** שרשור בוקר - היום ה104 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
בוקר טוב,
אני לא צפיתי בפרק רק באח לילה עם מאי ♥️🔥
אני ומאי לא הצלחנו להירדם בלילה עד 4 בבוקר, ראיתי אותה בסטורי עם אח שלה חמוד, אייל, ובדיוק אני ובן שלי הינו באותו מצב. אצלי זה קצת מורכב הבן סובל מפוסטראומה אחרי נפילת טיל האיראני.
מאי עצובה על יוסי שמחה שאיסקוב נשאר. עכשיו זה שגם מאי תומכת עכשיו בלעדי באיסקוב זה לא אומר שכל התומכים שלה יצביעו לו, כי בכל זאת אנחנו לא תוכי. למרות שלא תוכי לא תוכי, ואני בעצמי משתכנעת שהוא היחיד שמגיעה לו, כי עשיתי לי טבלה של פלוסים מול מינוסים של ארז ושאר הדיירים, יצא שאני עם ארז ויוכי.

hinna

Well-known member
בוקר טוב,
אני לא צפיתי בפרק רק באח לילה עם מאי
♥️🔥
אני ומאי לא הצלחנו להירדם בלילה עד 4 בבוקר, ראיתי אותה בסטורי עם אח שלה חמוד, אייל, ובדיוק אני ובן שלי הינו באותו מצב. אצלי זה קצת מורכב הבן סובל מפוסטראומה אחרי נפילת טיל האיראני.
מאי עצובה על יוסי שמחה שאיסקוב נשאר. עכשיו זה שגם מאי תומכת עכשיו בלעדי באיסקוב זה לא אומר שכל התומכים שלה יצביעו לו, כי בכל זאת אנחנו לא תוכי. למרות שלא תוכי לא תוכי, ואני בעצמי משתכנעת שהוא היחיד שמגיעה לו, כי עשיתי לי טבלה של פלוסים מול מינוסים של ארז ושאר הדיירים, יצא שאני עם ארז ויוכי.​
ארז עוד סבבה, אבל יוכי? איך הגעת לזה? איך משלוות מזג של מאי קפצת ליוכי?

סטיריקון9

Well-known member
ארז עוד סבבה, אבל יוכי? איך הגעת לזה? איך משלוות מזג של מאי קפצת ליוכי?
מתוך גלריית האנשים ששם שאף אחד/אחת מביניהם לא אהוב/ה עלי במיוחד למעט שיראז שלא גורמת לי לתחושת אנטי וכנראה תודח, יוכי ראוייה להגיע לגמר. למרות שהיא מחוספסת עצבנית מאוד והמונית לטעמי, היא משחקת נכון. ידה בכל והיא תורמת המון, חרוצה, סלחנית וטובת לב. היחידה שראתה את מאי למרות כל האשמות והאנטי באופן מבין ומגונן ולא נגררה להשמצות מצד האחרות.

hinna

Well-known member
מתוך גלריית האנשים ששם שאף אחד/אחת מביניהם לא אהוב/ה עלי במיוחד למעט שיראז שלא גורמת לי לתחושת אנטי וכנראה תודח, יוכי ראוייה להגיע לגמר. למרות שהיא מחוספסת עצבנית מאוד והמונית לטעמי, היא משחקת נכון. ידה בכל והיא תורמת המון, חרוצה, סלחנית וטובת לב. היחידה שראתה את מאי למרות כל האשמות והאנטי באופן מבין ומגונן ולא נגררה להשמצות מצד האחרות.​
תרשי לי לא להסכים. לדעתי התקרבות למאי נבעה אך ורק מכמות העוקבים של מאי ותמיכה שראתה שיש לה עוד לפני הכניסה. אני לא אוהבת טיפוס כזה.

DRORIKO82

Well-known member
אני רואה את העונה החדשה של גולסטאר. אם איסקוב יגיע לשם מצפה לו משהו אחר לגמרי. באח הגדול הוא מוקף ביבשים אז הוא מצליח להתבלט בהומור שלו. בגולסטאר הוא יהיה באותו בית עם חמימו, לירון אופיר וברלד, ככה שהוא יצטרך יותר ״להזיע״ בשביל להתבלט שם.

ליהוק מטורף

Well-known member
אני רואה את העונה החדשה של גולסטאר. אם איסקוב יגיע לשם מצפה לו משהו אחר לגמרי. באח הגדול הוא מוקף ביבשים אז הוא מצליח להתבלט בהומור שלו. בגולסטאר הוא יהיה באותו בית עם חמימו, לירון אופיר וברלד, ככה שהוא יצטרך יותר ״להזיע״ בשביל להתבלט שם.
והוא יריב עם כולם

מסקרפונה7

Well-known member
בוקר אור כולם,
אתמול נרדמתי באמצע הפרק למרות ששנצתי,
ראיתי קצת אח לילה וכעת בין כוס קפה לשניה צופה בלייב של השעות הקטנות שלהם בבית הריק יש לומר..
שני עברה מהצד הימני של המיטה ליד יובל לצד השמאלי למי שתהה..
מה אומרים? כדאי לראות את הפרק? די איבדתי עיניין..

