שרשור אטרקציות ו..

רותי ע

New member
שרשור אטרקציות ו..

על אילו אטרקציות, משחקיות, פינות ליטוף ועוד אתם ממליצים?

רותי ע

New member
ההמלצות שלי :

קיפצובה - היינו באוגוסט בשיא החום והעומס ולא הורגש לחץ. הילדים מאוד נהנו. רק רצוי להשיג כרטיסים בהנחה כי המחיר הרגיל מאוד גבוה. צומת בילו - משחקיה נחמדה עד גיל 6. נקי ויש משחקים כמו רכבת, חלליות שעפות, ג'ימבורי ומתנפחים. מחיר סביר ביותר. בשבת משהו כמו 25 והורה בחינם אם אני זוכרת נכון. באשדוד - גן משחקים גדול ונחמד בחינם. מתאים מגיל שנה עד 12 לפחות. ומשם אפשר להמשיך למקדונלדס ל...גלידה טעימה.

חברה

New member
המלצות...

בית חלומותי - גבעת ברנר. יקר - אבל אני חושבת שכמעט תמיד יש מבצע כלשהו, אנחנו מיצינו את המקום עד הסוף (גם גילאי 5 וגם שנתיים). פארק רעננה - מתקנים נהדרים, כולל מותאמים לילדים מוגבלים בתנועתם ספארי - תמיד מהנה מאד נהננו בלונה גל (צפון, בקיץ כמובן) ביי, חברה

רותי ע

New member
את בית חלומותי והלונה גל לא כל כך

אהבתי. הייתי בשניהם פעם אחת והם היו די מוזנחים והמחיר שערורייתי (למרבה המזל היו לי כרטיסים בהנחה). בית חלומותי ממש לא מצדיק מחיר מלא. בלונה גל רואים יותר מדי חלודה ועצים שחוקים ושבורים (מסוכן) ואין בכלל צל באזורי המשחקים. אפילו לא בבריכה של הקטנים.

טוב אני מתחילה להוציא מהרשימה שלנו

לונה גרנד משחקיה בקרית מוצקין חי פארק קרית מוצקין משחקית כיופים בלב המפרץ ארץ עוץ מדינת הילדים בעזריאלי משחקית יובלים מרכז קנדה במטולה אגם חי יראון בא לגן בקיבוץ יגור אמת תנינים שחק אותה בעמק חפר צומת פרדסיה לימפופן נחשונית אתם רוצים עוד?

אילנית03

New member
לא את כל המקומות אני מכירה

אבל העבירו לי במייל רשימה של מקומות מעבירה גם לכם ואשמח לשמוע רשמים שלכם אם יש

חברה

New member
איזה אוצר - הרשימה שלך!

אני שומרת אותה ונראה לי שאנצל הרבה דברים משם. תודה-רבה! חברה

טלי פי

New member
שביל התפוזים בחדרה ושבע טחנות

בפארק הירקון כולל יער ראש ציפור- הכניסה משיכון ותיקים בר"ג. יש אגם עם ברווזים ויער עם מתקנים יפים וצל- מתאים לקטנטנים. אפשר לטייל עד לנמל או להיכנס לפארק הירקון.

תותח9

New member
ועוד משלי

חי נגב ברביבים חוות האנטילופות בצופר יראון עין גדי

למעלה