שרשור בהצלחה ליגאל!!!!!

adii1201

New member
שרשור בהצלחה ליגאל!!!!!

טוב אז אני יודעת שזה טיפה מוקדם אבל מחר אני מפוצצת בפסיכו' ואני לא אהיה כאן כמעט (ואני עלולה לשכוח) וביום שני אני יוצאת לכמה סידורים וביום שני לפי מה שהבנתי הוא גם לא יהיה כאן אז אני פותחת את השרשור עכשיו, למרות שצביקה ביקש להיות זה שפותח את השרשור... אני אמרתי קודם אגב
טוב אז יגאל חמוד כפרעליך! אני מתה עליך אתה חמוד מתוק כוסון!!!! וכשאתה על מדים אתה נראה סוף
אממ שיהיה לך המון בהצלחה בטירונות, אני מקווה שזה יעבור לך מהר והכל יילך לך בסדר עם זה. בכל מקרה תסתכל על זה ככה: עדיף להיעות בטירונות מאשר בלימודים
אמממ תעשה חיים כמה שאפשר, כשתוכל תהיה בקשר (יו הב מיי נמבר..) ואממממ נראה לי שזהו
אז כפרע המון בהצלחה!!!!!!!

רובע

New member
גמני לא אהיה פה מחר אז...

רק רציתי לאחל לך המון המון המון המון בהצלחה בטירונות!!! מקווה שיעבור לך בכיף ומהר ושזאת תהיה חוויה טובה
תהנה מהזמן שאתה שם כי אחרי זה אתה חוזר ללקרוע את התחת בלימודים ושטויות כאלה...נתגעגע אליך כאן בפורום תחזור מהר
[אהה כההה..אני רוצה תמונה במדים!! בנים עם מדים זה טוב
] בקיצור..בהצלחה כפרע

MoWz

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!1111

הלוואי ותהנה כמו עדי!! איזה מגניב אם תיפגשו כזה שם בצבאא.(סתם נו אני לא יודעת איך זה בצבא עובד) ואני לא ראיתי אותך על מדים!!..לא פרר הרבהההרבה כיף ותחילה של תקופה בחיים שלך שתזכור תמיד!! גמני רוצה צבאא :) כפרעליך! מה זה טירונות?..כאלו מה עושים וכמה זמןן?

בהצלחה שיהיה לך../images/Emo9.gif

אני מקווה שתהנה... וכמו שעדי אמרה זה עדיף על לימודים...

בהצלחה יגאל ../images/Emo13.gif

תהנה בטירונות למרות שאמורים לטרטר אותך שם (אם מדובר בטירונות קרבית). אני אישית חושב לנסות להגיע למס' גיבושים קרביים בשנה-שנתיים הבאות.

ב י א ץ

New member
יגאלללללללללללללללללללללללללללללללל

המון המון
אני מקווה בשבילך שתעבור את החוויה הזו עם כמה שיותר זיכרונות טובים
קח את זה באיזי, ותן לעצמך לזרום עם זה. ואל תשכח שתוך 5 שבועות אתה שוב פה איתנו
אז המון המון
בטירונות

יגאל יגאל יגאל...

יגאלללללללללל
טוב. אני לא הסכמתי שתעשה צבא. 3 שנים עכשיו וואלה יופי!! אבל אני אהיה נחמדה. תשבור רגל. טובבבבבב ברצינות עכשיו כפרעלייך עיראקי בן עמי חנון לא בן עמי... עכשיו תהיה פה פחות משאתה במילא פה.. ואתה בקושי פה, וזה מדאיג, אבל לא אותי. חח סתם.. מה יש לי היום?
.. לא משנה
קיצר העיקר שמור על קשר ו.........................................................................בהצלחה?
אוף איזה באסה איתך מה עכשיו צבא?!?!?!?!??!?!?

בהצלחה ליגאל!!!!

