שרשור אילת....מי הולך?!
F F a d i New member 2/5/04 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חדש בפורום?! אפשר לאמר "ברוך הבא"?! ואם כבר אז הגעת לפה בטיסה או הליכה?! ברוך הבא שוב..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חדש בפורום?! אפשר לאמר "ברוך הבא"?! ואם כבר אז הגעת לפה בטיסה או הליכה?! ברוך הבא שוב..
T TNT531 New member 2/5/04 #4 מה אני אגיד לך ..... אני מעופף אז אפשר להגיד בטיסה חדש לא כ"כ כי אני עובר על הפורום כאן בעיקר ללמוד אין לי מה למכור לכם <תותחים> ובגלל זה אני לא כותב תהנו באילת והכי חשוב תמשיכו את מה שאתם עושים הכי טוב
מה אני אגיד לך ..... אני מעופף אז אפשר להגיד בטיסה חדש לא כ"כ כי אני עובר על הפורום כאן בעיקר ללמוד אין לי מה למכור לכם <תותחים> ובגלל זה אני לא כותב תהנו באילת והכי חשוב תמשיכו את מה שאתם עושים הכי טוב
E emc2המקורית New member 2/5/04 #6 פצצה!!!531 אין אדם אחד שאין לו מה למכור לאחרים... אל תמעיט מעצמך... מי אתה ומאיפה התגלגלת? או שאתה כמוני שומרת על אלמוניות מוחלטת...
פצצה!!!531 אין אדם אחד שאין לו מה למכור לאחרים... אל תמעיט מעצמך... מי אתה ומאיפה התגלגלת? או שאתה כמוני שומרת על אלמוניות מוחלטת...
F F a d i New member 2/5/04 #7 אני מסכים עם כל מילה שאמרה המקורית אז יאללה... מוזמן להתחיל לכתוב ו...צ'יטוט נעים