שרשור אנטנות

Mister Man

New member
אני אומר

שנשאיר את האנטנות שם... הרי זה מה שעושה אותכם (אנשי צורן) לכל כך מיוחדים (וזוהרים בחושך...)

Darewolf

New member
צריך להשאיר אותם במקום.

מעניין אותי שרק תושבי צורן ורק תושבי פורת מתלוננים על הקרינה ועל האנטנות, בזמן שאנשי עין שריד, יושבים בתוך התחנה. כלומר, בן דוד שלי, גר בעין שריד, אני צריך ללכת 2 דק' מהבית שלו ואני נוגע בגדר. אצל צורן זה קצת יותר רחוק. ורק הם ופורת מתלוננים, מעניין. אני זוכר שפעם אחרונה שבדקו את האנטנות, מצאו שהם עומדות בתקן, וזה למה לא קרה כלום. התחלואה(אנשים שנעשים חולים, וכאלו) מסרטן בשנות ה2000 מטורפת לאללה, וזה לא קשור לקרינה מאנטנות. סרטן זה לא רק קרינה מהאנטנות\שמש\מיקרוגל, וכיוצא בזה. בנוסף, אני מתאמן ליד התחנות, ז"א יצא לי לא מעט לגעת בגדר כמעט, ועוד כל מיני דברים שאותם לא נתאר על רחבי הפורום הפתוח מפאת(בגלל) צנעת הפרט, וחוקי מדינת ישראל. אני חושב שכל העניין הזה של האנטנות, הוא עוד קטע פוליטי שקשור בכסף, אבל לא ירדתי לשורש העניין. אורי.

The Real FiFi

New member
ממש ממש לא

זה שאתה חושב אנשי עין שריד לא עושים כלום זה בעיה שלהם אולי הם עושים מאיפה אתה יודע???? וכן הקרינה כן פןגעת אני 9 שנים גרה בצורן ו6 מהן הייתי בבצפר היסודי שזה חמש דקות הליכה עד לגדר לא כל האנטנות נמצאות ליד עין שריד תזכור שיש שם 13 אנטנות (אומנם לא כולן גבוהות) ויש מספיק אנטנות שנמצאות קרוב מידי עכשיו עד שלא התחילו להתלונן עליהן ממש עשו בצורן כמה פעמים בדיקה של רמת הקרינה ויצא והוכח מדעית שכן הייתה קרינה גבוהה ואז התחילו הפגנות וכיוצא בכך. ואני מדברת על לפני 3 או 4 שנים! כשאני הייתי בה' ו' אז לא הכל שטויות ותביא הוכחות לפני שאתה מציין עובדות! תאמין לי שאם אתה היית גר כאן גם אתה היית מתחיל לדאוג!

Darewolf

New member
תתפלאי.

>>זה שאתה חושב אנשי עין שריד לא עושים כלום זה בעיה שלהם אולי הם עושים מאיפה אתה יודע???? << מותק, תיצמדי לקו מחשבה אחיד, או שהם לא עושים משהו וזאת הבעיה שלהם, או שהם עושים משהו ואני לא יודע. אז בואי אני אגיד לך כמה דברים, אני גר בתל מונד, אני מתאמן בעין שריד, שלוש פעמים בשבוע, בריצות, אנחנו מטר שתים מהגדר, באימונים מיוחדים, אנחנו גם כן כמה מטרים ממנה. את לא רואה אותי מתלונן. בנוגע לעין שריד, יש לי דודים שם, יש לי חברים שם, והמאמן שלי גר שם. עם כולם אני מדבר, לפחות פעם פעמים בשבוע, אם הם היו עושים משהו, הייתי יודע. או שהייתי רואה, באימונים יוצא לנו לתור את עין שריד לא מעט, חוץ מזה, שיוצא לי גם להיות שם בזמני הפנוי. בקיצור ולעניין, אם היה קורה משהו מצד עין שריד, אני הייתי יודע על זה. >>וכן הקרינה כן פןגעת אני 9 שנים גרה בצורן ו6 מהן הייתי בבצפר היסודי שזה חמש דקות הליכה עד לגדר. << נכון, והגדר זאת לא האנטה, אבל זה בכלל לא העניין, אנחנו מדברים על קרינה, וקרינה מתפשטת וכיוצא בזה. >לא כל האנטנות נמצאות ליד עין שריד תזכור שיש שם 13 אנטנות (אומנם לא כולן גבוהות) ויש מספיק אנטנות שנמצאות קרוב מידי. < אני יודע, בסוף ההודעה שלי ציינתי כמה דברים, יצא לי להיות הרבה יותר קרוב לאנטנות מאשר לך, אני יודע כמה אנטנות יש שם, איפה הם וכיוצא בזה. >>עכשיו עד שלא התחילו להתלונן עליהן ממש, עשו בצורן כמה פעמים בדיקה של רמת הקרינה ויצא והוכח מדעית שכן הייתה קרינה גבוהה ואז התחילו הפגנות וכיוצא בזה. >> את יודעת מה אומרים? "סוף מעשה במחשבה תחילה" כן כן, משפט מפוצץ, פלצני משהו, אבל מתי האנטנות הוקמו? לפני צורן. מתי הבית ספר הוקם, אחרי האנטנות. לא יודע, משהו פה דפוק מראש. הרי למה בנו בית ספר, וישוב בכלל ליד האנטנות? ממ, שאלה טובה, את לא חושבת? חוץ מזה, הרי כשבודקים קרינה, בודקים השפעה לטווח ארוך ולא רק את הכמות הנוכחית של הקרינה, ועובדה שלא קרה כלום, והאנטנות היו בטווח קרינה הנכון. >>ואני מדברת על לפני 3 או 4 שנים! כשאני הייתי בה' ו' אז לא הכל שטויות ותביא הוכחות לפני שאתה מציין עובדות! תאמין לי שאם אתה היית גר כאן גם אתה היית מתחיל לדאוג! << כאן קצת פיספסתי אותך, אם אני מדבר על עובדות, אז למה שאני אוכיח לך? עובדה זה משהו שהוא נכון. וגם אם הייתי גר בצורן, לא הייתי דואג מהאנטנות. אורי.

The Real FiFi

New member
פחחחחח

כתבתי את זה כשהייתי הכי לא מאופסת... חחחחחחחחחחחח יצאו לי שטויות! יפה שאתה ממצטט את מה שאני אומרת.. פישששש אני גאה אין לי האמת מושג מה כתבתי שם... אני צריכה לקרוא שוב.. :) בלה בלה בלה חחחחח אתה אשכרה ציטטת את מה שאמרתי עלק! חחחחחחחחחחח

The Real FiFi

New member
תראה

אתה בא לפה סבבה כיף אל אל תתחיל לרדת על אנשים למה אין לי חשק עכשיו להתחיל לריב איתך... אני לא מפגרת כמו שנראה לך.. אתה לא מכיר אותי.. אז פשוט תלך לישון...

The Real FiFi

New member
עוד משו

למה אתה מתנהג כמו סנוב מזדיין?? אתה חושב שאתה יותר טוב ממני?? למה מי אתה?!?! תכלס אני לא מכירה אותך ואתה לא אותי אז אל תתפוס תחת על אנשים טוב?!! יופי מצויין עכשיו באמת עצבנת אותי! מרוצה?!?!

למעלה