שרשור בדיחות!

mmmbam

New member
שרשור בדיחות!

זה לא קשור לנושא הפורום, אבל לצחוק זה טוב לבריאות, וגם צריך שהפורום יזוז קצת, לא? ציחקוק נעים...

mmmbam

New member
ארוך אבל מצחיק...

אישה אחת צריכה להחליט אם לנסוע במונית או באוטובוס: אם אני אסע במונית- זה בסדר, אבל אם אני אסע באוטובוס יש 2 אפשרויות- או שאני אשב או שאני אעמוד. אם אני אעמוד- זה בסדר, אבל אם אני אשב יש 2 אפשרויות- או שאני אשב ליד בחורה או שאני אשב ליד בחור. אם אני אשב ליד בחורה- זה בסדר, אבל אם אני אשב ליד בחור יש 2 אפשרויות- או שנדבר או שלא. אם לא נדבר- זה בסדר, אבל אם נדבר יש 2 אפשרויות- או לנחליף טלפונים או שלא. אם לא נחליף טלפונים- זה בסדר, אבל אם כן יש 2 אפשרויות- או שנצא או שלא. אם לא נצא- זה בסדר, אבל אם כן יש 2 אפשרויות- או שנתחתן או שלא. אם לא נתחתן- זה בסדר, אבל אם כן יש 2 אפשרויות- או שנביא ילדים לעולם או שלא. אם לא נביא ילדים- זה בסדר, אבל אם כן נביא יש 2 אפשרויות- או שיוולד לנו בן או שתוולד לנו בת. אם תוולד לנו בת- זה בסדר, אבל אם יוולד לנו בן יש 2 אפשרויות- או שהוא ילך לקרבי או שלא. אם הוא לא ילך לקרבי- זה בסדר, אבל אם הוא כן ילך לקרבי יש 2 אפשרויות- או שהוא ימות או שלא. אם הוא לא ימות- זה בסדר, אבל אם הוא כן ימות----- שהבן שלי ימות?!?!?!?! אני נוסעת במונית...
מצחיק אפילו לכתוב את זה! אבל זה נשמע יותר טוב כשאומרים את זה...

mmmbam

New member
יאללה, עוד אחת...

שני סוסים עומדים באורווה ומדברים. סוס א': "אתה לא תאמין מה קרה לי! הייתי במרוץ סוסים, נשמעה יריית הפתיחה, כל הסוסים התחילו לרוץ ולרוץ ואני לא הצלחת לצאת! ניסיתי וניסיתי, אבל שומדבר לא עזר! כל שאר הסוסים כבר היום באמצע הדרך, ואני לא הצלחתי לצאת! בסוף הרגשתי מן צביטה בתחת והתחלתי לדהור כמו שבחיים לא דהרתי בחיי, עד שהסגתי את כולם וניצחתי". סוס ב': וואלה אחי, לא תאמין, אבל קרה לי בדיוק אותו דבר! הייתי במרוץ סוסים, נשמעה יריית הפתיחה, כל הסוסים התחילו לרוץ ולרוץ ואני לא הצלחת לצאת! ניסיתי וניסיתי, אבל שומדבר לא עזר! כל שאר הסוסים כבר היום באמצע הדרך, ואני לא הצלחתי לצאת! בסוף הרגשתי מן צביטה בתחת והתחלתי לדהור כמו שבחיים לא דהרתי בחיי, עד שהסגתי את כולם וניצחתי". לפתע בא כלב והשתתף בשיחה. הכלב: "אתם לא תאמינו! קרה לי בדיוק אותו דבר במרוץ כלבים! נשמע יריית פתיחה, כל הכלבים התחילו לרוץ----" שני הסוסים: "יו תראה! כלב מדבר!" זה נשמע כל כך גרוע כשזה כתוב...

למעלה