שרשור בהצלחה

QueIronia

New member
שרשור בהצלחה../images/Emo70.gif

לי ולאבי (ולאורן?). או בקיצור: מי שעושה בגרות בתנ"ך מחר
כ ליאת או שירה
נא לנעוץ

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifחחח...

שיהיה לכם המוןןן המוווווון המון בהצלחה
בגרות בלשון יום שישי...בעע=/

QueIronia

New member
תראה, בתור פתח-תקוואים מגיע

לנו יחס מיוחד כי אנחנו מסכנים, אז בבקשה לפקפק בדברי. תהיה בטוח שחשבתי עליהם עד הסוף!

QueIronia

New member
אשכרה פתח תקווה רולז

הקניון הכי שווה (כמעט) - אצלנו קבוצת הכדורגל הכי גרועה - אצלנו הכי הרבה בי"ח - אצלנו הכי הרבה קקה של כלבים - אצלנו הכי הרבה אנשים בפורום ג'ניפר לופז - אצלנו

חחחחחחח

אנחנו מנצחים באמת רק בקטוגריית "הכי הרבה בתי חולים".... אחד מהם נמצא ממש צמוד לבית שלי (אני לא אומר איזה
) אה ובעצם גם בקטגוריית "הכי הרבה אנשים בפורום ג'ניפר לופז"

QueIronia

New member
גם לידי יש אחד!

אבל לא ממש צמוד. רבע שעה הליכה גג
ויותר חשוב - הקניון קרוב אליי גם!

QueIronia

New member
את לא מתביישת?!

אישה לא מצייתת לפקודה שלי? אישה??? סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם (אני לא באמת שוביניסט!!!)

נוו אז איך הייתה לכם הבגרות!?

לי היה יחסית קשה... האנסין היה קליל בטירוף, הנ"ך היה סביר אבל התורה היה קשה בטירוף...
טוב אבל בתנ"ך אף פעם אי אפשר לדעת..... ובלשון מגישים אותי על 80
ממש לא משהו.... ליאת על כמה מגישים אותך?!

QueIronia

New member
בשלוש מילים: הם הדרדרו לזנות!

האנסין בבגרות שלי היה על שמואל (משהו שהיה קשור למרד בפלישיתים וזבח ששאול העלה בלי לחכות לשמואל בלה בלה בלה) והיה די קשה. חראות. "מלכים ונביאים" היה קצת מכשיל, אבל "עלילות הראשית" ונושאי הבחירה שלי (חורבן, גלות וגאולה; חוק וחברה במקרא; מקור החוק) היו קלילים, חוצמזה שכמו דביל לא קראתי את כל השאלות ופספסתי שאלת מתנה (אבל ממש מתנה!). לנורא. סיכום: היה ו(לא) טוב שהיה
וראיתי היום את שירי
(אני פותח שרשור!!!)

Lopezit

New member
אני אדע יום שישי

וגם כמה קיבלתי במגן בהיסטוריה והכל אני מצפה ל85 לפחות! איזה באסה עם ה67 הזה שדפק לי את כל הציון!

oren456

New member
לי הלך ככה ככה

באמת האנסים היה קליל מאוד וכל השאר היה קשה לאללה ,אוףףף אני שונא את רבי יוסף בכור שור המניאק הזה.

למעלה