שרשור בדיחות?

B o N u s

New member
שרשור בדיחות? ../images/Emo32.gif

דווקא רעיון נחמד ^^' יש לכם בדיחה (השתדלו שלא גסה, על מנת לא לנבל את הפורום - נראה לי לא במקום) טובה ומצחיקה? נו יאללה! שתפו! (-: טל :)

Witchcrafts

New member
לאו דווקא תמונות, אגב. ויאללה, הנה אחת:

כומר פוגש את ידידו הרב. אומר הכומר לרב – "הרבה דברים לימדת אותי, אבל דבר אחד אני רוצה ללמוד ואתה לא מוכן, אני רוצה שתלמד אותי גמרא." אומר לו הרב – "אתה גוי, ויש לך ראש של גוי, אין סיכוי שתצליח להבין גמרא." הפציר הכומר ברב עד שהסכים. אמר לו הרב – "אני מסכים ללמד אותך גמרא בתנאי שתענה לי על שאלה אחת." "טוב" – השיב הכומר – "מה השאלה?" שואל אותו הרב – "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך, ואחד יוצא נקי, מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "פשוט מאוד!" - עונה הכומר – "המלוכלך יתרחץ והנקי לא." "אמרתי לך שלא תצליח להבין" – אמר לו הרב – "בדיוק להיפך – הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת, מסתכל על הנקי חושב שגם הוא נקי ולא הולך להתרחץ." "על זה לא חשבתי" – מסכים הכומר – "שאל אותי עוד שאלה." "טוב" – אומר הרב – "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך, ואחד יוצא נקי, מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "פשוט מאוד!" - עונה הכומר – "הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת מסתכל על הנקי, חושב שגם הוא נקי ולא הולך להתרחץ." "שוב טעית" – אומר לו הרבי – "אמרתי לך שלא תצליח להבין, הנקי מסתכל במראה, רואה שהוא נקי ולא הולך להתרחץ, המלוכלך מסתכל במראה רואה שהוא מלוכלך והולך להתרחץ." "אבל לא אמרת שיש שם מראה" – מתלונן הכומר. "זה מה שאמרתי לך" – עונה הרב - "זה הראש שלך, אתה גוי ולא תצליח להבין, לפי הגמרא צריך לחשוב על כל ההיכי תמצי האפשריים, צריך לחשוב על כל האפשרויות." "טוב" – נאנח הכומר – "בוא ננסה שוב, שאל אותי עוד שאלה." "פעם אחרונה" – אומר הרב – "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך, ואחד יוצא נקי, מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "זה נורא פשוט" – מחייך הכומר – "אם אין שם מראה – הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת מסתכל על הנקי, חושב שגם הוא נקי, ולא הולך להתרחץ. אם יש שם מראה, הנקי מסתכל במראה, רואה שהוא נקי ולא הולך להתרחץ, המלוכלך מסתכל במראה רואה שהוא מלוכלך והולך להתרחץ." אומר לו הרב – "אמרתי לך שלא תצליח להבין, אתה גוי ויש לך ראש של גוי, תסביר לי איך יכול להיות ששני אנשים יפלו דרך ארובה, אחד יצא מלוכלך והשני יצא נקי?"

B o N u s

New member
אני עובד על סדרת סיטקום חדשה (זו הסיבה, אגב,

שאני לא נמצא בפורום זמן רב כעת), אני אקח משם בדיחה אחת: סיגל מה אתה עושה פה? תראה מה השעה. נוי אמא, סיגל מה? נוי אני רוצה לראות איתך את הסרט. סיגל זה סרט לגדולים. אתה לא יכול לראות אותו בינתיים. נוי זה לא פייר בכלל. את רואה איתי את כל סרטי הילדים. - טל :)

VIK האחד

New member
לא לצערי...../images/Emo4.gif

בדקתי בלוח השידורים באתר של החינוכית,בדקתי מהתאריך ה 1 ביולי עד התאריך ה9 ביולי ואין..... זה לוח השידורים משעה 13:00 עד 15:15 בצהריים: הקוסם מארץ עוץ 13:00 טלי טל 13:22 בחדר של חני 13:30 נוני התמנון 13:35 אמא אווזה - היקרי דיקרי דוק 14:00 בחדר של חני 14:10 שאלתיאל קוואק 14:20 גן החברים 14:50 גאיה,גל וגילי 15:00 בחדר של חני 15:15 אני מקווה שישימו יותר מאוחר...

porky169

New member
וכמובן כמו כל שנה../images/Emo134.gif

הם ממחזרים את לוח השידורים לילדים שלהם
למה הם אף פעם לא מחזירים תוכניות שלא שודרו מזמן??? זה מתחיל לעלות על העצבים מרוב שהם קמצנים!

yaelula94

New member
אל דאגה חברים!

אני מומחית בדברים האלה(אני רואה את התוכניות האלה ככל יום בצהריים עם האחים החמודים שלי)והתוכניות הישנות יחזרו רק צריך לעקוב אחרי זה כי פעם בכמה חודשים הם מחליפים את השידורים

porky169

New member
אתם יודעים למה קוראים לחינוכית../images/Emo134.gif

חינוכית 23? כי כל הזמן הם משדרים 23 תוכניות לילדים כל הזמן ואף פעם לא מחדשים או מחזירים תוכניות ישנות

porky169

New member
אוי לא יצא לי../images/Emo122.gif../images/Emo134.gif

כי יש להם רק 23 תוכניות לילדים שאותן הם משדרים כל הזמן ואף פעם לא מחדשים או מחזירים תוכניות שלא שודרו מזמן

מיקי10 א

New member
רוצים בדיחה?

אישה אחת נכנסת לחנות מזכרות אמריקאית. מסתכלת מסתכלת בסוף בוחרת איזה בובה של ישו צלוב ושואלת את המוכר: סלח לי, כמה עולה הצלב הזה? והמוכר עונה לה: 250 $ האישה עושה פרצוף ושואלת: אה, ובלי האתלט הזה, כמה?

למעלה