שרשור ארונות...

geostant

New member
שרשור ארונות...

כל אחד ישרשר תמונה של הארון שלו לפה... (לא ארון קבורה
)

liorlord

New member
אבל זרקו את כל הבגדים שלי

כבר, ושרפו את הארון, אז אם אתה רוצה לראות את הארון קבורה שלי אתה מוזמן... אוי שיט, הערתם אותי מהחלום הטוב שהיה לי! חלמתי שאני... אממ טוב, לא משנה. בכל מקרה, אין לי סורק, ואין לי פילים.

geostant

New member
יש לי של כל המקצועות ../images/Emo6.gif

עוד מימי התיכון... נראה שאני יזדקק להם יום אחד להשלמת בגרויות

geostant

New member
ה"ניירות על הרצפה"

אלה מעטפות בייבוש... שמתי היום כוס מלאה תה מאחורי המסך של המחשב וכשפתחתי את המסך קצת יותר אחורה הוא העיך את הכוס והכל נשפך והיית לי פה הצפה... אז הם בייבוש עכשיו... מזל שהתה היה בלי סוכר ואז המקום לא הפך לדביק
(סוכר אני תמיד מוסיף שנייה לפני שאני לוגם... אישית לכל כפית תה
)

liorlord

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מה זה הבלאגן הזה?????????? אני הייתי משתגע!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעע הצילוווווווווווווווווווו

ל א ק י

New member
בעעעעע

הרגליים שלי נראות מפחיד! חחחחחח ואגב.... הארון סודר לפני שצילמתי אותו!

אני מקודם רשמתי

לפתוח לשרשור הזה גלריה משל עצמו... וגם הקפצתי
אבל ההודעה נחסמה

liorlord

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

כולכם טרוריסטים!!! מה זה הבלאגן הזה?!?! אני הייתי פשוט מתאבד אם זה היה אצלי. בעעע לכו מיד לסדר את החדר(במבטא אמהי מעצבן).

geostant

New member
החדר שלי מסודר למופת ../images/Emo70.gif

אני תמיד דוחף הכל לארון וסוגר אותו... זהו סיימתי לסדר את החדר... אני לא צריך יותר מזה... הארון סגור החדר מסודר

ל א ק י

New member
שתתתתתתווווווווווקקקקקקקקקק!

קבלו שיחה יפה
|-|i™@n (11:14 PM) : /רגלים יפות! _.-*^teddy_bear^*-._ (11:17 PM) : חחחחח שקט! |-|i™@n (11:17 PM) : רגליים יפות? _.-*^teddy_bear^*-._ (11:18 PM) : הרגליים שלי נראות בעע! במיוחד בתמונות הזאת! אז לא להגיד רגליים יפות! לא אשמתי שהם נדחפו לתמונהההה! |-|i™@n (11:18 PM) : רגלים יפות... _.-*^teddy_bear^*-._ (11:19 PM) : שתוקקקקקקק |-|i™@n (11:19 PM) : רגלים יפות! _.-*^teddy_bear^*-._ (11:19 PM) : שתווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקק! |-|i™@n (11:20 PM) : אה.... רגליים יפות _.-*^teddy_bear^*-._ (11:20 PM) : שתתוווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! |-|i™@n (11:20 PM) : אה, הבנתי... רגליים יפות? _.-*^teddy_bear^*-._ (11:21 PM) : לללללללללללללללליייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווררררררררררררררררררררר!

geostant

New member
מה נשמע גברת רגליים יפות ? ../images/Emo5.gif

עכשיו לאקי זה OUT השם הפרטי שלך גם OUT אבל...... רגליים יפות IN חחחחחחחחחחחחחחחחח
ומשום מה גם בכרטיס האישי שלך דחפת רגליים... אז מה את מצפה ?!?!? אה ?!!?
פוי איזה ריח...

למעלה