שומבלע שומבלעע
Member
זה היה בדו"ח היומי, הראו לגרידוס את הסצינה , הוא גימגם בביטחוןהיה אתמול אח לילה?
זה היה בדו"ח היומי, הראו לגרידוס את הסצינה , הוא גימגם בביטחוןהיה אתמול אח לילה?
הוא השמיץ את איסקובזה היה בדו"ח היומי, הראו לגרידוס את הסצינה , הוא גימגם בביטחון
לא, גיא לרר ארח את שניהיה אתמול אח לילה?
סליחה, טעות שלי, קובי מחט לא אח לילההיה אתמול אח לילה?
אתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.
אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"
תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.
מביך,מביך,מביך.
בחיים האמיתיים, נתקלתי בעשרות קורבנות, שקיבלו תגבות קשות, מאין אלו.
אני יודעת שאין טעם לכתוב. כי זו טבעה של המניפולציה,שהיא אינה מאפשרת למתבונן מבחוץ, להבין את הכבלים. ואת דרכי הפעולה שהביאו אליהן.
זה בעיקר כואב לקרוא, כי משתקפת כאן חברה, שמקרבנת את הקורבנות, ומאדירה את הדמויות הפוגעניות (הזמר הכי מצליח במדינת ישראל- אייל גולן).
מהמקום האישי והמקצועי, ממש מוכנה באהבה, לעבור עם כל אחד, על העונה הזו, ולסמן, במקומות הקטנים- שטיפת מוח, צעד, אחר צעד, כיצד היא נראת.
יש כאן דפוסים מאוד ברורים ונהירים, כשמתבוננים בעין אחרת.
האובססיה שלה "לזמן מסך" עם איסקוב בלתי נשלטת , והיא מוכנה להשתמש בחברים לצורך בההתכתשות איתו. אז נכון מדובר רק בקריאה להביא מים אבל מול איסקוב היא מגייסת את כל מה שיש לה ומוכנה לכל כדי לשבור את המנטרה שהוא השמיע בבית כלפי מי שהתקרבה אליו כולל אותה. היא רוצה להוכיח שהיא מנעול פרימיום ומשקיעה אין סוף מאמצים בקרב הזה, למרות הפידבקים המאוד שליליים שקיבלה מהמשפחה ולא מרפה. בדרך מוכנה להריח גרב, להצמיד את הראש לישבן כשהוא משחרר נפיחה עליה. היא לא מזהה את דפוס הביטול העצמיאתמול באח לילה ראיתי את הקטע עם הגרב, איסקוב ותרצה.
אין לי יותר מידי מילים לתאר את הגועל שהציף אותי.
הגועל מאיסקוב שכולי תקווה שדלעולם לא תהיה לו זוגיות כי לאף אחת זה לא מגיע.
וכן, גם הגועל מתרצה ששתפה עם הדבר הזה פעולה ואל תגידו לי שהיא לא יכלה אחרת, שהיא "קורבן"
תרצה לא קורבן ולא היתה קורבן......רוצה להחזיר את כולכם ליום שהיא רצתה להוכיח נקודה לאיסקוב והיא ידעה יפה מאוד לנצל את שון למשימה ללא ידיעתו מהעניין בשביל להוכיח לאיסקוב שאם לא הוא...תמיד יהיה לה מישהו אחר ולמה היא בחרה דווקא בשון למרות שבשביל להוכיח נקודה יכולה היתה לבחור בהרבה אחרים לסנג'ר אותם להביא לה מים? כי היא ידעה ששון קצת מאוהב והיא רצתה הראות לאיזסקוב בדיוק את זה.......אז בחורה שעושה מניפולציות כאלו היא לא קורבן....אלא מקסימום קורבן מתנדב מרצון.
מביך,מביך,מביך.
למה הכוונה כל החיים כולה בת 22 היא סיפרה על קשר מתמשך נטול רגשראיתי הרגע סרטון של שירז שרואיינה בו.
היא מספרת שהייתה בזוגיות לדבריה כל החיים בזוגיות רעילה..
אז כנראה שהבחורה שקרנית פתולוגית ואין להאמין לאף מילה שיוצאת לה מהפה.
