22
1 1Reebok New member 5/3/05 #96 36 הפלייליסט של MC שירי. אם מישהו יצליח להסביר לי למה לעזאזל קוראים לה MC שירי, אולי אני אשנה את דעותי כלפיה. אולי אולי.
36 הפלייליסט של MC שירי. אם מישהו יצליח להסביר לי למה לעזאזל קוראים לה MC שירי, אולי אני אשנה את דעותי כלפיה. אולי אולי.
F FunkyGiraffe New member 5/3/05 #98 קודם כל תודה על התמונות אתה גם כפרסבאי? אני עמדתי שורה ראשונה עם סווטשרט אדום וטי לבנה של הדג מתחת.. דבר שני MC = Master of cermonecy [אם אייתתי את זה נכון], אדון הטקסים, כינוי שרכשו לעצמם מליוני ראפרים ברחבי העולם. שירי זה שמה הפרטי....
קודם כל תודה על התמונות אתה גם כפרסבאי? אני עמדתי שורה ראשונה עם סווטשרט אדום וטי לבנה של הדג מתחת.. דבר שני MC = Master of cermonecy [אם אייתתי את זה נכון], אדון הטקסים, כינוי שרכשו לעצמם מליוני ראפרים ברחבי העולם. שירי זה שמה הפרטי....
1 1Reebok New member 5/3/05 #107 כפרסבאי אכן ../images/Emo13.gif ואותך אני זוכר והMC הזה כל הזמן מזכיר לי את MC אשר.
ה התופאיסטית New member 5/3/05 #99 יאאא תודה ../images/Emo13.gifתמונות מעולות! אלון, גם פה היית הכי מאגניב ובזמן שכולם רקדו וקפצו רק עמדת וצילמת?
יאאא תודה ../images/Emo13.gifתמונות מעולות! אלון, גם פה היית הכי מאגניב ובזמן שכולם רקדו וקפצו רק עמדת וצילמת?
1 1Reebok New member 5/3/05 #106 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif את מתכוונת הכי מעפן אבל פה דווקא הכרתי איזה שיר או שניים או שלושה