תתפלאי.
>>זה שאתה חושב אנשי עין שריד לא עושים כלום זה בעיה שלהם אולי הם עושים מאיפה אתה יודע???? << מותק, תיצמדי לקו מחשבה אחיד, או שהם לא עושים משהו וזאת הבעיה שלהם, או שהם עושים משהו ואני לא יודע. אז בואי אני אגיד לך כמה דברים, אני גר בתל מונד, אני מתאמן בעין שריד, שלוש פעמים בשבוע, בריצות, אנחנו מטר שתים מהגדר, באימונים מיוחדים, אנחנו גם כן כמה מטרים ממנה. את לא רואה אותי מתלונן. בנוגע לעין שריד, יש לי דודים שם, יש לי חברים שם, והמאמן שלי גר שם. עם כולם אני מדבר, לפחות פעם פעמים בשבוע, אם הם היו עושים משהו, הייתי יודע. או שהייתי רואה, באימונים יוצא לנו לתור את עין שריד לא מעט, חוץ מזה, שיוצא לי גם להיות שם בזמני הפנוי. בקיצור ולעניין, אם היה קורה משהו מצד עין שריד, אני הייתי יודע על זה. >>וכן הקרינה כן פןגעת אני 9 שנים גרה בצורן ו6 מהן הייתי בבצפר היסודי שזה חמש דקות הליכה עד לגדר. << נכון, והגדר זאת לא האנטה, אבל זה בכלל לא העניין, אנחנו מדברים על קרינה, וקרינה מתפשטת וכיוצא בזה. >לא כל האנטנות נמצאות ליד עין שריד תזכור שיש שם 13 אנטנות (אומנם לא כולן גבוהות) ויש מספיק אנטנות שנמצאות קרוב מידי. < אני יודע, בסוף ההודעה שלי ציינתי כמה דברים, יצא לי להיות הרבה יותר קרוב לאנטנות מאשר לך, אני יודע כמה אנטנות יש שם, איפה הם וכיוצא בזה. >>עכשיו עד שלא התחילו להתלונן עליהן ממש, עשו בצורן כמה פעמים בדיקה של רמת הקרינה ויצא והוכח מדעית שכן הייתה קרינה גבוהה ואז התחילו הפגנות וכיוצא בזה. >> את יודעת מה אומרים? "סוף מעשה במחשבה תחילה" כן כן, משפט מפוצץ, פלצני משהו, אבל מתי האנטנות הוקמו? לפני צורן. מתי הבית ספר הוקם, אחרי האנטנות. לא יודע, משהו פה דפוק מראש. הרי למה בנו בית ספר, וישוב בכלל ליד האנטנות? ממ, שאלה טובה, את לא חושבת? חוץ מזה, הרי כשבודקים קרינה, בודקים השפעה לטווח ארוך ולא רק את הכמות הנוכחית של הקרינה, ועובדה שלא קרה כלום, והאנטנות היו בטווח קרינה הנכון. >>ואני מדברת על לפני 3 או 4 שנים! כשאני הייתי בה' ו' אז לא הכל שטויות ותביא הוכחות לפני שאתה מציין עובדות! תאמין לי שאם אתה היית גר כאן גם אתה היית מתחיל לדאוג! << כאן קצת פיספסתי אותך, אם אני מדבר על עובדות, אז למה שאני אוכיח לך? עובדה זה משהו שהוא נכון. וגם אם הייתי גר בצורן, לא הייתי דואג מהאנטנות. אורי.