייל גולן).

מהמקום האישי והמקצועי, ממש מוכנה באהבה, לעבור עם כל אחד, על העונה הזו, ולסמן, במקומות הקטנים- שטיפת מוח, צעד, אחר צעד, כיצד היא נראת.
יש כאן דפוסים מאוד ברורים ונהירים, כשמתבוננים בעין אחרת.

מעניין. אני לא קראתי עוד אותך . אם אפשר לפרט בהמשך.

סטיריקון9

Well-known member
אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.

אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"

תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.

מביך,מביך,מביך.
האובססיה שלה "לזמן מסך" עם איסקוב בלתי נשלטת , והיא מוכנה להשתמש בחברים לצורך בההתכתשות איתו. אז נכון מדובר רק בקריאה להביא מים אבל מול איסקוב היא מגייסת את כל מה שיש לה ומוכנה לכל כדי לשבור את המנטרה שהוא השמיע בבית כלפי מי שהתקרבה אליו כולל אותה. היא רוצה להוכיח שהיא מנעול פרימיום ומשקיעה אין סוף מאמצים בקרב הזה, למרות הפידבקים המאוד שליליים שקיבלה מהמשפחה ולא מרפה. בדרך מוכנה להריח גרב, להצמיד את הראש לישבן כשהוא משחרר נפיחה עליה. היא לא מזהה את דפוס הביטול העצמי

KAPSULA1

Well-known member
רייטינג האח 15.2. ככה זה פרק על שני ויובל שנמאסו, רק הם היו כל הפרק. הם ושירז.
האח התעלם משון וכמעט לא שידר את איסקוב ותרצה.

ק ו ל י ת

Well-known member
ראיתי הרגע סרטון של שירז שרואיינה בו.
היא מספרת שהייתה בזוגיות לדבריה כל החיים בזוגיות רעילה..
אז כנראה שהבחורה שקרנית פתולוגית ואין להאמין לאף מילה שיוצאת לה מהפה.

סטיריקון9

Well-known member
למה הכוונה כל החיים כולה בת 22 היא סיפרה על קשר מתמשך נטול רגש

KAPSULA1

Well-known member
למה הכוונה כל החיים כולה בת 22 היא סיפרה על קשר מתמשך נטול רגש
קצת מוזר 3 שנים להיות עם מישהו שטוענת שאהב אותה מאוד ועשה הכל בשבילה ולא להרגיש כלום. ברמה של להגעל מהנשיקות איתו (אגב, מסכן הבחור שצופה בה ורואה את זה). זה קשר שהיה לה מגיל 17. אז אולי לא מספיק בוגרת לאהבה רצינית אבל עדיין איך אפשר להשאר במקום כזה שאתה לא מרגיש ונהנה.
הרבה דברים לא אמינים אצלה. או שניא באמת מורכבת ומסובכת ואישיות בעייתית עם עצמה או שהיא פשוט שחקנית שמקבלת הוראות

סטיריקון9

Well-known member
קצת מוזר 3 שנים להיות עם מישהו שטוענת שאהב אותה מאוד ועשה הכל בשבילה ולא להרגיש כלום. ברמה של להגעל מהנשיקות איתו (אגב, מסכן הבחור שצופה בה ורואה את זה). זה קשר שהיה לה מגיל 17. אז אולי לא מספיק בוגרת לאהבה רצינית אבל עדיין איך אפשר להשאר במקום כזה שאתה לא מרגיש ונהנה.
הרבה דברים לא אמינים אצלה. או שניא באמת מורכבת ומסובכת ואישיות בעייתית עם עצמה או שהיא פשוט שחקנית שמקבלת הוראות
מכיוון שאין שטנץ והכלים האיבחוניים לא שייכים לנו אני מתבססת על הנקודות שרואה עוקבת הרבה, מחברת אותן ומאמינה שיש בסיס לכך זה לא בהכרח חייב להסתדר עם הציפיות שלנו איך זה צריך להראות כשהיא מספרת או נוצרות לנו חשדות מהמעט שמשחררת. אם יסתבר בסופו של דבר שהיא שחקנית, אסיר את הכובע כאחת שלא נופלת בפח כ"כ מהר.

KAPSULA1

Well-known member
מכיוון שאין שטנץ והכלים האיבחוניים לא שייכים לנו אני מתבססת על הנקודות שרואה עוקבת הרבה, מחברת אותן ומאמינה שיש בסיס לכך זה לא בהכרח חייב להסתדר עם הציפיות שלנו איך זה צריך להראות כשהיא מספרת או נוצרות לנו חשדות מהמעט שמשחררת. אם יסתבר בסופו של דבר שהיא שחקנית, אסיר את הכובע כאחת שלא נופלת בפח כ"כ מהר.
אולי פשוט אני לאורך השנים והצפיות שם לא קונה כל מה שמספרים ואומרים.
אולי היו לה כמה חוויות מורכבות ואז נוצר לה עירבוב מוחי מהכל שגרם לה להתנהג ככה.