mariamma 86

Well-known member
בוקר אור כולם,
אתמול נרדמתי באמצע הפרק למרות ששנצתי,
ראיתי קצת אח לילה וכעת בין כוס קפה לשניה צופה בלייב של השעות הקטנות שלהם בבית הריק יש לומר..
שני עברה מהצד הימני של המיטה ליד יובל לצד השמאלי למי שתהה..
מה אומרים? כדאי לראות את הפרק? די איבדתי עיניין..
תעשי דלג
תראי רק את ההדחה של יוסי
אושר רגעי

3245NELLI

Well-known member
היא לא מוכרת, תרצה פועלת עם הלב מהיום הראשון של המשחק. קיבלה אלף מסרים ונצמדת לאמת שלה. תאהבו את זה לטוב ולרע, היא הכי אותנטית ולא אסטרטגית שיש

רות 1234

Well-known member
היא לא מוכרת, תרצה פועלת עם הלב מהיום הראשון של המשחק. קיבלה אלף מסרים ונצמדת לאמת שלה. תאהבו את זה לטוב ולרע, היא הכי אותנטית ולא אסטרטגית שיש
תרצה מקסימה. אני בטוחה שהיא הזוכה של העונה. ברגע שהיא תצא מבית האח - השמיים הם הגבול.

baby.kush

Active member
היה לנו דיון סוער בבית אתמול
אמרתי שבגמר של תרצה ושני, אעדיף את שני כי לפחות אני יודעת מי היא
בן הזוג אומר שזה לתגמל אלימות ושתמוה בעיניו העדפה של מישהי אלימה, שמראה שהיא אלימה, על פני או"מניקית שלא בוחרת צד
הרי אני באמת נרתעת כל פעם ששני משתיקה אנשים, מהזוגיות הרעילה עם יובל ושלא נדבר על הכפכף שזרקה על חן כשהיה בבריכה.

מודה שהוא העלה טיעונים טובים לדעתי והבנתי שלא חשבתי על זה לעומק

נכנסנו לדיון ממושך ומעניין אותי מה אתם חושבים, מה עדיף?
הרע המוכר, זה שידוע לנו על פגמיו, או את הזר המסתורי שאין לדעת אם הוא טוב או רע?

hinna

Well-known member
בן הזוג אומר שזה לתגמל אלימות ושתמוה בעיניו העדפה של מישהי אלימה, שמראה שהיא אלימה, על פני או"מניקית שלא בוחרת צד
הרי אני באמת נרתעת כל פעם ששני משתיקה אנשים, מהזוגיות הרעילה עם יובל ושלא נדבר על הכפכף שזרקה על חן כשהיה בבריכה.

הרע המוכר, זה שידוע לנו על פגמיו, או את הזר המסתורי שאין לדעת אם הוא טוב או רע?​
מבחינתי חד משמעי אפסול על הרוע.
אם הלא נודע אשאיר תקווה. מבחינתי האומניקיות שלה זה אפילו יתרון - יכולת להישאר בשליטה ולא לשפוך את הכל החוצה.
אישית בסוף כנראה אצביע לשון

הרע המוכר, זה שידוע לנו על פגמיו, או את הזר המסתורי שאין לדעת אם הוא טוב או רע?
אני עם בן הזוג. בערות, אלימות, חוסר מודעות עצמית זה לא חוזקה בעיני. היא לא אישה חזקה בעיני ואני לא רואה בה מודל לכלום
כבר עדיף תרצה ואני כן יודעת מי היא .

3245NELLI

Well-known member
אני מאד יודעת מי זו תרצה. מהיום הראשון היא ביטאה את אותה השקפת עולם שמרנית, וזה מתכתב מצויין עם המשפחה שלה.
ידעה מצויין לשים גבול לאנשים כמו מאור, דרור, שלקה, שאול. רק מול ארז נהייתה חלשה לאחרונה כי יש לה רגשות והבנאדם מיניפולטור על.
בעיניי היא לא אומניקית בכלל, אלא בחורה שיש לה קושי להתבטא, ומישהי שמהיום שגילו שצבא האמת תומך בה ניסו בבית לעשות הכל כדי לגמור לה על הזכייה

אופה קטנטנה

Well-known member
סבאח אל בנדונאון.

סטיריקון,
בגלל שאהבת את הכלי, שהוא למעשה הטנגו בפני עצמו.
ההרכב שהעלתי, הרכב אירופאי: גוטאן פרוג׳קט. הם פנומנלים הן בהופעות חיות, והן
כהאזנה. הם משלבים אין סוף אלמנטים מז׳אנרים שונים ויוצקים אותו
לטנגו המסורתי. מה שיוצר את הטנגו המודרני, וכמובן מי שיסדו
הוא גדול המוסיקאים הארגנטינאים בטנגו מודרני, אסטור פיאצולה.
אני מעלה טנגו, ומוסיקת טנגו למעלה מעשור, כי זה בדמי, ובגופי,
וזה גם ארץ מולדתה של משפחת המנהלה שלנו, מריאני.,
מוקדש לכן.

נקווה ליום סביר, אנה עארף. ללא עוד הותר לפרסום.
מה עוד נבקש.

A Rod23

Well-known member
זה מאוד תלוי מצב
כרגע אם זה בין שתיהן אעדיף את תרצה כי אני מאמין לה שהיא פשוט כזאת.
אוסיף שאני לגמרי בעד גם תרצה וגם שני אם זה נגד יובל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה