שרשור "אנחנו על המפה"

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
גיי נקסט?

תראו מה מצאתי - פה...
mai

Yaniv-DC

New member
רחוב סומסום

זה קורה ב-30 בספטמבר בגירסה הדרום אפריקאית של תוכנית הילדים הפופולרית ביותר בעולם - רחוב סומסום. לתוכנית תצטרף בובה חדשה נשאית נגיף האיידס. עדיין לא נבחר לה שם, אך צויין שהבובה תהייה בעלת שמחת חיים יוצאת מן הכלל, ונועדה להביא למודעות למחלה כבר מגיל הילדות ולהראות שנשאים אינם מצורעים. היות ובכל זאת מדובר בילדים לא יהייה עיסוק בסקס, אבל בכל זאת - אני חושב שנעשה כאן צעד חשוב מאוד בתהליך החינוך שהלוואי ולימור לבנת הייתה משקיעה את זמנה ב... נגיד... במקום לסגור את החינוכית - לעשות משהו דומה בסומסום המקומי שלנו. בהמשך תיוצא הבובה לשמונה מדינות נוספות בהן משודרת התוכנית.

עודד א

New member
תשמעו - הגענו רחוק

אם חברות מסחריות שונות רואות באוכלוסיה ההומו-לסבית כקהל יעד מוגדר ששווה לפנות אליו, הרי שהתקדמנו עוד קצת בדרך הארוכה להכרה החברתית.

Lizz

New member
משרשרת להנאתי

http://www.femgeeks.net/glitterjungle/bert_ernie.jpg

chany

New member
יניבוש אני בעד השינוי המהפכני

הזה,בתיקווה שעוד מדינות יאמצו אותו ובתוכן גם ישראל. אבל עם לימור ליבנת ,אי אפשר לדעת כלום, רק עם נושא מסויים נוגע בירושלים.

soulbird

New member
אבל אבל אבל

אבל זה לא קשור לקהילת הגייז וגם לצערי (הרב) לא חושבת שזה יועיל שמשהו שנשיא דרום אפריקה טוען ש HIV לא גורם לאיידס ושזה קטנספירמיה של הלבנים נגד השחורים.

Yaniv-DC

New member
אה... נכון.

לא קשור לקהילת הגייז. זה לא שאחוז הנשאים בקרב הקהילה גבוה מאחוזם באוכלוסייה או משהו כזה.

soulbird

New member
אולי זה נכון לארצות הברית

אבל לא לדרום אפריקה או ליבשת אפריקה בכלל. כמו שכבר הסברתי זו תרבות ומנטליות שונה לחלוטין.

Yaniv-DC

New member
נכון, אבל...

זה נוגע גם לקהילה. אמנם לא הייתי משרשר את זה ל"אנחנו על המפה" (לא אני שירשרתי את זה לפה, אבל נו, שוין), אבל אני בהחלט חושב שזו הודעה ראוייה לפורום הזה.

soulbird

New member
אם אני כסטרייטית הייתי מקשרת את

איידס לקהילה ההומולסבית הייתי מקבלת מטח קללות עם
במקום רגיש וכואב. אבל כנראה מה שמותר לקהילה אסור לאדם מהישוב
טוב נו go figure

Yonatan L

New member
רגישות לסטרייטים...

תשמעי, זה לא אישי. פשוט ככה בגדול כשמישהו שהוא לא מהקהילה קושר בין הקהילה ההומו-לסבית לאיידס, הוא בדרך כלל עושה את זה כדי להוכיח שהומולסביים לא צריכים לתרום דם, לשתות מהברזיה ולהביא ילדים לעולם. זו עיקר הסיבה שבעטיה הומולסביים מעדיפים לעשות את הקישור הזה לבד...

נEלי

New member
יש פרק כזה בסיינפלד

על אחד שפונה לרב כדי שיעזור לו להפוך ליהודי, רק כדי שהוא יוכל לספר בדיחות על יהודים.

eig

New member
לדעתי זה פתתי

עד מתי יסתכלו עלינו כעל דגים באקווריום ???? ישיבות השיווק השונות (שאגב בעברי הייתי שותף לכאילו) מתייחסות לקהל הצרכנות ההומו לסבי כאל גלגל הצלה כשהמצב קשה. אולי שישקיעו את האנרגיות בתמיכה פומבית בקהילה שתביא לשינוי חוקים בנושא, ואז נוכל פשוט להיות כאחד העם ולא יצטרכו כל פעם לענות על הצורך הספציפי של האוכלוסיה המסוגרת הזה שם רחוק שכולנו אוהבים לךקרוא לה "הצרכן ההומו-לסבי". יאללה תרדו מהעץ המתנשא הזה, הכסף שלנו יקר לא פחות משל הסטרייטים והוא יושקע במי שיעזור במאבק לשיוון זכויות ולא בכל חברה שתחליט לצבוע איזה קמפיין בצבעי הקשת.

.m

New member
שאלה

נכון, הקמפיין הזה מיועד לקהל הומו-לסבי, אבל למה זה שונה מקמפיין שמיועד לקהל נשים/ נוער/ קשישים/...? האם היחס לקהלי יעד אחרים שונה, לדעתך? mai

אבא גאה

New member
וגם....

אל תמעיט בערך החברה שצובעת את הקמפיין שלה בצעי הקשת. דברים כאלו חודרים אט אט למוחי החברה והחברות, הם לומדים שאנחנו קהל צרכנים שקשה/אסור להתעלם ממנו משמע - אנחנו קיימים. כמה שיהיו יותר חברות כאלו, הפתיחות בעם תהיה גדולה יותר, אין מה לעשות לאדם הפשוט לפעמים צריל להסביר שהומואים גם קונים שניצלים קפואים וגם טסים לחו"ל וגם מדברים בטלפונים סלולרים...ראה זה פלא - הם בני אדם! אל תזלזל, כי חברות שמבינות שאנחנו קהל צרכנים חשוב גם לא יעזו לצאת בגלוי בהצהרות הומופוביות לתקשורת או לתרום כספים למפלגות... יתחילו להתחשב בקיומנו וזה חשוב.

eig

New member
אז ככה,

העניין הוא שיש הבדל בין הקמפיינים. כי בקמפיין שמיועד לנשים - אז יש בניהן גם לסביות. ובקמפיין שמיועד לקשישים - אז בניהם קשישים הומואים ולסביות. ובמקפיין שמיועד לחיילים - אז שי בניהם חיילים הומואים ולסביות אני חושב שהעברתי את הנקודה

.m

New member
לא. לא ממש.

גייז הם קהל יעד בדיוק כמו נשים בגיל 18-35. ובתוך קהילת הגייז יש לך - מזרחים, אשכנזים, קשישים, בני נוער...

למעלה