סטיריקון9

Well-known member
אולי פשוט אני לאורך השנים והצפיות שם לא קונה כל מה שמספרים ואומרים.
אולי היו לה כמה חוויות מורכבות ואז נוצר לה עירבוב מוחי מהכל שגרם לה להתנהג ככה.
גם אצלי צפיות ארוכות גם בעולם הקולנוע , במשחק מתוקף לימודי ואהבתי, פיתחתי גם חשדנות יכולה לזהות מה פייק ברור שלא אבסלוטית.

KAPSULA1

Well-known member
הבחורה שחקנית. בדיוק כמו בסרטון ביוטיוב שאמרו לה מה להגיד ככה היא מכוונת הפקה. גם שם מנחים אותה ומכוונים, מדריכים ובונים לה סיטואציות. היא סך הכל בובה של ההפקה שכל יום שולפת סיפור אחר. בהנחייה של האח את יוכי.
עוד בהתחלה היא סיפרה שהיתה בזוגיות עם חבר 3 שנים שממש אהב אותה כמו שאך אחד לא אהב, כנראה זה בגיל צעיר שלה. שהוא עשה הכל בשבילה, שהיא לא הצליחה לאהוב אותו ולא נהנתה בכלל שנגע בה. איך זה מסתדר עם זה שנמרחה כל כולה על חן אחרי שבוע לא ברור. טענה שהיא בכלל לא מתייחסת לבחורים שפונים אליה אבל עשתה הכל ליצור זוגיות עם מישהו שלא ממש רצה אותה בהתחלה. שנפגעה ובכתה אחרי חודש שנפרדו ממנה.
לא יודעת אם היא שקרנית כמו שהיא בונה לעצמה דמיונות בראש ומאמינה בהם. המון פעמים היא סתרה דברים שאמרה.
לא קונה אצלה את הרגישות, הדמעות והמסכנות. ראינו בראיונות כמה בטחון יש לה. ובפודקאסטים שהשתתפה בהם היא לגמרי אומרת את דעותיה, חצופה ביותר ומדברת וזורמת חופשי

אופה קטנטנה

Well-known member
קישקוש.

כדאי לצפות בעקביות כדי להבחין,
שהיא סיפרה על כך אין ספור פעמים.
שהיה לה קשר ארוך בו הבן זוג אהב
אותה ואילו היא לא יכלה להביע רגש כלל,

אתמול היא הסבירה היטב מניין הקושי
להרגיש, מהי ההתעללות שעברה
בבית הספר, ומה מקור החרדה החברתית שלה.

שחקנית, היא לא.
כך שכל הטיעון נשען על כרעי תרנגולת.

KAPSULA1

Well-known member
קישקוש.

כדאי לצפות בעקביות כדי להבחין,
שהיא סיפרה על כך אין ספור פעמים.
שהיה לה קשר ארוך בו הבן זוג אהב
אותה ואילו היא לא יכלה להביע רגש כלל,

אתמול היא הסבירה היטב מניין הקושי
להרגיש, מהי ההתעללות שעברה
בבית הספר, ומה מקור החרדה החברתית שלה.

שחקנית, היא לא.
כך שכל הטיעון נשען על כרעי תרנגולת.
הטיעון שלי בנוי על דברים שאני ראיתי ורואה אצלה לפני ואחרי האח. לא יודעת אם היא שחקנית. מתוסבכת, מדומיינת, מכוונת או שזאת היא. לאורך העונות אנשים סיפרו שם דברים, שקרים וסיפורים. חלקם נכונים, חלקם מומצאים.
כיתה אלף, להכניס אותך לארון, לגזור לך בגדים. או שפשוט לא קיבלו אותה יפה או שהסצנה בראשה מועצמת. איזה ילדים מתנהגים ככה ביום הראשון ללימודים. הם כולם נרגשים ומפוחדים. אולי היתה לה חוויה לא נעימה כי לא התחברו אליה והיא העצימה את הסצנה בראשה, או לצורך המצלמה.
ואם הכל נכון, רחמיי עליה. על מה שעברה ובעיקר על זה שלא הצליחה לשתף איש. מעולם. עד המצלמה באח הגדול

מצב
הנושא נעול.
למעלה