שרשור אקסטרים רוק.

o f i r o s h

New member
שלום! =)) יש לי שתי שאלות... אז ככה

1. מישהו שמע כאן על איזו הופעת רוק בכפר ויתקין עם המון אומנים?? אם כן, אז בבקשה, אן אפשר אז תנו לי פרטים... 2.אתמול בניצנים (יום שלישי, ה-10.8) מה היה בדיוק??.. כי כשראיית את המופעים בכל המימים, אז היום השביעי זה היה ביום שני והיום השמיני זה היום... לא ברור בכלל!... מישהו יכול להסביר לי?... תודה מראש!

למישהו יש מידע לגבי האקסטרים רוק?

רגע יש לך באמת פרוספקט?? למה אני רוצה לראות מידע מול העיניים כאילו אתר ו משהו כזה....

p p p o o o

New member
היה אירוע סגור.

היה אתמול בניצנים אירוע סגור לכל מיני אנשים שהוזמנו והשיגו הזמנות לשם. למי מה שהבנתי שלומי שבת ואייל גולן הם אלו שהופיעו שם. ואין לי מושג לגבי כפר ויתקין.

איפה אפשר לקנות כרטיסים?

איפה אפשר לקנות כרטיסים לאקסטרים רוק ב19.8?

תשובות:]

1.מדובר באקסטריים-רוק שאני לא יודע הרבה פרטים עליו אבל בטח אחד היחצנים יקפוץ ויגיד לך הכל:] 2.ב10.8 הופיע שלומי שבת, אבל זה היה סגור למשווקים של קולה(כמדומני, קימונאים(?)).

לא יחצן אבל...

אקסטרים רוק ב19.8 המון המון להקות כמו פאנקייק, יוזלס איי די, הפוסי של לוסי, חוות האלפקות, שלוש להקות מחו"ל ועוד בערך 30 להקות צעירות. המון די ג'יים (בערך כל מי שתקלט בשנים האחרונות במועדון רוק במרכז) קיצר הולך להיות משו טוב... זה מתחיל בשתיים בצהריים ונגמר בחמש בבוקר יש הסעות מכל הארץ אז איפה הקטץ'? 90 שקל במכירה מוקדמת...

o m r i k i

New member
הציעו לי היום ב60 שקל...

בדיזינגוף סנטר.... נה נה נה זין עליכם...אבל אני בכלל לא רוצה ללכת....

אין מצב

המחיר הוא קבוע, מכירה מוקדמת 90, בקופות עצמן שם, 120. או שניסו לעבוד עליך או שאנחנו לא מדברים על אותו פסטיבל. סליחה שאני שולל אותך ככה, אבל סמוך עלי.

o m r i k i

New member
רק בשביל להסיר כל ספק אז

אלו אנשים שקנו כרטיסים במכירה מוקדמת ובסוף החליטו לא לקנות...

מכירת כרטיסים לאקסטרים רוק

להקה של אח שלי מופיעה והוא מוכר כרטיסים מוזלים. הפסטיבל ב19 לחודש, מ2 בצהרים עד שש בבוקר. מחיר בקופות 120 ש"ח, מיחצנים 90 ש"ח. הוא מוכר ב80 ש"ח. מי שמעוניין שישלח לי מסר.

למעלה