גמאני אוותך!
M MaStuLa76 New member 26/9/06 #30 לא נכון../images/Emo128.gif../images/Emo141.gif רשום שאסור לעשות עגיל באף כי זה כמו של חזיר אני יודעת מה כי זה נזם של חזיר חע לא יודעת, אבל רק באף אסור.. בכל השאר מותר.. אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לווו.. לדעתי עגיל בטבור זה יפה.. אני לא הייתי עושה..
לא נכון../images/Emo128.gif../images/Emo141.gif רשום שאסור לעשות עגיל באף כי זה כמו של חזיר אני יודעת מה כי זה נזם של חזיר חע לא יודעת, אבל רק באף אסור.. בכל השאר מותר.. אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לווו.. לדעתי עגיל בטבור זה יפה.. אני לא הייתי עושה..
ס ספירוש7 New member 26/9/06 #31 ../images/Emo41.gifאני?! בחייםם שלא היתיי עושהה... לדעתי זה מגעילל.. אסור בשומקום לעשות עגילים חוצמי באוזנייםם.. ז=ה=ו=!
../images/Emo41.gifאני?! בחייםם שלא היתיי עושהה... לדעתי זה מגעילל.. אסור בשומקום לעשות עגילים חוצמי באוזנייםם.. ז=ה=ו=!
ד דילבושloveביחוש New member 26/9/06 #32 צודקת שירוש וקרעת אותי עם ה-../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קורלי חמי New member 26/9/06 #26 שלי :]____../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif חיחי איזה קו יאפהה טוב לעניין.. הנה האייסי שלי: -358965880-
שלי :]____../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif חיחי איזה קו יאפהה טוב לעניין.. הנה האייסי שלי: -358965880-
נ נטלולה יוסף New member 26/9/06 #34 341793058 כניסה חופשיהההההה ו זה שרוצים להקפיץ חח אם שרשור חשוב יורד למטה בדף אז את כותבת הקפצה ובתוכן של ההודעה 10 תווים[הודעות מספרים וכו'...] זה ניצול ש
341793058 כניסה חופשיהההההה ו זה שרוצים להקפיץ חח אם שרשור חשוב יורד למטה בדף אז את כותבת הקפצה ובתוכן של ההודעה 10 תווים[הודעות מספרים וכו'...] זה ניצול ש
נ נטלולה יוסף New member 26/9/06 #37 המשךךךך...נשלחח ליי בטעותת =ניצול שרשור...אם את רוצה להגיד משו אז במקום לפתוח שרשור חדש אז את משרשרת ת'הודעה שלך לשרשור פתוח וכותבת שנידע שזה לא קשור לשרשור ו זה להמליץ על משו חחחחח מקווה שעזרתי
המשךךךך...נשלחח ליי בטעותת =ניצול שרשור...אם את רוצה להגיד משו אז במקום לפתוח שרשור חדש אז את משרשרת ת'הודעה שלך לשרשור פתוח וכותבת שנידע שזה לא קשור לשרשור ו זה להמליץ על משו חחחחח מקווה שעזרתי