שרשור בודפשט!

FunkyGiraffe

New member
שרשור בודפשט!

15.5, יום א', 19:00 שעון הונגריה, מילנאריס פארק - בודפשט הדג נחש בהופעה! לראשונה בחוץ לארץ בשפה שהשפה הרשמית שלה היא לא אנגלית
בהצלחה!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
לפי משה בין יומיים לשלושה

פעם אחרונה שיצא לי לדבר עם משה לפני שבוע הוא אמר לי שהם נוחתים בהונגריה ביום ראשון וחוזרים לארץ ביום שלישי יש מצב שהם גם יישארו שם עד רביעי

טיפקסית

New member
וכבר הנה פרטים בהונגרית לגבי האירו

שלא תבואו ותגידם..אופס..לא ידעתם קצת פרטים על ההופעה והפעם בהונגרית תיאור על הלהקה HaDag Nahash: jelenleg Izrael legfelkapottabb csapata. Funky és jazz elemekkel dúsított sajátos hip-hop zenéjükkel ,és kíméletlen szövegeikkel pár hónap alatt meghódították az egész világot. וקצת על האירוע במסגרתו יופיעו,ככל הנראה מדובר באירוע של הקהילה היהודית לכבוד יום העצמאות ה-57 של ישראל,במסגרתו יהיה גם מיני פסטיבל של סרטים מהארץ Ünnepeljük együtt az 57 éves Izraelt! Szolidaritás Nap Helyszín: Millenáris Park Fogadó Cím: 1021 Budapest Fény u. 20-22. Jegyár: Ingyenes! Telefon: 06-1-374-3060 Email: [email protected] Internetcím: 15h-tól Izraeli mini film fesztivál, sulibörze, Tel-Aviv kávéház élő zenével: Feellép a HaGesher, médiaműhely az izreali hadsereg volt szóvivőjével 15h-tól Izraeli mini film fesztivál, sulibörze, Tel-Aviv kávéház élő zenével: Feellép a HaGesher, médiaműhely az izreali hadsereg volt szóvivőjével

chen2408

New member
נראה לך שאני יודעת הונגרית????

מה, משעמם לי בחיים? (נו טוב, אולי כשיש סגר...)

אני יודע (קצת) בולגרית

ואין לי שום גנים מהאזור......... אגב מה זה הדבר ההזוי הזה? הופעות בהנוגריה? איך הם הגיעו לשם בכלל

טיפקסית

New member
הזמינו אותם

זה אירוע של הקהילה היהודית בבודפשט [אולי גם בכלל כל יהודי הונגריה] כנראה או שהם שמעו על הדג מעיתונים וזה,אולי מישהו הכיר אותם יש בבודפשט קן מאוד גדול של התנועה שלי השומר הצעיר,שיש בו הרבה חבר'ה שמקשיבים למוסיקה מהארץ ולהיפ הופ בכלל. אחרי שהדג כבר כמעט הופיעו בקהיר ואחרי ארה"ב ואנגליה,וכתבה בטלוויזיה היפנית,הגיע גם תורה של מזרח אירופה להיחשף יש לי הרגשה שהולכת להיות שם הופעה בת זו** מעניין מה הפלייליסט של ההופעה,ואם יש שירים מהמכונה מעניין אותי דבר אחד הם רק חזרו לפני שבוע וחצי,מה בוער? לא יכולם לחכות קצת עוד איזה שבוע טוב נו העיקר הם חוזרים ביום שלישי. ויאיא ושלומי מופיעים יום שישי ויום שישי גם יומולדת 30 למשה

קול הונגריה השעה 6 שלום והרי החדשות

"היום בשעה 6:00 במילנאריס פארק, ניצפו 7 דגים משוטטים להם ועושים שמח. משטרת בודפסט מוסרת כי הדגים, שככל הנראה הגיעו מישראל, יופיעו בפני המון משולהב של יהודים , ישראלים ושאר מזיקים בשעה 7 עד כאן החדשות מבודפסט, קול הונגרייה." בהצלחה דגים!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
והנה משהו שיתן לכם הצלחה

ב-ה-צ-ל-ח-ה הנה משהו קטן "אז שיהיה לכולנו...בהצלחה" משה-אתה לא חוזר לארץ בלי תמונות,הבנת? תצלם הרבה,או כמה שתוכל זה בשבילכם

טיפקסית

New member
../images/Emo50.gif יאללה מחר זה קורה

הונגריה הולכת להיכבש גם היא ע"י הדגים,המילאנריס פארק הולך להיות מלא עד אפס מקום. דגי מקווה שאתם סגורים על עצמכם ומאורגנים מבחינת ציוד תבדקו שיש לכם הכל,שלא יעשו לכם בעיות בשדה תעופה. שיהיה בהצלחה ואל תשכחו לספר לנו איך היה

shiepki

New member
נראה לי שאם יש להם "הכל"

דווקא כן יעשו להם בעיות בשדה תעופה.. אהמ אהמ

טיפקסית

New member
ראה לי שהם השכילו ללמוד לקח

מאז המקרה ההוא. אני מקווה שאני אצליח לתפוס את משה היום לדעת מה התוכניות בכל מקרה בדקתי את הפרשי השעות בין הונגריה לפה וזה כולה שעה הפרש,כך שאולי לשם שינוי הם גם יוכלו להיכנס לפה כמו שהם עשו בארה"ב אנחנו אפילו לא נוכל להתגעגע אליהם, הם יחזרו עוד לפני שנגיד "אני הדג נחש ואין לי שום חשש"

RunNGun

New member
להההההה! הונגריה!

אתה קולט את שאנן מבקש חתימה מסטפן שאלוי?

למעלה