שרשור ארונות...

geostant

New member
מה נשמע גברת רגליים יפות ? ../images/Emo5.gif

עכשיו לאקי זה OUT השם הפרטי שלך גם OUT אבל...... רגליים יפות IN חחחחחחחחחחחחחחחחח
ומשום מה גם בכרטיס האישי שלך דחפת רגליים... אז מה את מצפה ?!?!? אה ?!!?
פוי איזה ריח...

liorlord

New member
השיחה המלאה:

חוץ מהמשפט הראשון: _.-*^teddy_bear^*-._ (11:18 PM) : חחחחח שקט! ¥emeni |-|i™@n (11:18 PM) : רגליים יפות? _.-*^teddy_bear^*-._ (11:19 PM) : הרגליים שלי נראות בעע! במיוחד בתמונות הזאת! אז לא להגיד רגליים יפות! לא אשמתי שהם נדחפו לתמונהההה! ¥emeni |-|i™@n (11:19 PM) : רגלים יפות... _.-*^teddy_bear^*-._ (11:20 PM) : שתוקקקקקקק ¥emeni |-|i™@n (11:20 PM) : רגלים יפות! _.-*^teddy_bear^*-._ (11:20 PM) : שתווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקק! ¥emeni |-|i™@n (11:21 PM) : אה.... רגליים יפות _.-*^teddy_bear^*-._ (11:21 PM) : שתתוווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! ¥emeni |-|i™@n (11:21 PM) : אה, הבנתי... רגליים יפות? _.-*^teddy_bear^*-._ (11:22 PM) : לללללללללללללללליייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווררררררררררררררררררררר! ¥emeni |-|i™@n (11:23 PM) : רגלים יפווווותתתתתתתת!!!!!!!!!!!! _.-*^teddy_bear^*-._ (11:23 PM) : אמרתי שתוק! ¥emeni |-|i™@n (11:23 PM) : רגליים יפות... _.-*^teddy_bear^*-._ (11:24 PM) : אמרתי ש-ת-ו-ק-! ¥emeni |-|i™@n (11:24 PM) : ר-ג-ל-י-י-ם י-פ-ו-ת _.-*^teddy_bear^*-._ (11:25 PM) : ששששששששששששששששששתתתתתתתתתתתתתתתתתתוווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקק! ¥emeni |-|i™@n (11:25 PM) : רררררררגגגגגגגגלללללללליייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםם יייייייייפפפפפפפפפווווווווותתתתתתתתתת! _.-*^teddy_bear^*-._ (11:25 PM) : ליאור! דיי! ¥emeni |-|i™@n (11:26 PM) : LOL טוב זה מספיק לי חחח פשוט רציתי לעשות שיחה מצחיקה שאני אוכל לצלם ולשים בפורום _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : חחחחחחחחחחחחח שמתי קצת בפורום......חחח ¥emeni |-|i™@n (11:27 PM) : לא אכפת לך שאני אשים את זה בפורום נכון? ¥emeni |-|i™@n (11:27 PM) : מה שמת? _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : ברור שלא....:) _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : חלק מהשיחה.... ¥emeni |-|i™@n (11:27 PM) : לאאא אני רציתי לשים! ¥emeni |-|i™@n (11:27 PM) : =¥emeni |-|i™@n (11:27 PM) : אני אשים גם את שלי _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : חחחחחחח _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : שים.... _.-*^teddy_bear^*-._ (11:27 PM) : :) ¥emeni |-|i™@n (11:28 PM) : LOL

ל א ק י

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ויניב! אין לי כח להחליף תמונה! חוץ מזה.. אין לי יותר תמונות שלי במחשב
כנראה יום שבת יהיה... אני יסע לים... יבקש מההורים שלי לצלם אותי.....
לפחות בים השיער רטוב.. אני לא יראה מכוערת כל כך
ודיייייייי עזבו אותי מהרגליים שלי! ומה מסריח?=בטח הורדת ת´נעלים ש´ך!

למעלה