קצת מוזר 3 שנים להיות עם מישהו שטוענת שאהב אותה מאוד ועשה הכל בשבילה ולא להרגיש כלום. ברמה של להגעל מהנשיקות איתו (אגב, מסכן הבחור שצופה בה ורואה את זה). זה קשר שהיה לה מגיל 17. אז אולי לא מספיק בוגרת לאהבה רצינית אבל עדיין איך אפשר להשאר במקום כזה שאתה לא מרגיש ונהנה.למה הכוונה כל החיים כולה בת 22 היא סיפרה על קשר מתמשך נטול רגש
מכיוון שאין שטנץ והכלים האיבחוניים לא שייכים לנו אני מתבססת על הנקודות שרואה עוקבת הרבה, מחברת אותן ומאמינה שיש בסיס לכך זה לא בהכרח חייב להסתדר עם הציפיות שלנו איך זה צריך להראות כשהיא מספרת או נוצרות לנו חשדות מהמעט שמשחררת. אם יסתבר בסופו של דבר שהיא שחקנית, אסיר את הכובע כאחת שלא נופלת בפח כ"כ מהר.קצת מוזר 3 שנים להיות עם מישהו שטוענת שאהב אותה מאוד ועשה הכל בשבילה ולא להרגיש כלום. ברמה של להגעל מהנשיקות איתו (אגב, מסכן הבחור שצופה בה ורואה את זה). זה קשר שהיה לה מגיל 17. אז אולי לא מספיק בוגרת לאהבה רצינית אבל עדיין איך אפשר להשאר במקום כזה שאתה לא מרגיש ונהנה.
הרבה דברים לא אמינים אצלה. או שניא באמת מורכבת ומסובכת ואישיות בעייתית עם עצמה או שהיא פשוט שחקנית שמקבלת הוראות
אולי פשוט אני לאורך השנים והצפיות שם לא קונה כל מה שמספרים ואומרים.מכיוון שאין שטנץ והכלים האיבחוניים לא שייכים לנו אני מתבססת על הנקודות שרואה עוקבת הרבה, מחברת אותן ומאמינה שיש בסיס לכך זה לא בהכרח חייב להסתדר עם הציפיות שלנו איך זה צריך להראות כשהיא מספרת או נוצרות לנו חשדות מהמעט שמשחררת. אם יסתבר בסופו של דבר שהיא שחקנית, אסיר את הכובע כאחת שלא נופלת בפח כ"כ מהר.
גם אצלי צפיות ארוכות גם בעולם הקולנוע , במשחק מתוקף לימודי ואהבתי, פיתחתי גם חשדנות יכולה לזהות מה פייק ברור שלא אבסלוטית.אולי פשוט אני לאורך השנים והצפיות שם לא קונה כל מה שמספרים ואומרים.
אולי היו לה כמה חוויות מורכבות ואז נוצר לה עירבוב מוחי מהכל שגרם לה להתנהג ככה.
הבחורה שחקנית. בדיוק כמו בסרטון ביוטיוב שאמרו לה מה להגיד ככה היא מכוונת הפקה. גם שם מנחים אותה ומכוונים, מדריכים ובונים לה סיטואציות. היא סך הכל בובה של ההפקה שכל יום שולפת סיפור אחר. בהנחייה של האח את יוכי.ראיתי הרגע סרטון של שירז שרואיינה בו.
היא מספרת שהייתה בזוגיות לדבריה כל החיים בזוגיות רעילה..
אז כנראה שהבחורה שקרנית פתולוגית ואין להאמין לאף מילה שיוצאת לה מהפה.
הטיעון שלי בנוי על דברים שאני ראיתי ורואה אצלה לפני ואחרי האח. לא יודעת אם היא שחקנית. מתוסבכת, מדומיינת, מכוונת או שזאת היא. לאורך העונות אנשים סיפרו שם דברים, שקרים וסיפורים. חלקם נכונים, חלקם מומצאים.קישקוש.
כדאי לצפות בעקביות כדי להבחין,
שהיא סיפרה על כך אין ספור פעמים.
שהיה לה קשר ארוך בו הבן זוג אהב
אותה ואילו היא לא יכלה להביע רגש כלל,
אתמול היא הסבירה היטב מניין הקושי
להרגיש, מהי ההתעללות שעברה
בבית הספר, ומה מקור החרדה החברתית שלה.
שחקנית, היא לא.
כך שכל הטיעון נשען על כרעי תרנגולת.
מה הכוונה?זה מיועד
לקולית.
שוב את עונה על משהו,
שאינו שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.