** שרשור בוקר - היום ה104 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

hinna

Well-known member
זה מאוד תלוי מצב
כרגע אם זה בין שתיהן אעדיף את תרצה כי אני מאמין לה שהיא פשוט כזאת.
אוסיף שאני לגמרי בעד גם תרצה וגם שני אם זה נגד יובל.​
מסכימה שיובל אסטרטג מאלף עד תו. אבל על מה לפסול אותו? בסה"כ נתן משחק יפה.
טוב שמצביעים בעד ולא בנגד.

אופה קטנטנה

Well-known member
אנה עארף, כי לא אוהבים אותו, את מה שעולה ממנו.
כשם שלא אוהבים את תרצה, או שלא אהבו את מאי,
או שירז. אצטרא, אצטרא.
למה לחרוג במקרה של הבטלן יובל?
עגל הזהב.

לגיטימי.

נערך לאחרונה ב:

ליהוק מטורף

Well-known member
אנה עארף, כי לא אוהבים אותו, את מה שעולה ממנו.
כשם שלא אוהבים את תרצה, או שלא אהבו את מאי,
או שירז. אצטרא, אצטרא.
למה לחרוג במקרה של הבטלן יובל?
עגל הזהב.

לגיטימי.
מה הסיפור של יובל, קורא לשני בחורה הזייה, וכל הזמן יורק לתוך הפח של המטבח

hinna

Well-known member
תגידו לי, אנה הודחה בהפתעה? היא לא אספה תיק איפור שלה בעצמה?

haya sol

Well-known member
תגידו לי, אנה הודחה בהפתעה? היא לא אספה תיק איפור שלה בעצמה?
לא הדחה בהפתעה
אבל הופתעה כי זה היה מול חדשים
אבל הם אף פעם לא אוספים הכל - כי חושבים שנשארים
גם למאי נשאר שם שמלת הכניסה ועוד...

haya sol

Well-known member
לדעתי בגמר
איסקוב
תרצה
שני
יובל
ושון

שון היחיד שנכנס מהחדשים!
אם האח ירצה לעשות שישיה אז יוכי

3245NELLI

Well-known member
הפרקים האחרונים מאד לא טובים לתרצה, כמי שצופה בלייב אני רואה את העריכה המגמתית נגדה לעומת העריכה מול יובל. לדעתי האח הבין שהקלף היחיד שלו העונה זה שאין פייבוריטים והכל פתוח. ברגע שהקונצנזוס היה סביב תרצה עשה הכל כדי להוריד אותה בעריכות. ועדיין- יש קהל עצום שתומך בה ורואה את הטוב שבה לא משנה מה.
אוסיף ואומר שכרגע זה הולך לארז מול תרצה
קשה לי לראות את האנשים נותנים לארז את הניצחון מולה

שונית1234

Well-known member
אני אומר זאת כך, דעתי.
אישה ששונאת נשים (לדבריה שלה)
אישה שחושבת שמקומה רק לשרת את בעלה
אישה שאין לה בעיה ללבוש עור של חיה (בעודה בחיים תולשים את עורה).
אישה אשר במשחק חיפשה בקטנות רק נשים שלא עשו לה כלום ואילו הגברים אשר צחקו עליה, השפילו וכד' העצימה.
מישהי שבאה מאוד מוכנה למשחק עם לכאורה דיל עם קבוצה גדולה והכינה וואחד שיעורי בית.
ובכלל מישהי שלא עברה שום תהליך, כל המשחק עוז היה לטובתה, לא היה לה אפילו משימה או סיטואציה שנגרם לה רע לטובת המשחק, אם זה הצ'ופרים, ביקור קרובים, מסרים, רמזים לא חשף את לילכלוכיה בפני דיירים, כלום.

לכן, לאור כל זאת ועוד, תרצה לא ראוייה לזכייה!

רות 1234

Well-known member
גיא הוכמן (קומיקאי) כתב אתמול פוסט חמוד על תרצה, שמתברר שלפני שנה שלחה לו הודעה באינסטגרם:
"וואלה אני לא צופה באח הגדול איפשהו בין בובליל לקותי איבדתי את זה העונה הבנתי יש מלא ארזים ושלאקות ובלאגנים וזה מעניין את הבצה אבל קפץ לי איזה קטע שאהבתי של אחת המתמודדות ואז קראתי שהיא קצינה אז בכלל אהבתי ואז ראיתי שהיא שלחה לי פעם את ההודעה הזאת באינסטגרם ומעכשיו אני מעריץ שלה ומילה אם היא זוכה אני בא להופיע מול הגדוד שריון שלה. אחלה תרצה שבעולם"