התחלת את השרשור לפני צביקה! אחרי שהוא בקש במפורש! כל הכבוד לך! Anyway... יגאל שיהיה בהצלחה...למרות שתמיד חשבתי שאתה בן 20+ אבל כנראה זה היה דוד... רגע אז אתה מתגייס או שאתה יוצא למילואים? עדי הגדולה יותר גדולה ממך?! פששששש! כל היקום מתפורר לי!! בכל מקרה שיהיה בהצלחה ולמרות שלא ראיתי אותך אף פעם אם עדי אומרת שאתה נראה טוב במדים אני אאמין לה ו.....זהו. אם אי פעם יוצא לך להיות די צפוני כזה(זכרון, בנימינה) תקפוץ לקפה....(יו הב עדי'ס נאמבר...) השתמשתי ביותר מדי נקודות נכון? לא חשוב! ביהצלחה!

adii1201

New member
חחחח יגאל

בן 18 וכמה חודשים טבים (עוד מעט הוא כבר בן 19...) דוד בכלל בגיל של ניר שזה אומר 16 בערך צביקה ורובי כפרעליה בגיל שלי שזה אומר 17 בערך עדי השנייה גם בערך בת 18-19 אני לא יודעת גיל מדוייק ליהע כפרעליה בת 13 מור כפרעליה בת 14 ואני חושבת שגם אלה ונראה לי שזהו, אם שכחתי מישו מצטערת עכשיו קמתי

FreakOfNature

New member
../images/Emo51.gif לכולם../images/Emo70.gif

טוב אתם לא ממש יודעים מה עבר עליי בשבוע האחרון כי לא טרחתי לספר יותר מדי... חיכיתי להיום
אז מה שאתם כן יודעים זה שהייתי בים 3 פעמים (שבת, שני חמישי). מה שאתם לא יודעים זה שהייתי בסרט ביום שני (הבית באגם, שאגב מאוד מאוד מומלץ!) וביום שלישי צבעתי להורים שלי את החדר. ביום רביעי העברתי יחד עם אחותי ובעלה את הדירה שלהם ובחמישי עשיתי קניות אחרונות לקראת הצבא (אבל אני עדיין צריך לקנות 2 דברים *רושם לעצמי בצד מה צריך לקנות...*). ביום שישי בצהריים הייתי בטוואר רקורדס של מגדל האופרה בת"א, והייתה שם הופעה של קרן פלס - היא שרה 5 שירים וזה היה פשוט אחד הדברים! היא שרה אותם בליווי של פסנתר לבד (היא ניגנה ושרה, ועשתה את שניהם מדהים!!!). בשישי בערב יצאתי למסיבה עם חברים. אתמול הלכתי עם חברים לאיזה פאב בראשון, ומה שהיה שם כבר לא נראה לי ראוי להיכנס לדפי הפורום... בואו נגיד שצריך לצנזר
ועכשיו אני פה ועדיין מרגיש קצת עלפנים מאתמול... ממחר כמו שאתם יודעים אני לא אהיה פה אבל יש לכם מנהלת מצוינת שתנהל בשביל שנינו. הבנתי שאתמול/היום הייתה איזו מריבה בפורום וראיתי שעדי כבר טיפלה בזה אז מה שאני רק רוצה להוסיף זה שאני מקווה שתהיו פה מספיק בוגרים כדי לא להכביד על עדי כשאני לא אהיה פה. זה רק 5 שבועות - לא כזה קשה... וזהו
תודה שוב על השרשור והברכות. ו... ליהי - אני הולך ל-5 שבועות, לא 3 שנים
ולגבי מה עדיף לימודים או טירונות - מממ... אין ספק שלימודים, אבל לא נורא, גם את זה אני צריך לעבור ואני אעבור. אני מנסה לחשוב על זה בצורה חיובית ואני מקווה זה יעבוד לי

adii1201

New member
אתה אל תהיה דואג ../images/Emo3.gif

אמממ וזה טוב לקחת את הדברים בצורה חיובית
אז חמוד בהצלחה! ותרגיש טוב

עתודאים אאל"ט לרוב לא קרביים

אולי אלה שלומדים רפואה ואז בחיל הרפואה
.

הוא עתודאי, זה אחרת

הוא לומד 3 שנים לתואר, הצבא מממן לא את התואר, וכשהוא מסיים את התואר הוא עושה את השירות הצבאי שלו. זה בערך מה שקורא שבוחרים בעתודה (יגאל/עדי הגדולה ידעו להעביר את זה יותר מדוייק
)

למעלה