ליידי מחבת22

Well-known member
גיא הוכמן (קומיקאי) כתב אתמול פוסט חמוד על תרצה, שמתברר שלפני שנה שלחה לו הודעה באינסטגרם:
"וואלה אני לא צופה באח הגדול איפשהו בין בובליל לקותי איבדתי את זה העונה הבנתי יש מלא ארזים ושלאקות ובלאגנים וזה מעניין את הבצה אבל קפץ לי איזה קטע שאהבתי של אחת המתמודדות ואז קראתי שהיא קצינה אז בכלל אהבתי ואז ראיתי שהיא שלחה לי פעם את ההודעה הזאת באינסטגרם ומעכשיו אני מעריץ שלה ומילה אם היא זוכה אני בא להופיע מול הגדוד שריון שלה. אחלה תרצה שבעולם"
גם בניסוח היא עילגת וגם שגיאות כתיב..........באמת לא ברור לי העניין הזה, מילא מספרים שהיא מדברת עם מבטא צרפתי אמאריקאי ממוצא בגלל כל מיני סיבות......אבל למה היא מתנסחת בכתב כל כך בעילגות ולמה שגיאות כתיב בסיסיות כמו עם ואם. איך כתב שם מישהו בתגובות: "אם הייתי קורא את זה בלי לדעת מי זאת תרצה הייתי בטוח זה בוט אירני" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

hinna

Well-known member
מעניין לי לאן פורשים התומכים של שני. לדעתי כרגע יש לה פחות תומכים מאשר היה לה בתחילת העונה. לאן הם פורשים? למי מצביעים?

3245NELLI

Well-known member
לתרצה אין מושג מי זה צבא האמת, ועובדה שצבא האמת החליט לבחור בה כמה ימים לאחר הכניסה רק לאחר כמה שיחות עם הוריה.
לגבי הדעות- יש לה כמה דעות שהן לא בקונזצנזוס אבל- ואבל הגדול, יש שם מלא שמחזיקים בכאלה דעות ופשוט שותקים. לתרצה אין מושג קלוש מהו האח הגדול, היא אומרת את הדעות שלה בלי לחשוב ובלי להבין איך זה מצטייר.
למשל- שני כשרק התחילו לשאול אותה שאלות טריוויה הראתה שהיא לא מבינה בכלום ופשוט שתקה.
לגבי נשים- בעיניי- אני מעדיפה אישה שאומרת שהיא מסתדרת יותר עם גברים וכל ההתנהגות שלה במשחק הייתה מכבדת לנשים מאשר נשים אחרות שמצהירות אישה לאישה מלכה ופועלות ההפך.
בעיניי היא אף אחד שם לא עבר תהליך, המושג תהליך הוא קלישאתי ברמות בעיניי.

שונית1234

Well-known member
לתרצה אין מושג מי זה צבא האמת, ועובדה שצבא האמת החליט לבחור בה כמה ימים לאחר הכניסה רק לאחר כמה שיחות עם הוריה.
לגבי הדעות- יש לה כמה דעות שהן לא בקונזצנזוס אבל- ואבל הגדול, יש שם מלא שמחזיקים בכאלה דעות ופשוט שותקים. לתרצה אין מושג קלוש מהו האח הגדול, היא אומרת את הדעות שלה בלי לחשוב ובלי להבין איך זה מצטייר.
למשל- שני כשרק התחילו לשאול אותה שאלות טריוויה הראתה שהיא לא מבינה בכלום ופשוט שתקה.
לגבי נשים- בעיניי- אני מעדיפה אישה שאומרת שהיא מסתדרת יותר עם גברים וכל ההתנהגות שלה במשחק הייתה מכבדת לנשים מאשר נשים אחרות שמצהירות אישה לאישה מלכה ופועלות ההפך.
לדעתך,
אני רואה זאת אחרת לגביי צבא האמת ולגביי טענתה שלא ראתה האח הגדול.
תהליך אני מתכוונת, עלילה, משהו שעברה בכל התוכנית, הכל היה לה קל מידי, שום התמודדות עם סיטוציות מורכבות.
שוב, כל הביקורים, הרמזים, מכתב ממשפחתה.
קיבלה הכל על מגש כסף, לא נאלצה להתמודד או להיות מאותגרת.

spangash

Well-known member
אתם יודעים שאין באמת צבא האמת נכון? זה פיקציה, אין באמת מאות אלפי אנשים שמחכים להוראה למי להצביע, אולי אלפים בודדים וגם זה בספק, זה כמו שכתבתם פה אתמול שמאי הורתה ל300 אלף העוקבים שלה להצביע לבובליל, זה לא עובד ככה, אולי במקרה הטוב זה עובד על עד 5% מהעוקבים, אתה לא יכול להעביר אהדה בין אנשים, הם לא זומבים, רובם. ככה אני חושב.

ליידי מחבת22

Well-known member
כשמישהו נכנס לאח הגדול 17 שנה אחרי העונה הראשונה ומספר שהוא לא יודע מה זה האח הגדול? שקרן!!
לא האנתי אף פעם לכל אילו שאמרו שאין להם מושג מה זה האח הגדול ואני לא מאמינה לתרצה בנושא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה